Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 16:04
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,54 | 2.262 | 300 | 7,50 | 7,60 | 0,66% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Najviše volim ovako argumentirane članke.
[/quote]
psihologija na burzi je u 99% slučajeva ključna i puno bitnija od argumenata, TA, FA….
LKRI jednostavno nema snage za proboj preko 200 kn, a pada i potpora na 190 kn… s prvim većim crvenilom ide na 180 kn, a moguće i ispod toga
moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste
Idući tjedan ulazi partner!!
Vjerojatno će i idući tjedan kupnja biti jako mršava [rolleyes]
Nije problem, ja se odavde ne namjeravam još dugo, dugo micati [proud]
Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
pa palo je , kako nije?
koliko % je palo i na kojem prometu [bye]
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
Jel to prvi radnik s 1005 komada na asku?
P.S. Imam dionice odavno ako niste znali. Tj. otprije nego sam počeo pisati na temi. Nisam ni kupovao ni prodavao otposlije. [wink]
ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...
Jel to prvi radnik s 1005 komada na asku?
P.S. Imam dionice odavno ako niste znali. Tj. otprije nego sam počeo pisati na temi. Nisam ni kupovao ni prodavao otposlije. [wink]
na topicu LKPC stavili su sken članka koji govori o prodaji dodadnih povlaštenih dionica za radnike obje luke [shocked] [sealed]
moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje