Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 922 | 122 | 7,00 | 7,55 | -1,31% |
Sve je to istina, ali ulazak pravog za sada strateškog partnera, a nadam se da je to Hamburg, garantira brza rješenja i sve se iz temelja mijenja. Sumnjam da nijemci ulaze u nešto što je upitno. Primjer je HT
Sve je to istina, ali ulazak pravog za sada strateškog partnera, a nadam se da je to Hamburg, garantira brza rješenja i sve se iz temelja mijenja. Sumnjam da nijemci ulaze u nešto što je upitno. Primjer je HT
dođi dragi nam partneru
mi tvoj dolazak nestrpljivo iščekujemo [pray]
ps ne zaboravit donjet novčiće
Vratio nazad nešto po 180. Hvala prodavatelju.
Nije mi jasno zasto u RH svi zazivaju strateskog partnera kad nam povijest pokazuje (ovih zadnjih 20 godina) da su svi redom izvlacili novce iz nasih firmi i nosili ih van.
Trebamo sami s drzavnim blagoslovom odraditi par poslova (infrastruktura) i luka Rijeka bi mogla biti tvornica novca.
Opet danas u Novom listu negativan tekst preko cijele stranice …
Kao trogodišnji pad prometa svake g. po 10%…..
a LKPC rastura i raste po prometima i zaradi! ova uprava LKRI nema pojma o poslovanju
Nije mi jasno zasto u RH svi zazivaju strateskog partnera kad nam povijest pokazuje (ovih zadnjih 20 godina) da su svi redom izvlacili novce iz nasih firmi i nosili ih van.
Trebamo sami s drzavnim blagoslovom odraditi par poslova (infrastruktura) i luka Rijeka bi mogla biti tvornica novca.
U teoriji si apsolutno u pravu, u praksi barem ovaoj našoj nikako. Ako se pare budu izvlačile to će se izvlačiti dividendom, da dođemo do dividende firma treba početi i pristojno zarađivati, neš vjerovat LKRI ne isplaćije dividendu, ali hoće i te kako [proud]
Na LKPC država smanjuje svoj udio ispod 20%, a to znači da uskoro očekujte slično zbivanje na LKRI
povijest je nažalost pokazala da uglavnom što nismo(naši "tajkuni") namjerno uništili radi prodaje i sitne zarade to smo uništili svojom nesposobnošću
iznimaka je vrlo malo a prosjek jako loš
nije li 20 godina dovoljno bilo da se vidi šta smo sposobni napravit sa lkri
pa jasno da onaj tko uluži svoje novce želi i zaraditi
pa tko to od nas ne želi
nismo kupili dionice lkri da izgubimo na njma svoje novce
niti znamo a u zadnje vrijeme nemamo novaca jer je sve opljačkano
još 20 godina čekanja meni je neprihvatljivo
Graf za LKRI i nije baš dobar, nakon propada cijene i vala 1 odigrava se korekcija a-b-c (val 2) nakon čega po meni slijedi novi pad na razine 120kn ili 140kn.
Vidim, svi ste prodali, pa tko će pobogu sutra prodavati. Uglavnom, dosadašnjih 7 godina na forumima naučio sam da treba suprotno raditi nego ekipa piše i to je tajna uspjeha. [thumbsup]
Vidim, svi ste prodali, pa tko će pobogu sutra prodavati. Uglavnom, dosadašnjih 7 godina na forumima naučio sam da treba suprotno raditi nego ekipa piše i to je tajna uspjeha. [thumbsup]
kako tko će kupovati
pa vavljda oni koj su dobro upućeni u stanje
a prvi među njima oni koji su prodali,samo po malo većoj cijeni
njima to neće biti problem
jer znaju koliko je potencijal ovdje [wink]