Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 786 | 104 | 7,55 | 7,70 | -1,31% |
Prije par dana vam je bio tekst (mislim da je novilist),da do 2013 godine ,neće biti nekih bitnijih riješenja ,stoga strpljenje i skupljajte.
Ma dobro datum može biti ovakav ili onakav ali uvjek ostaje neugodan osjećaj da kompletna firma ovisi o (samo)volji nekakvoga državnog službenika
pa država ima preko 75%! valjda će dati sebi (LKRI) koncesiju kad jednom istekne, ne? ili će u međuvremenu svoj dio privatizirati….kako god okreneš, za tebe kao dioničara nema straha [wink]
[/quote]
Država ima 75% jedino ako joj pribrojiš HZZO ili HZMO, nekad je imala sad su ispod
Prije par dana vam je bio tekst (mislim da je novilist),da do 2013 godine ,neće biti nekih bitnijih riješenja ,stoga strpljenje i skupljajte.
Na bitnijim rješenjima se radi punom parom, a projekcije za 2016 godinu je povečanje prometa za više od 400% i to samo od Brajdice.
Koliko su se filipinci prihvatili posla govore slike s ovog foruma
Vaš link
,a tekst o projekcijama za 2016 je ovdje, kako su se prihvatili posla, mislim da su realne, jer sa smanjenom površinom Brajdice imaju bolje rezulatate nego prošle godine
Vaš link
Kolega imam za dokup i ova kriza mi ide na ruku,što se mene tiče može i na 120 važno mi je da izađem iz jedne dionice koja uskoro pada i ulazim u budučnost,,,znam da me puno njih nerazumije ja igram svoju igru ,,,Ruski rulet [thumbsup]
Kako stvari stoje možda će ovo biti prodano strancu po 100 kuna po komadu. Ne bi me više ništa začudilo, kakvi kraljevi [lol]
nakon ulaska filipinaca i ulaganja od 70 milja EUR nisam vjerovao da će cijena LKRI ikad više ispod 160 kn, ali ovo je ipak budalasta ZSE gdje je sve moguće. [rolleyes]
Kako stvari stoje možda će ovo biti prodano strancu po 100 kuna po komadu. Ne bi me više ništa začudilo, kakvi kraljevi [lol]
Točno, ipak je ovo Hrvatska. Političari gledaju samo svoj uski interes, a država i društvo sve više tonu. Iako, možda to uopće ne bi bilo loše da se proda po 100 kuna strancu. Oni koji bi ostali u dionici, za par godina bi imali ekstra prinos. Stranac je dokazano bolji gospodar od države (vidjeti pod HT, banke pa čak i INA).
Točno, ipak je ovo Hrvatska. Političari gledaju samo svoj uski interes, a država i društvo sve više tonu. Iako, možda to uopće ne bi bilo loše da se proda po 100 kuna strancu. Oni koji bi ostali u dionici, za par godina bi imali ekstra prinos. Stranac je dokazano bolji gospodar od države (vidjeti pod HT, banke pa čak i INA).
[/quote]
Nemojte zanemarit činjenicu da i po 100 kn ,treba ovo prodati..veliki upitnik da ne bude i niže…ako dođe do prodaje.
pogledajte po koliko su radnici uprihodovali dionice..
@lacoste – po koliko su radnici uprihodovali dionice ?
Kamo to možemo vidjeti ?
Nikako naći tu informaciju , samo razgovori ali ništa dalje. Kolega molio bih vas info ako imate nešto , link itd.
@ igrac
koliko se ja sjecam jos nista nije dogovoreno oko dionica za radnike
vlada im je obecala dionice po 100kn,a oni su htjeli po 60kn i oko toga se jos pregovara
ali za koliko god da kupe tj dobiju te dionice ici ce lock up period 2-5 godina (period u kojom nece moci prodavati te dionice) tako da nam radnicke dionice jos neko duze vrijeme nece moci naskodit
@ igrac
vlada im je obecala dionice po 100kn,a oni su htjeli po 60kn i oko toga se jos pregovara
ali za koliko god da kupe tj dobiju te dionice ici ce lock up period 2-5 godina (period u kojom nece moci prodavati te dionice) tako da nam radnicke dionice jos neko duze vrijeme nece moci naskodit
I meni se tako čini , zato i pitam jer nigdje nije izašlo da su se nešto dogovorili i potpisali.
@ igrac
I meni se tako čini , zato i pitam jer nigdje nije izašlo da su se nešto dogovorili i potpisali.
Dupli post , greška !!!