Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,54 | 2.262 | 300 | 7,50 | 7,60 | 0,66% |
Bez obzira na sve ,ovdje će biti para ko blata.Bid se popunio duplo više od najniže transakcije u 12i 15 minuta,strpljivo se čeka i kupuje po malo.Nažalost vidi se situacija u Hrvatskoj,ljudi koji prodaju uz daj šta daš,ali ako si sam ne pomogneš ni bog ti neće pomoći.Ali kvalitetan rad,sa strane naših majstora-strpljivo i polako do cilja.A cilj………samo je jedan stoper na 169,99-947 komada,i dalje nigdje nikog na vidiku.Zanimljiva i unosna igra na ovoj dionici.Sretno,sa vama sam u igri.
Dečki,ako nije tajna šta se kod vas desilo?Nemam trenutno luku,ali mi je zanimljiva,a pošto mi je stalno na oku,vidio sam par lijepih udara po asku i to čini mi se lijepe količine.Jel možda šta procurilo?Hvala unaprijed.
1. REPUBLIKA HRVATSKA 4.326.267 72,34 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA 28,10.
1. REPUBLIKA HRVATSKA 4.338.398 72,54 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA 20.09.
– 12 131 dionica, evo lagano curka [cool]
[/quote]
1. REPUBLIKA HRVATSKA 4.324.109 72,30 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA 31.10.
– 2158, izgleda da curenje pojačava
Gle frende me znam previše o ovoj dionici,baš niko nije razgovorljiv,ali neću reći da ne govoriš istinu.
Na ZSE je trgovano 648 komada.Jučer i prekjučer se nije radilo,u petak 1899 komada,i to bi značilo da samo trguje država protiv nas.Nisam siguran da bi država tržila na toliko sitno,i da ne bi uzela najviše šta može.Ako je u rukama imalo dobrog brokera………onda se to ne bi ovako odigravalo.
Ali veliko ALI………………ko onda toliko kupuje i zašto?????????
Definitivno ulazim provjeriti ovo pitanje!Sretno svima.
Gle frende me znam previše o ovoj dionici,baš niko nije razgovorljiv,ali neću reći da ne govoriš istinu.
Na ZSE je trgovano 648 komada.Jučer i prekjučer se nije radilo,u petak 1899 komada,i to bi značilo da samo trguje država protiv nas.Nisam siguran da bi država tržila na toliko sitno,i da ne bi uzela najviše šta može.Ako je u rukama imalo dobrog brokera………onda se to ne bi ovako odigravalo.
Ali veliko ALI………………ko onda toliko kupuje i zašto?????????
Definitivno ulazim provjeriti ovo pitanje!Sretno svima.
Nemam ja što govoriti istinu ili ne, to su podaci sa SKDD-a, a ne moja izmišljotina
Pa nisam ti ni rekao da ne govoriš istinu,samo znam da je država loš gospodar i da ja osobno radim uvijek kontra.Znači ako država prodaje -to je to,ja kupujem.Samo treba vidjet kako i na koji način uzeti šta veći broj dionica.Pozdrav frende.
… i na koji način uzeti šta veći broj dionica. …
Upravo to netko radi. Vec duze vrijeme cijena se spusta do neke razine (ovisno koliko je bid supalj) i onda se kupi sve do neke cijene (prosli tjedan to je bilo do 150) i tako vise puta.
Upravo to netko radi. Vec duze vrijeme cijena se spusta do neke razine (ovisno koliko je bid supalj) i onda se kupi sve do neke cijene (prosli tjedan to je bilo do 150) i tako vise puta.
[/quote]
apsolutno točno…kupuju manjim nalozima sa po 50 ili 75 komada i čim im jedan poklope,odma stave drugi i tako mjesecima…ja tu i tamo nešto ubodem ali nije lako jer se stalno lipare
Drago mi je frendovi šta ste me lijepo prihvatili,a ne popljuvali kao kad ulaziš u neku drugu dionicu.Trebamo šta više komunicirati,šta više podataka iznesti na forum jer za dobrim konjem se uvijek praši.Ne velim da se na forumu trguje,ali puno toga upadne u oko baš na forumu.Likvidnost se može dobrano popraviti,a loša strana šta se navuku i burek majstori.Osobno nisam pronašao puno podataka o LKRI, ali izviješće je dobro,mali dioničari prodaju,neko kupuje i to mašala……………………pa gdje sam onda tu ja.Idemo i SRETNO.
peyo evo ti jedan ključni podatak zašto će se uskoro sve promijeniti u LKRI. vidim da se svi prave grbavi, a ovdje se sve vidi zašto će LKRI uskoro biti jedno od najboljih ulaganja na ZSE:
7. ožujak 2011.
Filipinci ulažu 70. mil. eura u Riječku luku
Američka tvrtka ICTSI sa sjedištem na Filipinima pobijedila je na natječaju za strateškog partnera tvrtke Jadranska vrata koja je koncesionar kontejnerskog terminala Brajdica u luci Rijeka.
Novi strateški partner obvezao se investirati oko 70 milijuna eura. Razvit će se novih 330 metara obale što će povećati kapacitet kontejnerskog prometa.
poslovni dnevnik
Jadranska vrata su tvrtka kćer Luke Rijeka. toliko [wink]