LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 11:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,56
922
122
5,70
7,55
-1,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ovi na bidu fakat mi nisu jasni, ili se maknite i ne dosađujte, ili poskidajte ask….ovo liparenje stvarno nema smisla [yawn]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija ili odgovornosti.

Pa tko je lud ovo kupovati Država svaki dan otpušta na tisuće dionica ili da točnije rečem dijeli nekima koji su to kao zaslužili a još kada radnici dobiju po 15 kuna koji milion dionica ovdje će biti takav potop kakav nije zabilježen u novijoj povijesti ni Noina Arka tu neće moći pomoći.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Frendovi ,a jesu ovo vaša prva četiri naloga…………travica i upitnik,čim tako zborite,a frende trava,nije ovo Ingra.

peyo

Frendovi ,a jesu ovo vaša prva četiri naloga…………travica i upitnik,čim tako zborite,a frende trava,nije ovo Ingra.

Meni ne pada na pamet ovo kupovati a razlozi su:
– P/E živa katastrofa
-Država otpušta svaki dan na tisuće dionica nekima koji su navodno to zaslužili samo se pitam čime, moj prijedlog je ako daju tim lažnim invalidima da daju i doktorima koji su isto zaslužni jer su postavljai lažne dijagnoze i proglašavali zdrave ljude invalidima pa po meni i njih bi trebalo nagraditi.
– Država je najavila da će radnicima prodati par miliona po 15 kuna.
– Eto to su samo neki razlozi ima toga još ali za početak sasvim dovoljno.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Lkri je pravi biser,hajde logično razmišljanje,Evropska unija treba dobro opremljenu luku za razmjenu robe sa Indijom,Kinom koji u u polaganom usporavanje EU trebaju biti motor daljnjeg rasta,a te dvije zemlje su više od polovine stanovništva zemlje,imaju visok rast,a gladni su robe sa dodanom vrijednošću.

-Država otpušta svaki dan na tisuće dionica

– neistina je da država svaki dan otpušta tisuće dionica
– neistina je da je država najavila da se radnicima prodati par miliona dionica po 15 kn

kolega, ovakve lažne "informacije" spadaju u domenu manipulacije informacijama na tržištu kapitala s ciljem uznemiravanja drugih ulagača i stejcanja osobne imovisnek koristi i kao takve podliježu HANFINOM nadzoru i kažnjavanju.
ako vam je ovo prvi slučaj nadam se da neće biti prestrogi s vama, pozdrav!

-Država otpušta svaki dan na tisuće dionica

– neistina je da država svaki dan otpušta tisuće dionica
– neistina je da je država najavila da se radnicima prodati par miliona dionica po 15 kn

kolega, ovakve lažne "informacije" spadaju u domenu manipulacije informacijama na tržištu kapitala s ciljem uznemiravanja drugih ulagača i stejcanja osobne imovisnek koristi i kao takve podliježu HANFINOM nadzoru i kažnjavanju.
ako vam je ovo prvi slučaj nadam se da neće biti prestrogi s vama, pozdrav!
[/quote]
Evo vam link pa provjerite

Vaš link

Država je najavila da će radnicima prodati po 15 kuna isto kao i onima u Pločama a znamo šta se desilo sa dionicom LKPC kada je Država dala radnicima.
Kolega ja ne manipuliram samo iznosim činjenice.

Kolega ako i ide radnicima bice lock up period,tj nekoliko godina ih neće moći prodavati,a sto se tice branitelja oni su svoje dobili i davno rasprodali,tek po neki je sačuvao dionice,tako da oni uopće više ne mogu utjecati na cijenu,ako želite dokupiti, pa izvolite,još uvijek je vrlo jeftino..

Kolega ako i ide radnicima bice lock up period,tj nekoliko godina ih neće moći prodavati,a sto se tice branitelja oni su svoje dobili i davno rasprodali,tek po neki je sačuvao dionice,tako da oni uopće više ne mogu utjecati na cijenu,ako želite dokupiti, pa izvolite,još uvijek je vrlo jeftino..

A kome to Država sada otpušta dionice, provjerite i sami se uvjerite.
Lock up period je bio i na LKPC pa je dionica otresla sa 2000 kuna na 730.

država dionice LKRI po malo otpušta braniteljima, ali ne radi se o nikakvim tisućama na dan kako vi pišete nego muno manje
LKPC pala je zbog dokapa, a ne zbog podjele dionica radnicima jer i tamo imaju zabranu prodaje dionica najmanje 3 godine (možda i 5, ne sjećam se više).

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

Država oli ti vlada će sad pred izbore obećati brda i doline,samo šta se nju baš puno i ne pita.Koliko najvećih luka svijeta je zainteresirano za LKRI?????????Zašto je u gospodarskom razvitku na prvom mjestu pruga baš do Rijeke?????????Dobro ne znam baš previše ,ali ako država tako prodaje pa onda tko onda kupuje tolike količine???????Ja kupujem ,ne ide mi baš za pet ,jer nisam naučio lipariti ,ali ne sikiram se,već mi je par puta neko pokazao kako se to radi.Čudi me samo to, šta već nije u otišla u nebo.

peyo

[/quote]
Pa lkri je zbog radnika i pala sa 260 na 130kn. Što bi vi još? Kupujte dok je ovako jeftino. Ja sam istina kupio na 240 dio ali sada puno više dokupljujem tako da sam smanjio prosjek na 160kn.
LP

New Report

Close