Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,55 | 619 | 82 | 6,05 | 7,70 | 0,00% |
Zna li ntko zašto RH prodaje dionice na burzi ?
Ne znam. Baš sam gledao danas.
kolega macheta,
pa neće valjda i država u trejdanje ?????
Milsim da je ovo vrlo znakovito, njihova prodaja ima neku PORUKU, a oko LKRI se u vladinim krugovima jako kuha .
Znam da Kinezi nevole i neidu na natječaje već direktno s Vladom vole posao sklopiti u svakoj zemlji interesa, a ova prodaja RH neke sitni količine preko ZSE otvara pitanje, s kojim ciljem ?
Ovdje je pitanje : U kojem Zecu leži Grm ?
Inače zadnji put ova cijena LKRI je bilo u 4 mjesecu 2010 godine .
kolega macheta,
pa neće valjda i država u trejdanje ?????
Milsim da je ovo vrlo znakovito, njihova prodaja ima neku PORUKU, a oko LKRI se u vladinim krugovima jako kuha .
Znam da Kinezi nevole i neidu na natječaje već direktno s Vladom vole posao sklopiti u svakoj zemlji interesa, a ova prodaja RH neke sitni količine preko ZSE otvara pitanje, s kojim ciljem ?
Ovdje je pitanje : U kojem Zecu leži Grm ?
Inače zadnji put ova cijena LKRI je bilo u 4 mjesecu 2010 godine .
Nije tajna da je LKRI već odavno na kineskom nišanu, a to je spomenuo i ministar Kalmeta, čak su navedeni spremni i izgraditi i nizinsku prugu jerbo u parama nije problem.RH je rješila dionica LKRI od početka godine za mislim oko 20 milja kuna, a to je ipak presitno za kineze.
Od dolaska filipinaca LKRI bilježi bolje rezultate i non stop se gradi na brajdici,a dionica je pala za skoro 50%, doista fascinantan podatak.
Može li niže? Može definitivno.Može li u danu skočiti 30% ? To je ovdje već viđeno.
Postavlja se pitanje zašto je RH prodavala dionice i kome? Zar država gleda 20 ili 30 kuna po komadu ili?!…
Pitajte tehničare gdje je donja linija trenda [rolleyes] neće ovo još mnogo dole.
Pitajte tehničare gdje je donja linija trenda [rolleyes] neće ovo još mnogo dole.
tu nešto smrdi
Macheta,
dno je već odrađeno i to nema veze s time.
Ovdje je izgleda problem naša najpametnija država u selu. Imali su prije 10 dana 73% LKRI, te umjesto da dokupe jo 2% pa prodaju 3 paketa po 25%+ 1 dionica idihoti se zahebavaju s nama na burzi.
Koji stupanj inteligencije za to moraš imati ?
Bid polako jača, a mogalo bi se desiti da se ekipa preseli na ovu dionicu malo energičnije.
U tom slučaju uz povoljnu vijest evo nas up! [sealed]
Pa eto nema više udaranja po kupnji, morati će se dizati naloge a to se već danas i činilo a i činit će se sve više.
Zadnjih dva tjedna sa cca 180 kn dionica je srušena na 163 kn uz preko 10000 dionica prometa. Čini se dosta s obzirom da se u TOP 10 ulazi sa 4500 komada, a nema nekih velikih promjena u TOP 10. Možda prelazak malih dioničara u neke brzorastuće dionice ili eventualno dva-tri veća prodali dio svojih dionica. Da li je ta određena panika ( prodaja ) gotova vidjeti ćemo uskoro, možda i ovaj tjedan ?
Vijesti dobrih je u zadnje vrijeme i bilo ali bez utjecaja, Novi List je u par navrata imao zanimljivih članka i oko Luke i oko pruge sa šefom HŽ-a i sa županom Prim-goranske županije ( Komadinom ). Svi ističu povećanje prometa u budućnosti itd. Možda konačno i Vlada krene u pravom smjeru, da li kroz privatizaciju ili kroz neko pametnije gospodarenjem sa vlasništvom u Luci.
očito ovaj što iskipava dionice pokušava to odraditi iznad 160, a ovakav bid to neće moći prožvakat. po TA je potpora trebala bit na 160 ali sve je to slabo, uzimajući u obzir da su istresani paketi po cca 250kom. koliko mu je izlaz hitan, mislim da će do kraja tjedna puno toga bit jasnije. ako mu bude hića na ovaj mršav bid, ne znam di će to završiti
do 150 ima 2 500 dijonica a do 200 ima 2000 dijonica. LKRI je poznata po scenariju lokomotive koja gazi sve pred sobom kad krene up dok down ide fino polako i stabilno i može se fino komada skupiti, ali kad uđe u oversold teren na kakvom je trenutno ili će uskoro biti uvijek uslijedi lijepa nagrada [thumbsup]