LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 09.11.2024. u 02:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,90
221
28
7,75
7,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

STRONG HOLD

Ma na ovoj dionici će svi masno zaraditi. Samo ne treba gledati svaki da. Za godinu dana bit će najmanje dupla cijena možda i trostruka. Ako je u međuvremenu radnici otkližu ispod 150 kn, to će bit kratkog daha ali frka mi je bilo ostati bez lkri…no poklopilo mi DDJH na kupnji pa mi osta je lkri iz 2006 plus kupljeno jučer po 190 kn nešto sitno. Nema se više para. Sretno!

Svi se slazu da je perspektivna dionica…i ja sam ih kupovao na 185-186 nesto sitno,mozda nesto i danas kupim ALI zadnjih je desetak dana crobex preporod dozivio na gotovo svim dionicama kako po rastu tako i po likvidnosti,a nasa LKRI ni da trepne,to me malo brine iako vjerujem u dionicu

Nadam se samo da kad dodje do hladjenja i korekcija nakon ovog raste da se nece i nasa LKRI korigirat jer u biti nema od cega

Ne znam što se više čeka s objavom strateškog, procurilo je u više stranih medija da je to Hamburgška luka, a zna se da nijemci baš ne ulaze u nešto nepoznato, ovo će biti muzara poput HT-a

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Teško ide gore jer se mora odmah kupiti po većoj cijeni, ask je šupalj. Ali dok netko pokupi ovih par stotica na brani na 200 i 203 kn, odmah idući sat ide u blokadu. A nakon 220 kn čini mi se da slobodno kupuju i fondovi.

Ja sam jos na 194,82 dokupio malo iako mi je to povecalo prosjek i sad pratim situaciju i cekam,tu je mnogo dobrih stvari dok kod negativnih jedino vidim moguce davanje dionica radnicima…a dobrih projekata je mnogo,od nizinske pruge,terminala u Dugom Selu kod Zagreba vrijednog preko 300 milja eura,do prosirenja kapaciteta za pretovar tereta i odlicne cestovne povezanosti…vidjet cemo sto ce prevagnut u buducnosti

http://www.poslovni.hr/vijesti/luka-rijeka-bira-partnera-izmedu-pet-stranih-tvrtki-157632.aspx

Stara vijest. Davno smo mi već trebali saznati ime tog strateškog partnera ali ništa. Bilo bi lijepo kad bi nas uprava obavijestila gdje je zapelo.

Bravo lojtra konačno si na našoj strani i daj više o tim radnicima smanji.

Ja sam jos na 194,82 dokupio malo iako mi je to povecalo prosjek i sad pratim situaciju i cekam,tu je mnogo dobrih stvari dok kod negativnih jedino vidim moguce davanje dionica radnicima

pogledaj malo fundamente LKRI, spada među najskuplje dionice na burzi, a to ne opravdava ama baš ničime osim vječitim pričicama o ulasku kineza, rusa, tajvanaca, švaba……. [bye]

moje poruke nisu investicijski savjeti niti preporuke za kupoprodaju dionica!

Ja sam jos na 194,82 dokupio malo iako mi je to povecalo prosjek i sad pratim situaciju i cekam,tu je mnogo dobrih stvari dok kod negativnih jedino vidim moguce davanje dionica radnicima

pogledaj malo fundamente LKRI, spada među najskuplje dionice na burzi, a to ne opravdava ama baš ničime osim vječitim pričicama o ulasku kineza, rusa, tajvanaca, švaba……. [bye]
[/quote]
To nisu nikakve priče nego realnost, pogledaj malo nedavno objavljeno članke, čak i strani tisak piše da je ovo najperspektivnija luka ovoga područja, a gomilu love je već i vlada RH ububala ove godine, kada nigdje drugdje nije. Uđi u INGR-u ona samo što nije poćela letit u nebesa zbog silnih poslova i enormne dobiti

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Bravo lojtra konačno si na našoj strani i daj više o tim radnicima smanji.

Baš mi kaže prijatelj iz Rijeke ( ne radi u lkri ali se raspitao) da ništa od radničkih dionica al šteta što nemam love za nadokupit.

Evo ih, naftni magnati..NK Rijeka je samo paravan a pravi razlog je LKRI. 99% sigurno.
http://www.seebiz.eu/hr/seebiz-trend/sport/nepoznati-arapski-konzorcij-zainteresiran-za-nk-rijeku,101039.html

New Report

Close