LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 08:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,73
1.461
189
7,75
7,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Vaš link

Da nisi na krivoj temi? [shocked]

Vaš link

Molim vas da se prvo malo informirate kad vec neznate da mješate kruške i jabuke!!!Ovo dokazuje da 70% forumaša nema elementarno znanje..žalosno!!!:(

ma ovi linkovi na radio rijeku neće da dobro izađu
Vaš link

uglavnom ima članak o ispitivanju zagađenja od strane lučkih djelatnosti…

ma kakav cash-r-a, 100% in

Kako se ovdje brzo zaboravljaju dobre vjest!!…15-ak dana do eksplozije….pametni sad kupuju..poz

Kako se ovdje brzo zaboravljaju dobre vjest!!…15-ak dana do eksplozije….pametni sad kupuju..poz

Gdje to piše, daj link?
Samo ne spominji Jacu, njoj ne vjerujem ništa.

Lojtra, nemoj opet pretjerano negativne komentare počet pisat jer znaš kako se to odražava na cijenu ove dionice.

jel ima nešto novo s obzirom na jučerašnji rast?

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Lojtra, nemoj opet pretjerano negativne komentare počet pisat jer znaš kako se to odražava na cijenu ove dionice.

Ne kupujem više prije nego radnici dobiju dionice. Ne zaboravimo lkri ima cca 6 milja državnih dionica.

Pa dobro Lojtra jel ti radnici dobivaju ili ne. Daj se dogovori sam sa sobom.

Nije bolest sve što boli

Kolege, bez nervoze, pisao sam još neki dan da ide korekcija lukice, ali mnogi su onda tu bili pametni i pisali da se druka na dole itd, nemojte se cudit ako ponovo padne na 1300, jel cijeli crodex nema snage ni kapitala…

Kolege, bez nervoze, pisao sam još neki dan da ide korekcija lukice, ali mnogi su onda tu bili pametni i pisali da se druka na dole itd, nemojte se cudit ako ponovo padne na 1300, jel cijeli crodex nema snage ni kapitala…

Ovaj malo zalutao.
ovdje je tema o onoj sjevernoj luci

jel ima nešto novo s obzirom na jučerašnji rast?

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

New Report

Close