LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Oprosti još jednom ako sam te povrijedio mislio sam na dijalekt kojim se služiš -koji ja ne razumijem,inače Sisak ti je još u bivšoj državi bio mali Ruhr- najveći indutsrijski grad .Prvu rafineriju je otvorio Shell u Sisku I u pravu si rafineriju Mlaka.Ali sve je to povijest…….Ja govorim o budućnosti koje se bojim, jer ne znam kuda sve to vodi.A šta se tiče ratnog zločinca tita- u prošlosti ne tako davnoj 1945 pobio mi je pola obitelji.JA osobno želim moju toliko dugo čekanu HRVATSKU snažnu ,bez nezaposlenih,ćistu i urednu kao Opatija-biser Jadranskoga mora .Svim Riječanima želim sreću i mir i puno love i nadam se da če Rijeka uspjeti IZBALANSIRATI između industrije,tranzita i turizma.S poštovanjem i bez ikakvih loših misli prema Vama kolega Patrick

peyo

ovo vam tone iz dan u dan [rolleyes]

Da, od 01.09. do 06.10. "potonula" je sa 180,35 na 189,61…..nek i dalje tone tim tempom!

marcello

2014. će se početi raditi pruga, kažu u vladi. Znači treba dodati još 10 godina gore., tj. 2024.g.
čudi me da nije već dionica ispod 100 kn pogotovo ako se sjetimo i radničkih dionica. [sad]

Da, od 01.09. do 06.10. "potonula" je sa 180,35 na 189,61…..nek i dalje tone tim tempom!
[/quote]
4.5.2010 je bila i 210kn ,samo vas navlače i drukaju da bi se mogli što prije iskrcati

Kolega mislim da ste u pravu ali isto tako mislim da će možda varirati između 160 ,170 i 180 kao i cijelo ljeto.Nekog velikog pada neće biti jer se stvarno dobro drži i trejderi koji pokušavaju manipulirati kao na ostalim dionicama ne prilaze tako često,jer im lova ostaje zaštopana.Iskreno očekujem bum u proljeće i ne prodajem do tada, mada sam i sad u debelom plusu.

peyo

ovo nije dionica za trejdanje pa su mnogi nervozni jer su se ovdje zabetonirali.Dugoročno je sigurno isplativo kao i mnoge druge dionice

Ej, Lojtra, kada ce radnicke dionice?
[lol]

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Ej, Lojtra, kada ce radnicke dionice?
[lol]

Pitam ja pitam ali me moderator briše. [sad]

A što misliš zašto ja neću kupiti dionicu Lkri kao i mnogi drugi. Dionica vrijedi ali će ju radnici srozati najmanje na pola, priznali mi to ili ne. Tako je uvijek bilo. Pa zašto ne kupiti 1+1 gratis?

A što misliš zašto ja neću kupiti dionicu Lkri kao i mnogi drugi. Dionica vrijedi ali će ju radnici srozati najmanje na pola, priznali mi to ili ne. Tako je uvijek bilo. Pa zašto ne kupiti 1+1 gratis?

Kolega štenga, sory lojtra

nemojte živjeti u zabludi, budite pametni, odmjereniji u osobnom strateškom promišljanju i kupite LKRI dok je još ima ispod 200 kn!

Vidim da si uporan i kontinuirano donosiš pogrešne odluke, pogotovo kad si na temi kad neku dionicu blatiš a uredno je pratiš i komentiraš.

PS Nisam druker, al LKRI je jedan od većih potencijala na burzi a dakako i u gospodarsko-zemljopisnom-strateškom pogledu, nemojte se boriti protiv trenda.

Da znaš što će se ovdje dogoditi, i što se u zavjetrini kuha, zašto dečki (Vukorepa:::) iz Rijeke traže sve više Kineskih prevoditelja, to bi ostavio za razmišljanje lingvistima.

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Mislite li dragi kolega da su ti radnici baš toliko munjeni- pa i oni znaju šta imaju u rukama odnosno šta će imati.

peyo

New Report

Close