Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,55 | 619 | 82 | 6,05 | 7,70 | 0,00% |
Ja vidim samo da ovaj sa 2776 komada na asku fino kupuje. Vidljivo s aviona.
Ja sam ga gricnuo malo prije nego je zbrisao..hehehehheeh
Peyo, što ga nisi ti popapao?
A čekao sam i bi ne bi ,odem skuhat kavu i nema ga.Ali ok,možda dođe u ponedjeljak.Da budem iskren,bojao sam se da to nije dio od onih 10000 u splitskoj,ali nema promjena.Kako veli moj najbolji prijatelj-kume kad ne znaš šta napraviti,ugasi komp.Istina živa,a i tako sam se dosta napapao.
UGODAN VIKEND SVIMA.
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. REPUBLIKA HRVATSKA 4.307.143 72,02 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HZZO 484.780 8,11 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 214.196 3,58 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./CROATIA OSIGURANJE D.D. 167.080 2,79 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
5. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 70.205 1,17 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 66.933 1,12 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. JADROLINIJA 36.920 0,62 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 15.018 0,25 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 10.000 0,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 6.387 0,11 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 89,94
@peyo
Dobro je da si kuhao kavu,ušparao si novce.
Idući tjedan ,se postaviš na 100 kn,90 kn,80 kn i do nove godine samo uživaš.
doći će do tebe ne brini neglede na veličinu naloga, u idućih mjesec-dva.
Evo jedna zanimljivost-ako oduzmemo od ukupnog broja top 10,na tržištu je 601813 dionica.Na asku se vrti os 7500 do 9500 komada.Da li Vam to nešta govori?Meni da.Prokomentirajte za vikend ako ste za.
sa danom 18.11.2001 top 10
1)država-prodao 4072 dionice
9)hypo- prodao 60 dionica
10)pbz- prodao 57 dionica
Vidjeti ćemo što će biti sa današnjim danom.
Liljepo.lijepo………..sve šta brzo padne,brzo se i digne.Ako izuzmemo gurače,nalozi na asku su brojni,ali jako mali,i par skokova ………….ali pričekajmo da se svijet umiri.
Prvi dioničar je izašao s 10.000 komada točno, ali deveti dioničar je ušao s 10.000 komada točno….
Htio bi samo objasniti razlog optimizma.Svijet,odnosno ovaj put euro zona je u banani.Ali zar mislite da će se dozvoliti takav krah.Ne, jer to bi izazvalo novi svjetski rat,a trenutno to nije nikome u cilju.Po meni ,gospodin guverner EU banke,nešta kao naš Roha,je na potezu,i on će morati reagirati.Ali ne može samo tako pljunuti lovu,jer sve bi zemlje došle po lovu i objavile stečaj.9.12.sve bumo znali.A još nešta,kad naši političari pričaju o krizi kod nas………ALO GOSPODO……pa mi smo u krizi stalno još od rata,mi nikada nismo ni osjetili nešta drugo osim krize,tako da nam je svejedno.Jer firme i dalje rade ,ljudi dobivaju plajku,kakva je,ali je.One koji ne isplaćuju plaće …….pa odmah u zatvor i to je to.
LKRI,ovdje pliva odlično,bez obzira šta neko rekao ili ne.Ovaj članak od frenda skocha,govori sve.Modernizacija i razvoj.Mislim….na forumu se ne trži nego na burzi,i ovako kako sa oduševljenjem pišem,tako i kupujem.Volio bi da ljudi shvate šta imaju i da zaradimo svi zajedno.
I opet tvrdim da je debela pogreška šta se radnicima nije ponudila nekakva normalna otkupna cijena,i vjerujem da bi ih fest prodalo.Naš primjer Ine.Ovako se juže i radničke ,a dionica bez obzira i na modernizaciju i ulaganje od ohoho miliončića,unatoč sjednice u ponedjeljak………rasprodaja i rokavela u tjedan dana 30-tak posto.A na konto čega-EU,Amera…………glupost.Pokupovat će nas i nećemo se ni stići ni okrenuti.Evo onih 10000 komada……..niko ne zna kako ,preko koga i zašto je prodano.A cijeli ask nema 10000 komada.Igre i igrice.Zašto ni na Hanfinim stranicama nema te transakcije koja nije baš beznačajna.Još samo nešta o radničkim dionicama.Imao sam priliku i sam i uzeti i prodati,a i svi moji kolege.Danas se tuku po glavi.Ne zato šta su pupčanom vrpcom vezani za INU,nego šta su mogli na paket od 26 komada utrostručiti dobiveno,a stariji i učetverostručiti.
Ali svako svojim raspolaže,a po meni najgore je kad država raspolaže sa TZV.našim…….ma sa čim to našim,ja nisam od tog našeg vidio ni lipe.A kako su fondovi krenuli raspolagati sa našim parama za mirovinu,neću opet vidjeti ni lipe.
Nemojte se ljudi bojati nečega šta je dobro,treba se bojati nečega šta nije dobro.Pa zbog LKRI su se ratovi vodili,a sad dolaze neki koji imaju živi keš i kupit će sve za budzašto.
Nemojte gladati u meni ili u bilo kome drugom na forumu neprijatelja,ja sam se natovario,kao i puno nas.Ovo vam je jednostavno prijateljska riječ.u šta se budete i sami osvjedočili i to nadam se uskoro.
Tako ste me lijepo primili i bilo bi mi žao da vam se barem savjetom ne odužim.Prošla su vremena kad smo lovu dizali iz dana u dan,i već smo skoro i zaboravili kako je to.Ali ta vremena dolaze i ispred nas su,i onaj ko ih dočeka opet vozi.Evo sory svima kojima sam se zamjerio ,i želim Vam svima sreću u trgovini.
Evo intervju sa Slavkom Linićem,kojeg osobno ne volim,ali je bitno za LKRI,pogotovo pruga i modernizavija te strani ulagači i to sa istoka……..ali pročitajte sami……..
Plan za novi danLinićeva metla: Gospodarski strateg SDP-a najavio drastične rezove i mjere nakon 4. prosincaPogledaj sve iz: Hrvatska Pogledaj sve vijesti Foto N. ReberšakAutor: Tihana Tomičić
Objavljeno: 27. studenog 2011. u 7:00
Vezano
Članci
Linić: Ako bude pregovora s MMF-om, bit će po našim uvjetima
Obersnel: Bilo bi pristojno da se ispričaju; Linić: SDP će podnijeti prijavu protiv Jadranke Kosor
Politika štednje: Zaposleni u javnom sektoru pripremaju se na niže plaće
Tagovi
Slavko Linić
SDP
Linić otvoreno najavljuje smjenu šefova Lučke uprave i Luke Rijeka, ali i brodogradilišta. Raspisat će nove natječaje za privatizaciju škverova, te promijeniti ugovor s MOL-om
RIJEKA Kontroverzni ekonomski strateg SDP-a Slavko Linić izabrao je neuglednu stranačku tribinu na Kantridi u Rijeci pored »3. maja« da iznese »plan za novi dan«: nova vlast mijenjat će vodeće kadrove i u brodogradilištima, i u Luci Rijeka, i u Lučkoj upravi, jer svi su se pokazali ispod očekivanja. Iznio je i niz drugih planova, toliko mnogo da ih je teško i pobrojati: nova vlast, ukoliko Kukuriku savez iduće nedjelje 4. prosinca pobijedi na izborima, promijenit će ugovor o upravljanju u Ini s Mađarima, u sektoru brodogradnje raspisat će nove natječaje i provesti djelomičnu privatizaciju – svih djelatnosti koje nisu izravno vezane uz brod na doku. Linićeva je ocjena da je HDZ-ova Vlada prevarila i EU, i Končara jer ni nakon 13 mjeseci nije potpisan ugovor o privatizaciji »3. maja.«
– S obzirom da je natječaj praktički propao, naša ideja je da se u privatizaciju daju sve djelatnosti u škverovima, osim osnovne djelatnosti, gradnje na doku. Za ovu situaciju najviše je kriva Vlada, ali i uprava škverova koja je dopustila da posao na restrukturiranju stoji, zato će biti promjena – kaže Linić. Isto najavljuje i u vezi s riječkom lukom, dakle i upravom same Luke i Lučke uprave, gdje su na obje funkcije članovi HDZ-a, Denis Vukorepa i Bojan Hlača.
– Te sustave vode uspavani ljudi, to je socijalizam. Ti ljudi će morati odgovarati. Očekujte promjene – poručio im je Linić.
Najavio je i da će se nova vlada osobito zalagati za Dioki i Dinu:– Ako Robert Ježić neće moći biti vlasnik, bit će netko drugi, ali petrokemija mora opstati, jer Dioki ima 450 milijuna eura izvoza godišnje, a Hrvatskoj trebaju devize, kaže Linić.
Kao i obično kad je Ina u pitanju, bivši »rafinerac« je najoštriji, te najavljuje izmjenu ugovora o upravljanju s MOL-om.
– Država ima 44 posto vlasništva, i to je više nego dovoljno da zadrži utjecaj. Naši članovi uprave više ne mogu biti fikusi. Pokazat ćemo zube Mađarima, kao i svima drugima kojima treba, ali ćemo isto tako i pružiti ruku suradnje svakome tko bude korektan i tko bude osiguravao radna mjesta – kaže Linić. Tvrdi da će se dovršiti modernizacije Rafinerije Rijeka, ali i Siska.
Uz to, država će već početkom 2012. godine pokrenuti veliki investicijski ciklus u sektoru energetike, željeznice i turizma. Što se pruge Rijeka-Zagreb tiče, postignut je dogovor da se paralelno modernizira stara pruga koja će servisirati sadašnje kapacitete riječke luke, a da istodobno krene projektiranje i traženje financijskih partnera za novu ravničarsku prugu, kako bi jedno i drugo bilo dovršeno u roku od dva mandata, osam godina. Partneri će se u prvom redu tražiti na Dalekom istoku, Kini, ali i u EU, te bi se nova pruga gradila s minimum domaćih ili proračunskih sredstava.
Kukuriku vlada novim zakonom obuhvatit će i osobni bankrot pojedinca, ali na način da se onemogući praksa ovrhovoditelja koji ljudima kucaju na vrata i odnose im imovinu, te onemogućuju normalan život. I građani koji se nađu u osobnom bankrotu imat će svoje dostojanstvo i minimum egzistencije, najavljuju u SDP-u. Jedna od mjera
Evo razloga zašto pada cijena dionice. Vodeći kadrovi izgleda loše rade svoj posao. Napravili kvartalni minus. Ali svjedno, plaće imaju dobre. Spašavaj gaće jer na kontejnerskom terminalu , u ovom trenutku ne stoji niti jedan brod (nažalost!) i ako 4. kvartal bude negativan, bit će produženog sanjkanja …
PersJesus @ LKRI 4Q se vec uracunava u cjenu,,,,