Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,73 | 1.461 | 189 | 7,75 | 7,90 | 0,00% |
Seljenje iz građevinaca u lkri danas će je podići najmanje na 250 kn. To je moja prognoza a sada idem na pivo.
LP
Moram zakljuciti da bi vam ova piva mogla prisjesti…nauciti cete samo pomalo..nema zurbe!
Evo me. Zaboravio sam reći da sam stavio nalog na kupnju koji mi je i prošao. Hvala prodavaču. Čekam na svakih 10 kn sa 100 komada. Hvala lijepa. [thumbsup]
Kako se fino ruši. 10 komada po bidu pa se stavi 10 komada na ask 3 kune niže..čestitam majstori a prodavačima preporučujem da se prime motike. Možda i zarade za burek i tako 3 puta.
A četvrti puta ostat će bez dionica i ostaje im motika…..
Seljenje iz građevinaca u lkri danas će je podići najmanje na 250 kn. To je moja prognoza a sada idem na pivo.
LP
Moram zakljuciti da bi vam ova piva mogla prisjesti…nauciti cete samo pomalo..nema zurbe!
[/quote]
I dalje se držim što sam rekao da ide na 250 kn. Samo ću još dodatno zaraditi.
I dalje se držim što sam rekao da ide na 250 kn. Samo ću još dodatno zaraditi.
pa još ne vidiš da su drugi prodali i čekaju opet pad na 180-190 kn, a ti kupuješ od par uspavanih po 225 kn koji se nisu na vrijeme iskrcali?! [yawn] [bye]
pa još ne vidiš da su drugi prodali i čekaju opet pad na 180-190 kn, a ti kupuješ od par uspavanih po 225 kn koji se nisu na vrijeme iskrcali?! [yawn] [bye]
[/quote]
150, kad dođu radničke [lol]
Ne pada mi na pamet po ovim cijenama, znam otprilike kako to ovdje funkcionira, sretno
@Mcinha
Pa ti si najviše hvalio ovu dionicu. Ja sam bio samo oko sat vremena bez nje ( zaradio za burek iako mi to nije bila namjera) i uplašio se i odmah vratio. I samo sam je pokudio u tih sat vremena da mi ne zbriše. Malo sam očito pretjerao jer je previše pala. Ali ne sekiram se uopće. Ako padne na 150 kak ti kažeš prodajem auto i kupujem još.
Samo sam podsjetio na tvoja silna pisanja o radničkim dionicama, ja i dalje mislim da ova dionica vrijedi puno puno više, ali lumeni ZSE s tuđim parama usmjeravaju kako žele i meni je tajming za ponovni ulazak loš
Sve je OK ali ja razmišljam drukčije. Prije 500 kn neću uopće ni pomisliti o prodaji, ni o kakvom trejdanju. Kad se objavi ugovor nećeš moći kupiti ispod 300 kn.
Nema vremena za radničke, kažu mi izvori iz Rijeke. A ako ih uopće bude, to neće biti ove godine. Tad će na burzi biti cijena preko 500 kn.
LP
@Mcinha
Pa ti si najviše hvalio ovu dionicu. Ja sam bio samo oko sat vremena bez nje ( zaradio za burek iako mi to nije bila namjera) i uplašio se i odmah vratio. I samo sam je pokudio u tih sat vremena da mi ne zbriše. Malo sam očito pretjerao jer je previše pala. Ali ne sekiram se uopće. Ako padne na 150 kak ti kažeš prodajem auto i kupujem još.
Hahahhahaha
Šta kažeš,
" I samo sam je pokudio u tih sat vremena da mi ne zbriše. Malo sam očito pretjerao jer je previše pala."
Znači pala je na osnovu tvog pisanja na ovom forumu, kakav si ti autoritet ja do sad nisam bio svjestan. Bome morat će analitičari ubuduće uzimat u obzir i tvoj stav na forumu kad budu predviđali daljnji smjer kretanja cijena.
P.S Imam Lkri