Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
zadnja 247,30!!!
lažni kupci kao zečevi bježe s “kupnje”
pa LKRI će još otići u negativnu blokadu do kraja dana !!! [angry]
Lijepo sam vam govorio….cuvajte novac bit ce boljih prilika!
zao mi je osisane,a sad kolege samo cekajte i cekajte
najgora stvar koju neisksuni rade na ovakvim navlakušama je da idu u dokup kad pada, pa im se minusi tek neznatno smanjuju, a dobiju hrpu skupih dionica u portfelju.
navučeni sad ili trebaju srezati minus dok je mali, ili čekati odbijanac od dna pa tek onda dokupljivati. a dno – tko zna…možda bude na 220 kn, a možda i niže
[/quote]
Kaj god, sada su i materijalne činjenice navlakuše [huh]
najgora stvar koju neisksuni rade na ovakvim navlakušama je da idu u dokup kad pada, pa im se minusi tek neznatno smanjuju, a dobiju hrpu skupih dionica u portfelju.
navučeni sad ili trebaju srezati minus dok je mali, ili čekati odbijanac od dna pa tek onda dokupljivati. a dno – tko zna…možda bude na 220 kn, a možda i niže
[/quote]
[/quote]
[thumbsup] To su u stvari izmišljeni stranci koji su uletili, one fotke s potpisivanja su fotomontaža [lol]
Lijepi nagovor na prodaju na asku !
[/quote]
[/quote]
Gadne neke materijalne činjenice a dionica ide dole izgleda da netko zna još nešto više od tih materijalnih činjenica a i fundamenti na ovoj cijenu su stvarno nešto nevjerovatno.
Prvih 5-6 dioničara ne prodaje sigurno !
Prosijek današnje trgovine je 255,41 !
Promet 2 milijuna Kuna !
Na koju foru može pasti na 220 ili 230 uz navedene činjenice ???????????????????????
Da li LKRI ide u stečaj ? Ako ide onda ima šanse .
Promet 2 milijuna Kuna !
Na koju foru može pasti na 220 ili 230 uz navedene činjenice ???????????????????????
Možda planovi prometa od 600 000 TEU štetno utječu na fundamente
Dionica je bila minimalno 70-80 kn. Recite mi koja još dionica nije toliko porasla od dna’ što biste vi još htjeli? I to još uz novost da će radnici dobiti milijune dionica po 30 kn. realna cijena lkri nije veća od 120 kn, pa nek me briše moderator koliko hoće….
Promet 2 milijuna Kuna !
Možda planovi prometa od 600 000 TEU štetno utječu na fundamente
[/quote]
Šta mene pitate, to pitajte ove što prodaju ja nisam među njima.
Dionica je bila minimalno 70-80 kn. Recite mi koja još dionica nije toliko porasla od dna’ što biste vi još htjeli? I to još uz novost da će radnici dobiti milijune dionica po 30 kn. realna cijena lkri nije veća od 120 kn, pa nek me briše moderator koliko hoće….
Možda kolega, ali zar mislite da većina koja je kupila iznad 240 će sada vama iz bilo kojeg fundamentalog razloga vama prodati po 30 ili 120 ??