Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
Pa naravno da je….pogledaj:
Kupnje: Cijena Količina
182,00 5
180,77 50
180,67 17
180,30 50
180,15 30
180,12 70
Prodaje: Količina Cijena
3 189,99
10 190,48
46 190,87
30 191,99
6 192,50
2 193,20
39 194,94
18. kolovoz 2010.| Bernard Ivezić
HT informatizira Luku Rijeka za 1,1 mil. eura
Svjetska banka financira povezivanje svih sudionika lučkog poslovanja
Combis, tvrtka kći Hrvatskog telekoma specijalizirana za ponudu informatičkih usluga, sklopila je 1,1 milijun eura vrijedan ugovor o informatizaciji Luke Rijeka. Combis je posao dobio zajedno s belgijskom informatičko-konzultantskom kompanijom Phareos Group koja je specijalizirana za ponudu rješenja za lučku industriju.
Direktor Sektora razvoja i integracije aplikativnih rješenja Combisa Marinko Žagar kaže da je riječ o prvoj suradnji Combisa i Phareosa. "Nastavak suradnje naših kompanija ovisi o potrebama tržišta i trenutno ga je nezahvalno prognozirati jer treba vidjeti kakve će biti nove prilike u lučkoj industriji", kaže Žagar. Projekt kojim će se informatički povezati svi sudionici lučkog poslovanja, od agenata, špeditera, carinika, policije do željeznice, …
Kaj tebe muči ta Lkri ,pa to ti je već postala opsesija.Vidim da ti je ponestalo dioncica za rušenje [shocked]
1 mil eura bi koštalo informatiziranje seoske brčvarnice, nisam znao da je lkri tako mala firmica.
Kaže se prćvarnica a ne brčvarnica! [angry]
Mom starom su sjele na SKDD u petak.
[/quote]
Stavio na prodaju?
[/quote]
Nije. Sindikat je podjelio informatvni letak u kojem im se objašnjava šta si dionice, šta dobivaju njima, trenutno stanje na tržištu i u Luci. Uglavnom poanta letka je da dionice ne prodaju jer da ce u budučnosti,nakon krize i završetka investicija, vrijediti više. Dosta njih nije ni upisalo dionice, ipak ih je puno sa nižom stručnom spremom i nikakvom plaćom tako da jedva preživljavaju a kamoli da kupuju dionice. Uglavnom večina ne misli pordavati,nego kao nek bude djeci.
Tako da sam i ja dobro prošla u ovom. [cool]
sa nekih 60000kn ovo bi otišlo u pozitivnu blokadu
Kao i negativnu….
[/quote]
Stavio na prodaju?
[/quote]
Nije. Sindikat je podjelio informatvni letak u kojem im se objašnjava šta si dionice, šta dobivaju njima, trenutno stanje na tržištu i u Luci. Uglavnom poanta letka je da dionice ne prodaju jer da ce u budučnosti,nakon krize i završetka investicija, vrijediti više. Dosta njih nije ni upisalo dionice, ipak ih je puno sa nižom stručnom spremom i nikakvom plaćom tako da jedva preživljavaju a kamoli da kupuju dionice. Uglavnom večina ne misli pordavati,nego kao nek bude djeci.
Tako da sam i ja dobro prošla u ovom. [cool]
[/quote]
Zato će u drugom krugu ovi koji hoće upisati ostatak.
nego što kažu u letku, što su to dionice? [cool]
[/quote]
Stavio na prodaju?
[/quote]
Imate neki link za te radničke dionice koje spominjete, ili je to šala?
Pecam na bidu, ali ništa ne trza.
[undecid]