Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 922 | 122 | 7,00 | 7,55 | -1,31% |
RIJEKA – Filipinska tvrtka International Container Terminal Services u Brajdicu će uložiti 70 milijuna eura, a tvrtki »Luka« mora platiti dodatnih 92,9 milijuna kuna naknade za 51 posto dionica Jadranskih vrata, gdje će uskoro doći i do promjena u Upravi, koju je dosad uspješno vodio Goran Manfreda , a sada bi taj posao trebala obavljati tri člana Uprave, dva iz ICTS-a i jedan hrvatski predstavnik.
Ovo je gore citat iz Novi list.
Luka Rijeka dobiva na osnovu 51% dionica Jadranskih vrata 92,9 Milj.kn.
Pa zar to nije prihod ?
Nemam LKRI. Prodao na 245 ?
Zahebao sam se ?
Nisi ti ništa prodao a da si pametan, prodao bi. Ja prodao ostatak od davnih dana. Hvala kupcima i vidimo se opet jaaaaako nisko. [thumbsup]
Lojtra@ i tako ces ti i dalje laprdat ,,,a cjena LKRI sam up up…. [wink] [tongue]
Moze vas biti sram drukeri!
Navukli ste ljude na kupnju i sto sad?
Rekao sam prije neki dan…euforija traje samo prvih 15-ak min….
Vidimo se na nizoj stepenici.
P.S. neznam koji mozak ovih dana moze da kupuje dionice kad se oko nas sve raspada,pa i svijet.
Cuvajte novac nekoliko dana…bit ce boljih prilika za ulaz
lp
Moze vas biti sram drukeri!
Navukli ste ljude na kupnju i sto sad?
Rekao sam prije neki dan…euforija traje samo prvih 15-ak min….
Vidimo se na nizoj stepenici.
P.S. neznam koji mozak ovih dana moze da kupuje dionice kad se oko nas sve raspada,pa i svijet.
lp
objasni molim te kako je netko navučen ovdje. ko je kupio 100 komada po 251 i izašao na 264 ima 1000 kuna u džepu.
A za par dana ne bude više ista situacija. Jer ako se svijet raspada isto ti je i sad i za par dana. A ni novac ti u tom slučaju neće ništa vrijediti. [lol]. Možda tebe ipak samo muči što nisi kupovao po 240 prošli tjedan.
ma ovo se iz aviona vidilo da je obična navlakuša i da danas ide ona poznata "SELL on NEWS", tj. iskusni izlaze, a početnici ulaze i ostaju sa sakupim dionicama u rukama [rolleyes]
Ako postoje razvojni planovi za neku firmu, ako postoji plan ulaganja, koja je vjerojatnost veća:
a) vrijednost dionice će padati ?
b) vrijednost dionice će rasti ?
Ako postoje razvojni planovi za neku firmu, ako postoji plan ulaganja, koja je vjerojatnost veća:
a) vrijednost dionice će padati ?
b) vrijednost dionice će rasti ?
ako je dionica narasla sa 170 na 260 kn upravo zbog tih razvojnih planova i najave ulaganja , rekao bih da je sve to debelo uračunato u cijenu! tko je kriv vama koji niste kupovali na 170-200 kao mi ostali, nego sad kupujete kad mi prodajemo na 250-260 kn?!
ICTSI wins 30-year port concession in Croatia