Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 922 | 122 | 7,00 | 7,55 | -1,31% |
CCA 1500 komada na kupnji u prvih 20. Ne sjećam se da sam to kad vidio na Lkri. Nešto se događa, zna li tko?
CCA 1500 komada na kupnji u prvih 20. Ne sjećam se da sam to kad vidio na Lkri. Nešto se događa, zna li tko?
Ja neznam sto se dogada, ali osjecaj mi govori da kupujem. I kupujem pomalo.
P.S. Osjecaj me u zadnje vrijeme vara, vidjet cemo za godinu dana sta ce biti :))
P.S.S. Placao sam dojave za kladenje, cak i Smiceru. Naravno, popusio sam lovu na "dojavama" a i na dojavljenim okladama…… tako da je bolje investirati u LKRI jer tu novci dulje traju 🙂
Jedna od rijetkih dionica koja nije ama baš ništa odradila u ovih mjesec i pol bula(čak je i 10 kn pala) a ovih dana se očekuje ulazak strateškog partnera što će dionicu katapultirati. Znak da se sprema eksplozija na dionici je i to što se ništa ne piše na forumu. No nema ni prodavača. Čekam na bidu ako se netko ipak odluči prodati. [thumbsup]
Jedna od rijetkih dionica koja nije ama baš ništa odradila u ovih mjesec i pol bula(čak je i 10 kn pala) a ovih dana se očekuje ulazak strateškog partnera što će dionicu katapultirati. Znak da se sprema eksplozija na dionici je i to što se ništa ne piše na forumu. No nema ni prodavača. Čekam na bidu ako se netko ipak odluči prodati. [thumbsup]
izgleda da će vam se kolega strpljenje isplatiti
jer netko je tankih živaca ili ima bolju ideju gdje ulužiti
800 kom 183 kn
Planski dogovoreno iskrcavanje pa nastavak rušenja cijene!
Nadam se da je u pitanju sređeno financiranje za nizinsku prugu [thumbsup]
J. Kosor: Uvođenje strateškog partnera u LKRI u prvom kvartalu ove godine
Evo link ak se nekom da slušat:
Vaš link
Kaže Jaca milijarda kuna investicija, ajde sačekat će mo i kraj prvog kvartla 2011.
Nije malo!! [pray]
Upravo preslušao, međutim strateškog partnera su rekli odabrati još u 12 mjesecu 2010, pa nisu.
da al sad već omča visi oko vrata. kad se mora, mora se. konačno ćemo krenuti. Eno hiljadarka već prek 180 na kupnji. danas bi mogla i pozitivna blokadica..samo dok prvi kupac krene po asku…
Upravo preslušao, međutim strateškog partnera su rekli odabrati još u 12 mjesecu 2010, pa nisu.
Istina, međutim sad je krajnji rok i vjerojatno država smanjuje svoj udio na 20%, kao i kod LKPC.
Nije svjetska banka ububala novav bez veze, evo njihova studija i projelcije koje su zastrašujuće:
Vaš link