LKRI je nova zvijezda na početku novog tjedna . Amerikanci znaju znanje.. Donose nove tehnologije i novi management ; ne znam što je važnije.
PS. Bakarska se danas hladi .
Jedan običan burzovni dan .
Za neke je šnicla dopola krvava , a neke dopola pečana.
Za mene LKRI počinje jedan novi život , koji je upravo krenuo nakon izgubljenih godina stagnacije .
Ovo realno vrijedi 160 kuna ni lipe više, po toj cijeni sam ja kupovao jučer kad se nije probilo 270 prosuo sve po bidu.
[/quote]
s prvim povratkom likvidnost ide ovo preko 300
a dali će prije toga na "160" ne vjerujem da su šanse za to veće od 5%
svakim spuštanjem cijene za 5 kn broj zainteresirani za kupnju je duplo veći
tko će to prodat te ogromne količine a imajući u vidu vrlo mali free float?
i više nego blistavu budućnost usprkos velikom truda pesimista stvarno mi nije jasno
samo vi prodajte kupit ćete po ovim cijenama kad na vrbi rodi grožđe(vrijedi za većinu)
ovo je samo prva u nizu izvrsnih vijesti koja sljedi
na ovoj cijeni mogu se intitucionalni ponovo uključivati u kupnju
kad vam oni poklope sve u komadu do 300 bit će suza ali uzalud [bye]
Da nema lock up perioda dionica bi vrijedila 120 kn kako sam i pisao. No pošto ga ima i to najvjerojatnije 3-4 godine , dionica trenutno vrijedi 400 kn.
LP
Jel mi moze netko objesnit koji je razlog ovog velikog pada?
lp
lp
balon se napuhao sa 170 na 260 kn zbog ulaska stranca u tvrtku kćer LKRI. sad je to odrađeno i balon se ispuhuje nazad prema 200 kn
lp
izgleda da ulaganje od 70 mil eura+90 mil kn
u koncesiju na 30 godina nije dovoljno
barem tako procjenjuje većina investitora
s obzirom na likvidnost tržišta tu se radi o manje od deset investitora
"većina uvijek griješi" na sreću nas strpljivih dioničara
"kupuj kad nitko neće i prodaj kad svi kupuju"
i sigurno ćeš zaraditi pitanje je samo koliko [thumbsup]
Čisto špekulativan pad .
tako je! manipulatori su je srušili sa 260 na 230, ali kreće odbijanac, danas smo nazad na 240 kn [thumbsup]
lp
NE
tako je! manipulatori su je srušili sa 260 na 230, ali kreće odbijanac, danas smo nazad na 240 kn [thumbsup]
[/quote]
ja se nisam dao preplašit
dokupio sam i opet ću ako je uspiju još srušit [thumbsup]
Osim rasta neto dobiti, ICTSI je zabilježio rast svih financijskih pokazatelja. Bruto prihodi u 2010. iznosili su 527,1 milijun dolara, što je rast od 25 posto u odnosu na 421,7 milijuna dolara prihoda ostvarenih u 2009. Operativna dobit narasla je za 41 posto na 247,7 milijuna dolara. Rashodi su rasli znatno sporije od prihoda, odnosno popeli su se za tek 10 posto na 203 milijuna dolara. Na svim terminalima kojima upravljaju povećali su kontejnerski promet za najmanje 15 posto u Manili te 27 posto u luci Davao. U Brazilu i Ekvadoru povećali su promet 20 posto, a u regiji koja uključuje poslovanje u Europi, Srednjem istoku i Africi povećali su promet 20 posto. Kao rezultat dobrih vijesti tržište je reagiralo povećanjem vrijednosti dionice ICTSI-ja 2,75 posto.
Vaš link