Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
nema pomaka ali ipak je počelo iskrcavanje,onih 863 bi vrlo brzo miglo biti poklopljeno
kao što sam rekao,sad bi mogao nastati mali stampedo
Sjetio sam se da prije cca 2 godine HFP nije mogao dobiti na dražbi za lkri 25 kn. Pa sam se sjetio da će radnici dobiti dionice , pa moguće korekcije cijelog tržišta…
Zatim cijena često ode dolje nakon potpisivanja ugovora..najčešće kod dlkv…
zatim ova vlada često laže( pardon zasada obavezno svaki puta)…
zatim tehnički sama dionica je imala nagli rast…
Tako sam odlučio sa pola izaći van.
Da, cijena ode dolje nakon potpisivanja ugovora ali u trenutku samog potpisivanja itekako ode gore. Uvijek je vrijedilo pravilo da je najbolje biti unutra kada se ima dobra inside-rska informacija a ne kada svi znaju o cemu vrapci pjevaju. S druge strane, vlada kao vlada je uvijek bila puna lazi i maglenih obecanja, no mislim da ova luka ce dobiti strateskog partnera jer naprosto pozicija same odgovara mnogima oko nas sto evidentno pokazuje interes velikih stranih njuski sa ne malim parama. Sve je to igra, generalno gledano, pa sukladno sa tim treba i oprezno, no mislim da vrijedi pratiti ovu dionicu i biti u njoj kada bude uskoro pravo vrijeme. Ukoliko dodje do povezivanja sa strancima tada mislim da nije neizgledno da se ponovi "Ina" i ponuda za otkup vlasnistva, ali sve je to dugorocna potencijalna slika. No, neki dugorocno i razmisljaju.
ako netko poklopi ovog na 245 onda krece stampedo prema dole…
kako ga je pokupilo, ali ipak stampeda nema..treba malo zivaca u ovoj igri..
Sve je kriv dnevnik i pojava premijerke u Rijeki,politika i biznis nemogu zajedno [lol]
ma glupost, najbolje da se vratimo na početak, hahah
ovog ima samo kod nas, raj za trejdere, malo i podsjeća na inu….
bit će nastavak rasta ove dane