LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 08:02
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,60
4.408
580
7,60
7,65
-0,65%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pozdrav kolege! Bio sam na godišnjem bez računala. Kao što vidim nisam ništa propustio.
Nisam se stigao oprostiti na polasku.
Moje mišljenje o Lkri je naravno i dalje isto. Ne kupujem dok radnici ne dobiju dionice. Dakle preko 100 kn sigurno neću platiti.

Lojra, kada ces opet na godisnji, bilo je lijepo bez tebe ali kratko trajalo.
Trenutno vise nemam ni jednu dionicu LKRI, ali pratim temu dalje i priliku za novi ulet.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Luka Ploče: Novi kontejnerski terminal otvara se 18. kolovoza

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/luka-ploce-novi-kontejnerski-terminal-otvara-se-18.-kolovoza,88333.html

Sjetimo se kako su me neki prozivali kada sam rekao da je jeftinije do Ploča, nego put do luke Rijeke, a evo im sada potvrda:

U Lučkoj upravi Ploče napominju da će plovidba do novog terminala biti znatno kraća u odnosu na luke sjevernog Jadrana, a posebno na one na sjeveru i sjeverozapadu Europe što je bitno s obzirom na visoke cijene najma kontejnerskih brodova.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/luka-ploce-novi-kontejnerski-terminal-otvara-se-18.-kolovoza,88333.html

Sjetimo se kako su me neki prozivali kada sam rekao da je jeftinije do Ploča, nego put do luke Rijeke, a evo im sada potvrda:

U Lučkoj upravi Ploče napominju da će plovidba do novog terminala biti znatno kraća u odnosu na luke sjevernog Jadrana, a posebno na one na sjeveru i sjeverozapadu Europe što je bitno s obzirom na visoke cijene najma kontejnerskih brodova.

lp

Da, naravno, a onda će u kamionima transportirati i plaćati cestarine…Presmiješno kolega PLAVI.
Očit nedostatak razmišljanja!
LKRI može ići i na 7 bookova u odnosu na LKPC i opet će biti jeftinija.
LKPC je isto tako dobar potencijal, jer će sva humanitarna pomoć za Bosnu i Albaniju ići preko nje, naravno ako dobrotvori plate.Al ni blizu potencijal kao LKRI.
A k tome i TA kaže da je LKPC masno skuplja!

26.11.2010 - Dan D

Dal su dobili radnici konačno dionice? Za kolegu Gigu: nije to godišnji jer sam nezaposlen. Samo more….
ja sam profesionalac u dionicama..hebem ti dioničara koji je zaposlen… [cool]

lp

Da, naravno, a onda će u kamionima transportirati i plaćati cestarine…Presmiješno kolega PLAVI.
Očit nedostatak razmišljanja!
LKRI može ići i na 7 bookova u odnosu na LKPC i opet će biti jeftinija.
LKPC je isto tako dobar potencijal, jer će sva humanitarna pomoć za Bosnu i Albaniju ići preko nje, naravno ako dobrotvori plate.Al ni blizu potencijal kao LKRI.
A k tome i TA kaže da je LKPC masno skuplja!
[/quote]

Tebi su moderatori dopustili da pišeš idiotske postove očigledno, Kaže ovaj bezveznjak, split009jr ( nemoj se uvrijediti na ovo bezveznjak, ima i puno gorih uvreda, ali nisu dopuštene ) da je po TA LKPC masno skuplja [bye]..

Ono što je činjenica da su relevantni ljudi ponovili da je sada Luka Ploče pristupačnija kao luka, od Luke Rijeka, a time će se vjerojatno dogoditi ono što su iz Luke ploče najavili još prije nekoliko mjeseci, da će uzeti dio prometa Luki Rijeka.

No bez obzira, obzirom na geografsku poziciju HR, biti će posla i za jednu i za drugu luku.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ma kolega PLAVI samo vi vjerujte tim relevantnim ljudima, od kojih će dobar dio njih završiti u zatvorima kad-tad. LKPC može jedino primati humanitarnu pomoć za Bosnu jer ovdje industrije i nema. A za Mađare i ostale postoje talijanske luke,a tu je i Luka Koper i Rijeka.
A Ploče? Ma kome uopće trebaju???? KOME????

26.11.2010 - Dan D

Nije istina, luka Rijeka ima bolju poziciju od luke Ploce u odnosu na ostatak Europe i tako ce bit zauvijek.

Što je s radničkim dionicama, kad će?

Mom starom su sjele na SKDD u petak.

Datum objave: 17.8.2010 u 21:35h
Nastavlja se smanjivanje broja zaposlenika u tvrtkama u državnom vlasništvu
Četrdesetak prekobrojnih u Luci Rijeka
P. FABIJAN

RIJEKA Luka Rijeka u ovoj će godini smanjiti broj zaposlenih za dodatnih četrdesetak, čime će ukupni broj zaposlenika biti za gotovo pet posto manji od sadašnjih 889, potvrdio je Arsen Randić, direktor sektora kadrovsko-pravnih poslova u Luci Rijeka. Time će biti nastavljen višegodišnji trend smanjivanja broja zaposlenih u riječkoj luci, ali i zadovoljen zahtjev Vlade za smanjivanjem broja zaposlenika u tvrtkama u državnom vlasništvu. U Luci kažu kako je riječ o prirodnom odljevu, dok otkaza zbog viška radnika neće biti.

– Kao i do sada, većinu od tih četrdesetak djelatnika zbrinut ćemo dokupom mirovine, i to samo one koji ispunjavaju uvjete za odlazak u prijevremenu mirovinu ili one koji imaju dovoljno godina staža, ali nemaju dovoljno godina starosti za punu mirovinu. Moram istaknuti da je broj zaposlenih u Luci Rijeka već reduciran s preko 1400, koliko ih je bilo u 2002. godini na sadašnjih manje od devet stotina. O tome smo obavijestili i Vladu, a broj zaposlenih u ovoj će se godini smanjiti u skladu s potrebama poslovanja, kazao je Randić.

Smanjivanje broja radnika u Luci do sada je, prema riječima Predsjednika Samostalnog sindikata riječke luke Roberta Zubčića, teklo u skladu sa odredbama kolektivnog ugovora i zahtjevima sindikata, a tako će biti i ove godine.

Na pitanje o tome koliki je broj radnika koji u Luci Rijeka rade kao kooperanti nije znao precizno odgovoriti, ali ističe da bi idealno bilo kada bi i oni radili za Luku, jer su im u privatnim kooperantskim tvrtkama radnička prava bitno ograničena. Predsjednik uprave Luke Rijeka Denis Vukorepa kazao je kako točan broj radnika u kooperantskim tvrtkama varira, ovisno o potrebama.

Krepat ma ne molat

Nije istina, luka Rijeka ima bolju poziciju od luke Ploce u odnosu na ostatak Europe i tako ce bit zauvijek.

pogledaj na teletekst sad na htv pa ćeš vidjeti da piše da LKPC ima bolju poziciju….

Mom starom su sjele na SKDD u petak.
[/quote]
Stavio na prodaju?

New Report

Close