LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 04:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,54
2.262
300
7,50
7,60
0,66%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

30 GODINA OPTIMIZMA DENIS VUKOREPA, PREDSJEDNIK UPRAVE LUKE RIJEKA O ULASKU STRATEŠKOG PARTNERA NA KONTEJNERSKI TERMINAL BRAJDICA S KONCESIJOM DO 2041. GODINE

Filipinskim novcem stvaramo povijest

Tvrtka ICTS iza koje stoji svjetski kapital uložiti će u Brajdicu i Luku 100 milijuna eura, a ovo je prvi takav projekt u hrvatskim lukama. Našim novim partnerima je Rijeka veliki izazov, jer žele učiniti sve da dokažu kako u Europi mogu igrati važnu ulogu.

http://novine.novilist.hr/Default.asp?WCI=Rubrike&WCU=285928592863285B2863285A2858285928592863289628942898289428632863285D285C285C285B285E285928632863286328582863G

nevjerojatno, usprkos jako velikim ulaganjima, odličnim vijestima i odabiru strateškog partnera, LKRI pala je sa 265 na 215 kn (pad -50 kn)?!?
meni dobro jer sam danas kupio na 215,xx i 216,xx ali svejedno ne razumijem neke ulagačke poteze ovih koji prodaju [rolleyes]

ne dajmo jeftino dionice, neka ih drugi rasprodaju i ruše cijene!

Realna vrijednost LKRI u ovome trenutku je oko 150-160 kuna.
Dolazi brdo radničkih dionica koje vrjednost snižavaju za otprilike 30 kuna.
Dolazimo do targeta od 130 kuna za dionicu.
Fundamenti su ovdje totalna katastrofa.
P/E je tronznamenkast.

Kako dolaze radničke dionice kad će imati lockup na prodaju kao i kod LKPC? [yawn]
[/quote]

Radnici zračne luke Zagreb od koncesionara neće dobiti 10 posto .

tko nije sklon svakodnevnom trejdanju, a želi kupiti i držati dionicu koja će kroz 1-2 godine doživjeti žestok rast na ZSE, slobodno si može kupiti LKRI i mirno spavati, pa čak i da je uzme na kraći rok, cijena će vrlo izvjesno do kraja godine doseći 300 kn

PROKLETE JUDE I VAŠE ŠKUDE, PRODALI STE NAŠU HRVATSKU U ZLOSRETNU UNIJU...

nevjerojatno, usprkos jako velikim ulaganjima, odličnim vijestima i odabiru strateškog partnera, LKRI pala je sa 265 na 215 kn (pad -50 kn)?!?
meni dobro jer sam danas kupio na 215,xx i 216,xx ali svejedno ne razumijem neke ulagačke poteze ovih koji prodaju [rolleyes]

ljudi nikako da shvate da filipinci nisu uložili u lkri već u svoju firmu kojoj su oni vlasnici

ljudi nikako da shvate da filipinci nisu uložili u lkri već u svoju firmu kojoj su oni vlasnici
[/quote]

ljudi nikako da shvate da su filipinci kupili pola firme kojoj je do sad vlasnik bila samo LKRI, a sada LKRI i filipinci imaju pola-pola te firme, s time da će LKRI dobiti lovu-ulaganja, dakle obostrana korist

ne dajmo jeftino dionice, neka ih drugi rasprodaju i ruše cijene!

[/quote]

ljudi nikako da shvate da su filipinci kupili pola firme kojoj je do sad vlasnik bila samo LKRI, a sada LKRI i filipinci imaju pola-pola te firme, s time da će LKRI dobiti lovu-ulaganja, dakle obostrana korist
[/quote]

odnos nije pola-pola već filipinci imaju 51%, dakle oni su većinski vlasnici i mogu sami odlučivati o svemu(ulaganjima,eventualnoj dobit i njenom raspoređivanju itd.)

Nakon što stignu nove dizalice i upravljanje kako to rade amerikanci , dobit luke će porasti .
————–

Nevjerojatno, dok se strateški nije izabrao LKRI se gptovo nije mogla kupiti ispod 230, a sada kada je napokon sve riješeno cijena na 218, kao da je posao propao [shocked], kakva burza

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

[/quote]

[/quote]

odnos nije pola-pola već filipinci imaju 51%, dakle oni su većinski vlasnici i mogu sami odlučivati o svemu(ulaganjima,eventualnoj dobit i njenom raspoređivanju itd.)
[/quote]
Filipinci su predali najbolju ponudu, ulaganja u vrijednosti 70M € nakon čega će se pretovarni kapaciteti povečati za 500% . Također su preuzeli obavezu da će dovesti nove brodove u luku na što možemo računati već sada.
Vrijednost ove dionice je bila daleko veće od trenutne cijene na tržištu sa ovim kapacitetima, prema tome ukoliko ćemo na ovim kapacitetima pretovara makspmalno raditi dionica bi tebala rasti.
Za nekoliko godina kada će raditi sa 500% većim kapacitetom pretovara, uz riješen cestovni i željeznički promet,eu i otvorene granice… biti ćemo jaći i od kopra i od trsta.Forza fiume!

Nakon što stignu nove dizalice i upravljanje kako to rade amerikanci , dobit luke će porasti .

Ne upravljaju Amerikanci nego Filipinci. Ovo je vjerojatno jedan od naponizavajucih trenutaka za hrvatsku ekonimiju.

Krepat ma ne molat.

Ne upravljaju Amerikanci nego Filipinci. Ovo je vjerojatno jedan od naponizavajucih trenutaka za hrvatsku ekonimiju.
[/quote]

to su amerikanci s tvrtkom čije je sjedište na filipinima….

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

[/quote]
Iskreno, apsolutno mi je svejedno o kojoj se naciji radi, primio bi i eskime, ako mi donose lovu, a ovi filipinci nisu baš no name, na prijašnjim postovima sam objasnio koliko su jaki i koliko para donose, al evo još jednom:
Na svim terminalima kojima upravljaju povećali su kontejnerski promet za najmanje 15 posto u Manili te 27 posto u luci Davao. U Brazilu i Ekvadoru povećali su promet 20 posto, a u regiji koja uključuje poslovanje u Europi, Srednjem istoku i Africi povećali su promet 20 posto. Kao rezultat dobrih vijesti tržište je reagiralo povećanjem vrijednosti dionice ICTSI-ja 2,75 posto.
Vaš link

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close