LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 20:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ide drugi val, ovaj puta preko 250 kn. Nadam se da će se ovi koji su se iskrcali javit na forum. [lol]

Ja sam prodao svoje , držim od 110 KN već 2 god. preko 110% zarada …
Dosta? naravno da nije , al što je tu je prodao i to je to …
Sad mislim da će još gore cijena ….

smanjuje se minus.......

hm a sta ako ga ne bude? :), mislim strateskog!

Meni dosta od LKRI nekaj se zaradilo, ne kao kolega Anricom ali veseli.

Puno srece imaoci,

ja odoh

Što bulazniš? Nebude ga a ponude su dane i to u punom većim iznosima nego se tražilo. Ajde ako si prodao ne pričaj sad gluposti i ne plaši neznalice koji padaju na tvoje fore samo da se ti jeftinije ponovo ukrcaš. [bye]
[/quote]

da bas je to

da mi je zanti sa cim se ti bavis!

Ajde oladi,

i molim te ne obracaj mi se vise bez veze jer cu ignorirat svaki tvoj post

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Ja sam prodao svoje , držim od 110 KN već 2 god. preko 110% zarada …
Dosta? naravno da nije , al što je tu je prodao i to je to …
Sad mislim da će još gore cijena ….

imao si jedan krug do 300 kn….u medjuvremenu….nije vrag da si drzao cjelo vrijeme [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Da , zato sam sad i prodao …
JBG strah…

smanjuje se minus.......

Ne želim ni pomišljati gdje bi LKRI već bila da je crobex u plusu,a pogledajte promet [cool]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

goldy @ mozda si prebrzo reagirao sada…ali cestitam na strpljenju…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Izgleda da je iskrcavanje gotovo za danas..sad polako gore… [thumbsup]

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

A vrtimo se oko +12-13% da me jucer netko pitao dali bi bio zadovoljan ovim rastom naravno da bi…ali kad smo danas bili i na +20% nadam se da ce jos malo porast

Sto mislite koliko ce posto otici – naravno gore – ova dionica kada se potpise ugovor do kojeg ce neminovno doci s obzirom na sve ponude a ako se ne varam, ovaj tjedan bi se trebalo odrediti za kojeg ce se strateskog partnera odluciti… mislim da je ova dionica, jedna od onih, koju tko "ubode" mogao bi ubosti dobar financijski zalogaj. NIsu ludi stranci kada ulazu pare i znaju dobro gdje im ide svaki euro. Nisu to Balkanci.

NIje se lose prisjetiti ponekih izjava, poput ove iz prosinca prosle godine: "Business Monitor International u svojim prognozama za prvi kvartal 2011. godine najavio je da će Rijeka postati logistički ulaz prema središnjoj i jugoistočnoj Europi." Ove rijeci imaju itekakvu snagu a ne vidim niti jedan razlog da se to ne realizira. I to vrlo brzo.

Da li ce se ovdje dogoditi "nova Ina"? – "U ovom trenutku nije precizno definirano kakav će biti vlasnički odnos Luke Rijeka i strateškog partnera u Jadranskim vratima, odnosno u kojem će omjeru biti podijeljena vlasnička i upravljačka prava između hrvatskog i stranog partnera. No sigurno je da će u toj odluci važnu ulogu imati Luka i Lučka uprava Rijeka, a zadnju riječ imat će hrvatska Vlada koja ugovor mora odobriti." – Nije konkretizirano tko bi mogao biti vlasnik, a to moze biti i stranac, sto nije sjajno za nasu zemlju da ju rasprodaju na sve strane ali je dobro za investitore jer dozivjeti Inu i Molove ponude od 60 i kusur posto skoka dionice u jednom danu, mislim da bi svakom dionicaru itekako omrstilo brcice. [proud]

New Report

Close