LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 13:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,90
8
1
7,75
7,90
1,94%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nikako ne razumijem,ne mogu shvatiti ova zadnja tri naloga……….svaki po 1 komad………?????????
Možda da se svi maknemo na 50 kuna,pa neka trpaju……………..hebemti amere……………
Čeka…………..

peyo

Nikako ne razumijem,ne mogu shvatiti ova zadnja tri naloga……….svaki po 1 komad………?????????
Čeka…………..

Ma nisu tu problem ameri nego RH što se stalno istovarivala i cijenu pritiskala prema dolje

Čeka…………..

Kolega dali ste izašli iz šečerka tamo nam se ništa ne javljate.

Jesam,slab muving na šećeru,pokupio šta sam mogao i sad sam tu i na INGRI.Pozdrav frende.

peyo

Ovdje vlada opće ludilo,ka da LKRI ide u stečaj u najmanju ruku,dugo godina sam u dionicama ali ovakav nonsens nisam vidio,prodajam sve dionice u trpam u Luku.

Jesam,slab muving na šećeru,pokupio šta sam mogao i sad sam tu i na INGRI.Pozdrav frende.

Mora se priznati da stvarno imaš muving izabrao si dvije koje ubjedljivo najviše padaju.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Mora se priznati da stvarno imaš muving izabrao si dvije koje ubjedljivo najviše padaju.
[/quote]
Ne zaboravi Belje…

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

kaurus |@ kolega kako ide dokup LKRI ? jos malo pa dvoznamenkasta cifra…jel stavljas blokade ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Vatreni 1,opet ćeš morati ispočetka- kod mene si i opet ignore.Aj bok.
A inače na kraju se mrtvi broje,za tebe kolega upitnik stvarno nemam ni komentara ni objašnjenja.Pobjegao sam sa Ingre sa foruma , a ti opet za mnom.
Zašto se toliko naslađujete………….šta vima u vašim glavama,ili vas boli šta nemate u novčanicima.
Ipak Vam sretno,ma šta god radili.

peyo

Ja vidim samo da ovaj sa 2776 komada na asku fino kupuje. Vidljivo s aviona.

Ja vidim samo da ovaj sa 2776 komada na asku fino kupuje. Vidljivo s aviona.

kako vidiš?

Kune nisu problem, kuna nema

Tjera male u mišolovku.

peyo

New Report

Close