Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,90 | 221 | 28 | 7,75 | 7,90 | 0,00% |
za filipince sam cuo….ali ipak kopka me crv sumnje da je jos nesto posrijedi….
nebi to bas samo tako….taj koji je danas napravio atak na ask, zna malo vise…
Pisalo je za filipince da je to u stvari amrički kapital. Nemaju siroti filipinci svojeg kapitalea, barem ne toliko. Vjerojatno isto što rade mnoge druge američke firme….izbjegavaju poreze. Ako je to onda je sve moguće….
za filipince sam cuo….ali ipak kopka me crv sumnje da je jos nesto posrijedi….
nebi to bas samo tako….taj koji je danas napravio atak na ask, zna malo vise…
Pisalo je za filipince da je to u stvari amrički kapital. Nemaju siroti filipinci svojeg kapitalea, barem ne toliko. Vjerojatno isto što rade mnoge druge američke firme….izbjegavaju poreze. Ako je to onda je sve moguće….
[/quote]
Vlasnik ICTSI-a je jedan od najbogatijih Filipinaca milijarder Enrique K. Razon Jr. i drži 51% dionica,a najveći pojedinačni dioničar je stranac sa 38,58% i to bi mogli biti amerikanci
Who are ICTSI’s major shareholders?
As of September 30, 2010, ICTSI is owned 51% by its Chairman and President, Enrique K. Razon, Jr. through direct individual shareholding and various family-owned corporations.
Top100 dioničara
http://www.pse.com.ph/html/ListedCompanies/pdf/2011/ICT_Top100_Dec2010.pdf
Jutarnji list, tiskano
Rijeka uzvraća udarac: velika bitka s Koprom za zaradu na kontenjerima
Povijest, Prije 20 godina Rijeka je po prometu bila tri puta jača od Kopra.
Sanas je upola slabija, a povratku na vrh nada se uz novog partnera.
[thumbsup]
Svakako ću jednoj Evropskoj ustanovi poslat dopis kako vladajući u Hrvatskoj pripremaju izbore nagrađujući djelatnike dionicama po cijenama iz bajke.
Pljčka 21 stoljeća se nastavlja…
[bye]
Uz razne popuste radnici će ih dobiti po 30 kn, trebali su napisati sve do kraja….. [sad]
…..Sindikat zasad ne zna koliko će pojedini radnik platiti svoje dionice, a dionice koje ne budu prodane u prvom krugu ići će u drugi krug. No, dosad iskazani interes za kupnju nagovješćuje velik odaziv radnika…
Brifing:
D. Milošević: Prosvjedi utječu na ulagače
Uskoro će i Luka Rijeka dobiti strateškog partnera, a to je prema izvorima u Vladi filipinsko-američki International Container Services…
ma mogu radnici dobiti i po jednu kunu ako se mene pita!!!U pet god jos cu 30 puta dobro zaraditi na dotičnoj dionici,,a vi koji niste unutra samo se tješite radničkim dionicama!!!lp, za par dana se vidimo na +300
ma mogu radnici dobiti i po jednu kunu ako se mene pita!!!U pet god jos cu 30 puta dobro zaraditi na dotičnoj dionici,,a vi koji niste unutra samo se tješite radničkim dionicama!!!lp, za par dana se vidimo na +300
A 31. puta ćeš izgubiti više nego što prvih 30. puta zaradiš… [bye]
IMAMO PARTNERA!!! Iz današnjeg N.Lista.
RIJEKA Novi strateški partner riječke luke bit će tvrtka International Container Terminal Services, koja se obvezala u idućih nekoliko godina investirati oko 70 milijuna eura u kontejnerski terminal Brajdica.
Veliki dio investicije odnosit će se na kupnju dviju kontejnerskih dizalica, koje se planiraju pustiti u pogon čim se završi izgradnja dodatnih 330 metara nove obale. Ugovor o partnerstvu i preuzimanju dioničarskog udjela od 51 posto u tvrtki »Jadranska vrata«, koja ima koncesiju na Brajdici do 2041. godine, bit će potpisan u subotu u Pomorskom i povijesnom muzeju Grada Rijeke u prisustvu predsjednice hrvatske Vlade, Jadranke Kosor. Riječ je o jednoj od rijetkih investicija danas u Hrvatskoj i daleko najvažnijoj investiciji u riječkoj luci u njezinoj bližoj povijesti.
Uz razne popuste radnici će ih dobiti po 30 kn, trebali su napisati sve do kraja….. [sad]
…..Sindikat zasad ne zna koliko će pojedini radnik platiti svoje dionice, a dionice koje ne budu prodane u prvom krugu ići će u drugi krug. No, dosad iskazani interes za kupnju nagovješćuje velik odaziv radnika…
da da….da se nebi dogodilo kao sa beljem…radnicke dionice bla bla…i ode belje 100% up…. [wink]