LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svaka čast frende Kaurus,uzeti koju tisućicu,dvije tri…. pa neka čeka.Hvala.

ma nema problema peyo, ovdje smo da si pomognemo, i ovako igramo stalno mali protiv velikih, koji nas gaze sa svih strana…a ovu lučicu i veliki tiho sakupljaju već duže vrijeme…a i mnoge kolege, ali svi bi još pa šute kad netko pita što se zbiva…. a u pozadini je ulaganje od 70 milijuna EUR [wink]

Jel onaj striček samo plaši,onaj sa 500 komada ili bi bilo pametno to sve pokupiti?????????Nekako mi to sve polako ide.Navikao sam na muving,ali bid se popunjava brzinom munje čim se nešta proda.Ne mogu doći do izražaja,tek nešta sitno.

peyo

Najsimpatičnije na Lkri mi je ask,koji cijeli iznosi cca 8500 komada,a bida skoro pa i nema,kao nezainteresiran.Treba mi vremena dok skužim kako se ovdje igra.Ali u svakom slučaju dobra dionica.Nekako ne mogu doći do izražaja,a ne volim biti stator, nego rotor.A vidim da još neki imaju sistem rada sličan mome.Bez skrivanja ,lupiš po asku kad misliš da je za to vrijeme.A budeme videli………..Frende, jel država još istresa i koliko ako nije problem??????????

peyo

@Peyo

Jel to ti skakuces po bidu?

Nije bolest sve što boli

što je sad ovo došlo?!? do sad sam stavljao nalog na bid na 135-140 i uvijek mi je kraja dana nešto upalo u mrežu, a sad me u minutu 5 njih preskoči na bidu i nemam više šanse nešto upecati [angry]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

Svaka čast frende Kaurus,uzeti koju tisućicu,dvije tri…. pa neka čeka.Hvala.

ma nema problema peyo, ovdje smo da si pomognemo, i ovako igramo stalno mali protiv velikih, koji nas gaze sa svih strana…a ovu lučicu i veliki tiho sakupljaju već duže vrijeme…a i mnoge kolege, ali svi bi još pa šute kad netko pita što se zbiva…. a u pozadini je ulaganje od 70 milijuna EUR [wink]
[/quote]

pa niste mi jasni ljudi, ovo kao da je nešto novo, pa to se zna još otkad je završio natječaj a i prije..

proširenje brajdice je počelo i prije dolaska icts-a i vrijednost je nekih 190 milijuna kuna a njihovo ulkaganje će se odnositi na opremu, dizalice i sve ostalo što čime će se ubrzati i automatizirati prijenos i skladištenje kontejnera.
Osobno mislim da će oni uložiti i više od 70 mil €…

ma kakav cash-r-a, 100% in

Nikada to ne radim ,ja kad radim sve se zeleni i uvijek iznad 10 posto.Ovo je neki amater,ili lupi ili šetaj.Ali svako radi po svome………….neka mu bude.

peyo

Osobno mislim frende ,da sam se ubacio u pravi trenutak,jer kulminacija je na vidiku.Evo odoka do onog stopera sa 169,99…………….moglo bi biti -ko prvi njegova djevojka,izviješće je ok,uložen novac u baš to šta ti frende veliš,dionica stoji skoro 10 mjeseci,odnosno pada i skuplja se……po nosu i iskustvu…………auuuuu………………..ode ona na neslućene cijene i to strelovito.

peyo

Hmmm, izgleda da će danas-sutra biti u jednom potezu probijeno 150 kn, dugo nisam vidio ovakav interes za dionicom LKRI [smiley]

E vas dva, nit ćemo mi išta ovako uzeti,a vi se zahebavate.Pobjegnem od Ingre u malo mira a vi……..juhuhu….dajte ili po asku ili gibanica.

peyo

Lkri je već preuzeta preko povezanih društava, tako da ja ne vidim zašto bi sada cijena rasla. Osim toga prosječan P/E za lkri iznosi preko 200. Ne znam baš koliko je to jeftina kupnja, uz to imamo kontinuiran pad prihoda

bravo za peyo

New Report

Close