a zašto treba pasti? da ti kupiš po 100 kn pa prodaš po 120 ?
ako kojim slučajem i padne na 100 kn, pozivam peyu i sve ostale da napravimo branu na 105 kn da ne može porasti i da ostaneš ovdje zakopan godinu dana kao što si sada u Ingri pa ćemo vidjeti dal ti se drukanje isplatilo [bye]
a dal će pasti na 100 kn to ćemo tek vidjeti, ako braniteljski fond ne bude prodavao po ovim cijenama onda neće biti niti pada (makar ni to nije neka količina 10.000 komada što imaju)
[/quote]
branu vam stavljaju ovi sto prosipaju po kupnji vec mjesecima… [lol] nebi se cudio da vi koji drukate danima ovdje istresate dok jos ima kakve takve kupnje…p.s. pisemo si za koji mjesec pa cemo pogledat semafor … [wink]
5.3.1 SJEDNICE NADZORNOG ODBORA I UPRAVE
159. Izdavatelj će izvijestiti Burzu o održavanju sjednice
nadzornog odbora i uprave najkasnije 5 (pet) radnih dana prije
održavanja sjednice kada ta tijela odlučuju o: Pravila Zagrebačke burze d.d.
43
1. financijskim izvještajima (nerevidiranim i/ili
revidiranim, nekonsolidiranim i/ili konsolidiranim):
a. godišnjim,
b. polugodišnjim,
c. tromjesečnim za prvi i treći kvartal;
2. isplati dividende;
3. povećanju temeljnog kapitala;
4. usvajanju programa otkupa vlastitih dionica;
5. davanju odobrenja za stjecanje i otpuštanje vlastitih
dionica.
160. Odluke donesene na takvim sjednicama, kao i dokumente koji
se takvim odlukama eventualno usvajaju (financijski izvještaji,
odluka o dividendi i sl.) izdavatelj će dostaviti Burzi najkasnije do
9:30 sati prvog sljedećeg trgovinskog dana.
ŠTO PLANIRAJU OD OVOGA ?
Strpi se par dana ,pa ćemo vidjeti,iako mislim da nekih spektakularnih odluka neće biti,možda negdje na proljeće .
Opa:
otkup vlastitih dionica
povećanje temeljnog kapitala
dividenda
Da je ovo normalana burza cijena bi već danas skočila na 200 kn bez obzira što je i vani danas korekcija.
LP
Opa:
otkup vlastitih dionica
dividenda
Da je ovo normalana burza cijena bi već danas skočila na 200 kn bez obzira što je i vani danas korekcija.
LP
Otkup dionica????
S čime će otkupiti svoje dionice, kada nemaju love .
Dividenda???
kako mogu dijeliti dividendu kada dobiti nema
Povećanje temeljnog kapitala??????
Di naći budalu
Opa:
otkup vlastitih dionica
dividenda
LP
Otkup dionica????
Dividenda???
Di naći budalu
[/quote]
Pa napisao je netko da će to biti točke dnevnog reda na skupštini….
Opa:
otkup vlastitih dionica
dividenda
LP
Otkup dionica????
Dividenda???
Di naći budalu
[/quote]
[bye] [lol]
Ovdje treba naj prije dovesti situaciju do profita ,onda odlučivati o navedenim stvarima.
Frende ,opet se ne slažem sa tobom.Lkri je objavila dobit,doduše ne veliku ,ali tu je.Drugo,borba za vlast je očita,i ako se može ćoknut legalno lova onda je to preko dividende.Braniteljski fond kao alibi i svi profitiraju.A treće -proljetos sam uzeo pozamašnu svotu na dividendi od Vire.Na ljeto nisam ništa tržio ,a račun kad sam pogledao podebljan sa ohoho,lijepom cifrom.Viro je isplatio još jednu dividendu, za ne znam ni ja koju godinu,a mogu ti reći da se nisam puno ni trudio da saznam.Prije toga je Viro nakupovao odnosno trezor brdo svojih dionica,i danas tvrdim da je najstabilnija dionica na ZSE.
Zašto misliš da takav scenarij nije moguć na LKRI.Ulaganje od 350 milja kuna su fantastične vijesti,mada su investitori reagirali loše.
A evo ne čitam više kolegu upitnika,jer…………ma znate i sami,ali ona rečenica"di naći budalu"………..takve budale samo čekaju rasplet situacije i ima ih više nego šta mislimo.
Još nešta -gdje Linić uplete svoje prste……..ne cijenim ga ali da je za sebe i za svoje to mu priznam.Pročitajte si danas na poslovnom i pogledajte i slike i bit će vam sve jasno.
Nego pričekajmo mi 28.11.,pa izbori,pa kraj godine po mom scenariju-LKRI,RAME UZ RAME SA OSTALIM LUKAMA.SRETNO.
@loris
Strpi se par dana ,pa ćemo vidjeti,iako mislim da nekih spektakularnih odluka neće biti,možda negdje na proljeće .
Meni ovo izgleda kao dogovorno spuštanje cijene od strane RH za Kineze ili sl.
Naime poznato je da Kinezi nikada ne pristaju na javne natječaje, a ako su zapeli za LKRI onda kao i svugdje su svijetu nude toliko i toliko za kontrolni paket i to je to . Take or leave.
Mislim da nije tako daleko otišlo,mada zanimljivo razmišljanje.Kinezi su ponudili financiranje infrastrukture i konkretno pruge do Rijeke,a zauzvrat traže tranzit.E sad naša ekipa sa vrha ne vidi sebe u tome ,jer bi to već bilo realizirano.Znaš kako vele braća"A koliki je moj deo?",a izgleda da su Kinezi odgovorili istim tonom-"ako si glup,nisi lud-ovoliki"-prevedeno ništa.Čitao sam kolumnu prije par mjeseci,gdje su za LKRI zainteresirani ……..????????.,a Kinezi traže tranzit.Sad je preškakljivo vrijeme za takve igre,zatvori su puni,a tek će se puniti.
Koliko sam uspio naći za LKRI je zainteresirano dosta velikih svjetskih luka baš zbog strateški važnog položaja u Europi i tranzit dalje.Da sad ne terkenjam na pamet,a znate to i sami.
Ova sjednica može svašta donesti,pa je najbolje pričekati 28.11. i bit ćemo pametniji.
Dotad istrpati šta više zaostalih dionica -radničkih,pa bog te veseli .SRETNO.
target LKRI a vidim tamo se netko i postavio [shocked]