Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,65 | 161 | 21 | 7,65 | 7,70 | 0,00% |
Koja je ovo kaša, ja sam kupovao po 215, i budala nisam htio prodati kad je bila 250 jer sam mislio da će ići još, a šta sad, šta sad da radim da je prodam po 170 ili da čekam 5 godina da dođe na 250???
Sačekaj rezultate, kad promet kontejnera naraste 400% ovdje očekuj novu INA-u. Luke su uz šume i HEP najvrjednije što imamo, a samim time i najinteresantnije braći iz EU-a, ali i kinezima btw. i mene ovo iritira, ali burza nam je kompletno u kolapsu
[/quote]
Kada će to narasti 400%, 2014?, 2015?, do onda sam mogao uzeti brdo para na trejdanju na ostalim likvidnijim dionicama. Ne kažem da mi je žao, samo sam malo u banani sa lovom pa bih volio da sam i zaradio par desetki.
Sačekaj rezultate, kad promet kontejnera naraste 400% ovdje očekuj novu INA-u. Luke su uz šume i HEP najvrjednije što imamo, a samim time i najinteresantnije braći iz EU-a, ali i kinezima btw. i mene ovo iritira, ali burza nam je kompletno u kolapsu
[/quote]
Kada će to narasti 400%, 2014?, 2015?, do onda sam mogao uzeti brdo para na trejdanju na ostalim likvidnijim dionicama. Ne kažem da mi je žao, samo sam malo u banani sa lovom pa bih volio da sam i zaradio par desetki.
[/quote]
Kolega kupnje ima, prodajte i zaradite brdo para na drugim likvidnijim, nema ljutnje samo napred i sretno
Vaš link
Na bilateralnome sastanku razgovaralo se o mogućnostima daljnjeg poboljšanja suradnje u prijevozu tereta, osobito u prijevozu rude, te o usmjeravanju prijevoza roba prema jadranskim lukama, ponajprije prema Luci Rijeka. Da bi dogovorili konkretnu suradnju, uskoro će se sastati odjeli prodaje HŽ Carga i Carga Slovakia
Eto sad možemo i ispod 170 [shocked] [lol]
Ljudi treba nam samo jedna dobra vijest i ode ovo gore, ovo je najniža cijena u zadnjih šest mjeseci uz sve dobre stvari koje su se dogodile. Plašljivi su prodavali i mislim da su pred kraj sa prodajom, neznam koja je osnova da ovo ide još niže?
Ljudi treba nam samo jedna dobra vijest i ode ovo gore, ovo je najniža cijena u zadnjih šest mjeseci uz sve dobre stvari koje su se dogodile. Plašljivi su prodavali i mislim da su pred kraj sa prodajom, neznam koja je osnova da ovo ide još niže?
Odgovor je jednostavan
– fundamenti najgori na burzi
– brdo radničkih dionica koje će oni plaćati po 30 kuna
zar treba nešto više od ovoga
terminal na brajdici radi punom parom, kontejneri se pretovaraju sa brodova, odlaze prugom, kamionima…
već drugi put u par dana vidim da su istovremeno 2 broda privezana i na istovaru/utovaru, prije sam mislio da one stare dizalice sastrane više ni ne koriste a sad vidim da svako malo tamo neki manji brodić, krca se i iskrcava…
kolega uplovio si u krivu luku. [lol]
Što bolji FI to veće tiskanje za što jeftiniji ulaz
Zanimljivo je primjetiti da se o luci Ploče piše naveliko ovdje, u zadnjih mjesec dana ima više od 10 članaka, koji uglavnom govore o jednom te istom. Luka Rijeka se spomene baš kada se mora, jer 70mil E je sitnica, a trenutna cijena dionice na tržištu je priča za sebe……
Interesantno je da je dionica sa 280 pala na 166. Također je interesantan bio Dnevnik u podne kad se napokon sa Slovenske strane počela najavljivati izgradnja autoceste Rijeka – Postojna [thumbsup]