LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 01:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,54
2.262
300
7,50
7,60
0,66%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Riječka luka bi trebala nositi 12,7 posto BDP-a

http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/rijecka-luka-bi-trebala-nositi-1.aspx

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Samo dokaz da razmišljam ispravno u svim postovima.Možda ću morati čekati još neko vrijeme ali definitivno najsigurnija dionica u zadnjih 5-6 mjeseci u usporedbi sa ljetnim padom svih ostalih.Sad se ponavljam- jer po mom još možda ,ali stvarno možda mali pad ,a poslije rast – pa jedno određeno vrijeme stagnacija zbog stanja u državi ,a kad krene bit će lom.

peyo

Samo dokaz da razmišljam ispravno u svim postovima.Možda ću morati čekati još neko vrijeme ali definitivno najsigurnija dionica u zadnjih 5-6 mjeseci u usporedbi sa ljetnim padom svih ostalih.Sad se ponavljam- jer po mom još možda ,ali stvarno možda mali pad ,a poslije rast – pa jedno određeno vrijeme stagnacija zbog stanja u državi ,a kad krene bit će lom.

Prije nego krene bit će Lkri po puno nižoj cijeni nego je sada ali nikako da shvatiš. Pričekati dok se zadnji radnik ne iskrca pa onda ukrcaj. Da si to doživio sa ddjh i izgubio jedan stan drukčije bi razmišljao. Vratit ć se meni i to na ddjh ako neću morati prije prodati a imam od čega živjeti, nažalost. Ne smijem dopustiti da mi se to dogodi i sa lkri.

Ali zbog vaseg gubitka ne morate non stop skakati svima po glavi na ovoj temi i trubiti o radnickim dionicama.

Nije bolest sve što boli

Ali zbog vaseg gubitka ne morate non stop skakati svima po glavi na ovoj temi i trubiti o radnickim dionicama.

Hoću da ljudi nauče na mojim greškama a ne na svojim.

A šta bi trebao pisati loša dionica -sad če na 002 kune onda bi me vjerojatno drukeri nagradili sa stoticama.Draže su mi jedinice na istini nego stotice na laži.LUKA RIJEKA je jedna od najperspektivnijihdionica naše burze i to znaju svi ali nije likvidna ali kad krene onda svi oni nevjerni Tome lete naglavačke.SRETNO LUKA RIJEKA I SVI KOJI JU IMATE.

peyo

Prije nego krene bit će Lkri po puno nižoj cijeni nego je sada ali nikako da shvatiš. Pričekati dok se zadnji radnik ne iskrca pa onda ukrcaj. Da si to doživio sa ddjh i izgubio jedan stan drukčije bi razmišljao. Vratit ć se meni i to na ddjh ako neću morati prije prodati a imam od čega živjeti, nažalost. Ne smijem dopustiti da mi se to dogodi i sa lkri.
[/quote]

kolega lojtra,

vrlo sentimentalno, dirnut sam iznutra!

ps Dat ću Vam informaciju da jedan strani fond jedva čeka rasprodaju LKRI, dakle jedva –

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

A šta bi trebao pisati loša dionica -sad če na 002 kune onda bi me vjerojatno drukeri nagradili sa stoticama.Draže su mi jedinice na istini nego stotice na laži.LUKA RIJEKA je jedna od najperspektivnijihdionica naše burze i to znaju svi ali nije likvidna ali kad krene onda svi oni nevjerni Tome lete naglavačke.SRETNO LUKA RIJEKA I SVI KOJI JU IMATE.

Vidoviti Milane, jel ti se da objasniti zasto je LKRI jedna od najperspektivnijih dionica na burzi?

BTW, imam LKRI, radnicke dionice od nonitja pa hvala na lijepim zeljama.

Krepat ma ne molat.

Nema se tu šta puno objašnjavati…..:

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/branimir-jerneic-za-nizinsku-prugu-4%2c24-milijarde-eura,95890.html

marcello

Pa čitaj sve postove nevidoviti milane. Pa već smo svoja mišljenja svi iznesli.Ja sam svoje kupio a ti dobio i tu je razlika -tebi je svejedno koja je cijena jer ćeš ju tako i tako prodati ,a ja čekam da zaradim jer sam uložio svoj kapital.I još nešta -vidim da si iz Rijeke a jA MISLIO DA RIJEČANI VOLE SVOJE.Ajde sad ti nama svima objasni- nakon šta pročitaš naše postove u zadnjih tjedan dana- zašto ti misliš ili znaš da to nije tako kao šta sam napisao , jer ovo—–Vidoviti Milane, jel ti se da objasniti zasto je LKRI jedna od najperspektivnijih dionica na burzi?———————-sam ja shvatio da če mo svi dobiti objašnjenje sa lica mjesta iz prve ruke.Hvala.

peyo

Bilo bi lijepo kad bi dionica pala da se može uletiti unutra [thumbsup]

Bilo bi lijepo kad bi dionica pala da se može uletiti unutra [thumbsup]

Pa tko bi uljetao u dionicu iz koje svi žele izaći van ?

New Report

Close