LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 17:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Prošle godine ukupna dobit LKRI je bila: 208.559 kuna, a sada ovi dečki ladno ulažu milijardu, naravno zato što očekuju da će hiper zaraditi. Mislim da ovdje dolaze jako lijepi dani, ali interes je postojao puno prije i ne samo za LKRI, nego i za LKPC.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

jucer u svijetu profita bilo je o luci barcelona
sve je pod koncesijama na 30 godina
ostvaruju 2% španjolskog bdp-a
planiraju značajna ulaganja
znači da smo na pravom putu i da svjetska banka zna šta radi[thumbsup]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

luke su dosad bile takve kakve su bile. pogotovo riječka. stranci to dovode u red jako brzo. luke su zamašnjak gospodarstvu a takav zamašnjak će pokazati i lkri. hrvatska je u takvoj gabuli da bi naše luke mogle i 5% bdp-a ostvarivati.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

danas se odlično vidi da se balon LKRI jučer napuhao do maksimuma i da od danas kreće ispuhivanje
ja u kupnju krećem za mjesec dana na 200 kn [proud]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija ili odgovornosti.

luke su dosad bile takve kakve su bile. pogotovo riječka. stranci to dovode u red jako brzo. luke su zamašnjak gospodarstvu a takav zamašnjak će pokazati i lkri. hrvatska je u takvoj gabuli da bi naše luke mogle i 5% bdp-a ostvarivati.

Sve se ja to slažem, no zašto se ne udara po asku?

Pruga prema Rijeci se radi…
ZA REKONSTRUKCIJU PRUGE KRIŽEVCI-KOPRIVNICA 65 mil. kn
KOPRIVNICA – Predsjednik Uprave HŽ Holdinga Zlatko Rogožar na sastanku sa županom Darkom Korenom izvijestio je da su učinjene sve pripreme za remont pruge od Križevaca do Koprivnice. U trasu dugu 28 kilometara ove godine će se uložiti 65 milijuna kuna, a cijela investicija iznosi 198 milijuna, kazao je Rogožar i dodao da je za pripremu radova cijele dionice od Rijeke do Botova dosad uloženo 9 milijuna eura. Radi se o projektu koji je od strateškog interesa Hrvatske i kojem veliku financijsku podršku daje Europska unija. Ipak, sa sastanka nije priopćeno kada će početi radovi najavljeni za ovaj mjesec.

Na sastanku je predstavljen i prijedlog novog voznog reda; predstavnici Županije predložili su korekcije u polascima i dolascima vlakova na dionicama od Koprivnica do Križevaca, Kloštra, Varaždina, Botova, Kloštar-Bjelovar-Križevci te zaustavljanje brzih vlakova u pojedinim stanicama. Ti će se prijedlozi uzeti u obzir pri izradi voznog reda za sljedeću godinu koliko će biti moguće. Također, bilo je govora i o novoj reorganizaciji tvrtke HŽ-Cargo, prilikom čega je župan Koren izrazio nezadovoljstvo činjenicom što će nova regionalna poslovnica imati sjedište u Varaždinu te je zatražio da ona bude u Koprivnici, jer njome prolazi linija važan europskog željezničkog koridora 5b.

Lijepo sam vam govorio da nekupujete LKRI jer cete biti osisani.
Takvo je stanje na TK da niti jedan vijest nemoze dignuti trziste

Samo vijest u vezi građevinskog sektora dize burzu

P.S. zalosno al istinito

lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

jučer sam kupovao ispod 250 kn i mislio sam da radim dobar posao, a ovo tone i tone, izgleda da će stvarno na 200 kn [angry]
ako padne još malo ja prodajem s minusom i adio [angry]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

Firma potpiše odličan ugovor i cijena pada! [lol]

Čitam komentare na prošlim stranicama i ne mogu vjerovat koje zaključke ljudi donose. Po nekima, na ovoj dionici nije bilo gore vijesti. Hihihihiihii
Ne bojte se, ne prodajte! Ne bi nitko kupovao da je to baš tako trulo kao što neki nariču ovdje.
[wink]

Svima puno uspjeha! Drukerima, hladan i premastan burek sa premalo sira!

jučer sam kupovao ispod 250 kn i mislio sam da radim dobar posao, a ovo tone i tone, izgleda da će stvarno na 200 kn [angry]

-7% je čisto pretjerivanje ali šta je tu je. ne može pravocrtno dole, mora i gore.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Razmisljaj kolega ovako:

Sto bi moglo sutra dignuti burzu?…..NISTA
Znaci bolje prodati danas sa minusom 4% negu sutra ili prekosutra sa minusom od 10% ili vise.

Srecom tako sam poceo razmisljati i na zelenoj sam grani.

Ulazim tek u dionice kad imam 100% potvrdu nekih vijesti,a to je građevinski sektor.
Samo taj sektor i njihova euforija moze dignuti TK.

lp i sretno sa LKRI

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Da rezimiram..
Priznajem, jučer sam malo kudio da nadokupim i "uspio" sam skinuti 15-tak kn i u samom finišu kupiti.
Za odluku da kupim najviše je doprinjela vijest da će radnici imati lock up period što se prije nije znalo. Vlada nudi 5 god, sindikati traže 2, recimo da će se naći na sredini pa će biti 3,5 godina. Dotad će dionica već biti jako visoko i sigurno rasprodaja radnika neće srušiti cijenu ni ispod 500 kn. Recimo, s 1000 na 600 kn.
Druga vijest je stvarni potpis ugovora jer kod nas glasine obično nisu točne, tak da ona poslovica da se kupuje na glasine a prodaje na potpisivanje se može objesiti mačku o rep.
Treća vijest je izvanredna dobit 92 miliona kn koja će se knjižiti ove godine.
Dalje mi se ne nabraja.
P.S. Kupio naprije po 180 pa prodao po 249 jer sam se bojao da radnici neće imati lock up period.
Sad kad znam da će ga imati kupio sam, što i vama preporučam.
Trenutno je minus zbog opće poznatih igara na ZSE ali to je jako dobra prilika za ukrcati se.
LP

New Report

Close