jučer na terminalu opet Berlioz, primjertio sam i nešto novih "vozila" za razvoz kontejnera unutar terminala, radovi na novoj upravnoj zgradi i ulazu idu punom parom….doći će i rezultati svega toga….
Spremam se nešto ubost…al nije LKRI i nije dionica [smiley]
-onda, jel bilo kaj?
Damire ,šta je uopće izjavio?,ako nije problem.Ja osobno obećanjima ne vjerujem,ali tko god da dođe ,pruga ide ,a LKRI ide ka naslovu najveće i najjače luke u ovom dijelu Europe.
Sad na koji način pokupiti ove na sitno koji prodaju ,a vidi se da prodaju bez ikakve veze,jer je cijena na minimumu.Likvidnosti i nema.Po asku…..nema juhe,jer prodaju i dalje bez obzira kolika je cijena,i to je dokaz da su dionice dobili.Čekati na bidu………prije smrt dođe nego sakupiti veću količinu??????????’Nadam se da će se nekud pokrenuti u nadolazeće vrijeme.I dalje sam uvjeren u dobru papicu na LKRI.SRETNO.
kao što se Zadar s okolicom u zadnjih 8 godina snažno razvio zahvaljujući Kalmeti, tako će nakon izbora i Rijeka krenuti sa snažnim rastom zahvaljujući SDP-u i Liniću….tako da će sve ovo s prugom, širenjem operativne obale, ulaganjem 500 milijuna kuna itd. tek imati + utjecaj na cijenu LKRI
p.s.gluposti oko radničkih dionica neću uopće komentirati, to je završena priča
Bid je siromašan?????????……….ali na oko………..A ako malo bolje pogledate, cijeli ask je milju i pol kuna,a gdje je cijena????????????Razmislite si malo o čemu govorim.Sretno.
Bid je siromašan?????????……….ali na oko………..A ako malo bolje pogledate, cijeli ask je milju i pol kuna,a gdje je cijena????????????Razmislite si malo o čemu govorim.Sretno.
Sve to stoji,bid je siromašan zbog rasprodaje koja je u toku,ako će se kupovati veće količine onda će to biti ispod 100 kn,a što se tiče aska od milju i pol,jedina nepoznanica je koliko puta će takav iznos biti ponovljen.
Mislim da se gadno varaš,ali ja ću rado kupiti i ispod 100,dapače,ako ima zainteresiranih,da ne rasturamo dionicu ubudalo……….jedno 10000 komada po 100.Evo može odmah,rušam ju ispod 100 i kupujem sve šta imate.
Mislim da se gadno varaš,ali ja ću rado kupiti i ispod 100,dapače,ako ima zainteresiranih,da ne rasturamo dionicu ubudalo……….jedno 10000 komada po 100.Evo može odmah,rušam ju ispod 100 i kupujem sve šta imate.
[lol] od cijenovnog razreda iznad 200 kn ,sam upozorio da će biti značajniji pad i da cijena klizi prema 100 kn i niže.
Bar je to bilo lako prepoznatljivo iz rasprodaje TOP-10,do sada se nisam prevario ,i mislim da neću niti ubuduće.
Kupuj koliko želiš ,i po kojoj cijeni želiš,tvoja odluka,ali da nisi žurio ,mogao si imati 20-30% više dionica za iste novce.
Gle frende ,s poštovanjem,ali………gle moje razmišljanje.Ukupno izdano je 5980475 komada,a od toga država drži 4317143 komada.Kad bi mi država prodala svoj dio,izvalio bi400 milja kuna.A ako usporediš da su za jadranska vrata strani ulagači dali 70 milja eura…………gdje je tu računiuca.Vjeruj da LKRI nije većinski u rukama maćehe ,cijana ne bi bila ispod soma kuna.A ovako…………….ali ako država želi prodati svoj dio,JA SAM OSOBNO ZAINTERESIRAN,SVI MOJI PODACI SU KOD MODERATORA ,i slobodno me kontaktirajte.Biti vlasnik povijesno najveće luke zbog koje se još od Mletaka i Venecije vodile bitke i ratovi………KUPUJEM SVE ŠTA SE PONUDI.
1. REPUBLIKA HRVATSKA 4.317.143 72,19 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HZZO 484.780 8,11 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 214.196 3,58 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./CROATIA OSIGURANJE D.D. 167.080 2,79 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
5. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 70.205 1,17 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 67.535 1,13 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. JADROLINIJA 36.920 0,62 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 15.018 0,25 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 6.387 0,11 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 5.774 0,10 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno:
@peyo
Svaka čast kolega ,kontaktirajte koga trebate da vam prodaju većinski udio i naprijed.
Želim puno sreće.
Zašto ovo dionica svaki dan pada najviše, loši fundamenti, radničke dionice koje dolaze, skoro svi iz top10 prodaju dobiti nisu nikada imali do sada a pitanje je kada će je i imati ako ovako nastave poslovati.