LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 16:04
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,54
2.262
300
7,50
7,60
0,66%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

evo kolege upravo krenulo kao što sam i najavio [bye]

prodaja se gomila

Kupnja skroz mršava ,moglo bi to puno niže [bye]

Najviše volim ovako argumentirane članke.
[/quote]

psihologija na burzi je u 99% slučajeva ključna i puno bitnija od argumenata, TA, FA….
LKRI jednostavno nema snage za proboj preko 200 kn, a pada i potpora na 190 kn… s prvim većim crvenilom ide na 180 kn, a moguće i ispod toga

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Evo i na 180 mršava kupnja [cry]

Vaš link

Idući tjedan ulazi partner!!

Vjerojatno će i idući tjedan kupnja biti jako mršava [rolleyes]
Nije problem, ja se odavde ne namjeravam još dugo, dugo micati [proud]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

prodaja se gomila

Evo i na 180 mršava kupnja [cry]

a nikako da padne ha? valja se nesto iza brda [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pa palo je , kako nije?

pa palo je , kako nije?

koliko % je palo i na kojem prometu [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Jel to prvi radnik s 1005 komada na asku?
P.S. Imam dionice odavno ako niste znali. Tj. otprije nego sam počeo pisati na temi. Nisam ni kupovao ni prodavao otposlije. [wink]

Samo mi u minusu?

http://www.poslovni.hr/vijesti/luka-rijeka-strabag-vinci-i-coedmar-u-igri-za-izgradnju-kontejnerskog-terminala-164004.aspx

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Jel to prvi radnik s 1005 komada na asku?
P.S. Imam dionice odavno ako niste znali. Tj. otprije nego sam počeo pisati na temi. Nisam ni kupovao ni prodavao otposlije. [wink]

na topicu LKPC stavili su sken članka koji govori o prodaji dodadnih povlaštenih dionica za radnike obje luke [shocked] [sealed]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close