Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
Amilo frende ,ja ti nisam A rekao,nešta si pobrkao.A naglasio bi nešta drugo.Šta mislite da li će se ponoviti kraj prošle godine.Ina više nije u Croby-u,ali da će se osloboditi veliki kapital oće.Osobno imam još 120 komada INE,a to bi se moglo lijepo odraziti na cijenu LKRI,a i ostalih naših dionica.
Lkri do nove godine na najvišim cijenama u zadnje dvije godine …….šta velite poštovani kolege?
Peyo frende, ne znam što bih rekao … trenutno, LKRI je za mene još uvijek nepoznanica …
jedino čega se sjećam je proljeće 2009 i kako je ono bila dobro potegla … i stoga ju imam na oku …
a hoće li se ponoviti … pa budemo vidli …
@loto
ako je tako onda sve OK
lp
..zna li ko točno koliko ina slobodnih dionica LKR za radnike..čita san u jednim novinama oko 27000..ako je tako to je samo 3 mil kuna..nema šta utjecat na cijenu…da li neko ima drugačiji info obroju dionica za radnike???
Mislim da će nam sutrašnji dan,nama imaocima LKRI,biti poseban i žestok.Jer ako je moja teorija točna,sutra bi moglo opet biti izlaza.Mada to za mene ne znači ništa,a on ima koji idu van zbog INE želim sreću da dignu šta više love,jer opet će natrag k nama.To je moja osobna boljka-ako negdje spušim ,uvijek zašto,pa mogao sam ovako,onako,i probam ponovno.A LKRI je opet probila najnižu cijenu od velikog potopa,tako da nema nikog koji proda a da ne spuši .Neko manje,a neko više.
A pošto se lopov uvijek vraća na mjesto zločina,evo njih ubrzo k nama,ali po asku ovaj puta.
Vidjet ćemo kako će se sutra bid držati.U svakom slučaju moje je mišljenje da će INA ponovo dignuti našu burzu i maknuti latargiju i fijaku.SRETNO SVIMA.
P.S.-neka INU zavrte na cenera……….moje je sve do ????????????moram zbrojiti.
ina slobodnih dionica LKR za radnike..
Ne pada cijena toliko zbog radnika i prodavatelja koliko zbog mizernih rezultata. Nekako naslućujem da ni ovaj tekući kvartal neće biti dobar.
Frende amilo ako se sjećaš te 2009 godine…………reći ću ti ko je kriv za početak rasta.JA.
Kupovao sam ko lud,i na kraju u jednom šusu digao dionicu 40 % u zrak.Završila je na oko 300 kuna,možda nešta manje.A sad odi na limun,nađi prvi veliki skok i nađi datum pa ćeš se uvjeriti u istinitost ovoga šta ti govorim.Na kraju navedi mi razlog da to ne napravim i sada.SRETNO.
Frende amilo ako se sjećaš te 2009 godine…………reći ću ti ko je kriv za početak rasta.JA.
Kupovao sam ko lud,i na kraju u jednom šusu digao dionicu 40 % u zrak.Završila je na oko 300 kuna,možda nešta manje.A sad odi na limun,nađi prvi veliki skok i nađi datum pa ćeš se uvjeriti u istinitost ovoga šta ti govorim.Na kraju navedi mi razlog da to ne napravim i sada.SRETNO.
frende, ma nema potrebe … eto, vjerujem ti na riječ …
samo, daj pls. prije nego opet kreneš, budeš valjda svog frenda obavijestio na vrijeme …
Iskreno ,osobno se pribojavam i današnjeg dana i idućeg tjedna.Po meni postoje dvije solucije,a prvu sam već izložio.INA dobije dobru cijenu,i sve pet,ljudi se vrate u svoje dionice gdje su popušili,konkretno LKRI,I KRENE RAST.E sada vidjet ćemo dokle ide ljudska pohlepa i koliko su ljudi na jednoj strani spremni izgubiti,a koliko misle zaraditi.Da ne bi bilo iz šupljeg u prazno ili još gore.LKRI je pala u zadnjih godinu dana 65 % ,na najnižoj je cijeni,i ljudi se trude još ju srozati,unatoč pozitivnom rezultatu,i vjerojatno ,u stvari sigurno pozitivnom godišnjem izviješću.Sva poslovna događanja idu u korist LKRI, a da li ljudi to budu prepoznali…….to neznam.Inače natrpan sam do vrata i spreman sam čekati,ni ne razmišljam o prodaji.Volio bih da malo prokomentirate novonastalu situaciju.Sa jedne strane Roha vrši pritisak na vladu da skine rashode za 9 milijardi,sa druge Linić ministar financija,sa treće filipinci koji i dalje ulažu,četvrto sranje u EU zoni,peto,ljudi izlaze ,da li zbog INE ili nastale situacije………..a hebem ti godinu,ne ponovila se.Sretno,trebat će nam i sreća.
Iskreno ,osobno se pribojavam i današnjeg dana i idućeg tjedna.Po meni postoje dvije solucije,a prvu sam već izložio.INA dobije dobru cijenu,i sve pet,ljudi se vrate u svoje dionice gdje su popušili,konkretno LKRI,I KRENE RAST.E sada vidjet ćemo dokle ide ljudska pohlepa i koliko su ljudi na jednoj strani spremni izgubiti,a koliko misle zaraditi.Da ne bi bilo iz šupljeg u prazno ili još gore.LKRI je pala u zadnjih godinu dana 65 % ,na najnižoj je cijeni,i ljudi se trude još ju srozati,unatoč pozitivnom rezultatu,i vjerojatno ,u stvari sigurno pozitivnom godišnjem izviješću.Sva poslovna događanja idu u korist LKRI, a da li ljudi to budu prepoznali…….
ma neka ruše ako misle da će se obogatiti na INI…samo da im se ne dogodi da prodaju LKRI sad na dnu, a da INA potone prateći cijelo tržište koje je palo -30%, a neke kao LKRI i -60%. ako bude još izlazaka radi INE to će biti danas i možda dijelom u ponedjeljak, ali s druge strane trgovanje INA-om oslobodit će dosta zarobljenog kapitala koji će se početi preljevati u druge dionice, pogotovo ove koje su jako pale bez razloga kao LKRI [proud]
Hvala frende na skrenom odgovoru.Ali to i je sranje jer se gubi brdo love ,a naša LKRI, ai ostale dionice neće imati snage za rast,jer friškog kapitala niotkuda.
iz INE bi se realno trebalo osloboditi dosta kapitala koji će otići u druge dionice. ..još ako mirovinci sklope dogovor s MOL-om da im prepuste donice INE koje su kupili (jer je vlada očito odustala od prelaska 50%), oslobodit će se preko milijardu kuna keša. nije sve tako crno kako izgleda na prvi pogled, kraj godine mogao bi nas sve ugodno iznenaditi (osim onih koji će ostati u kešu)
Mislim da će nam sutrašnji dan,nama imaocima LKRI,biti poseban i žestok.Jer ako je moja teorija točna,sutra bi moglo opet biti izlaza.
iako i nije baš nešto posebno i žestoko, čini mi se frende da ti teorija za sada "drži vodu" …