Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 922 | 122 | 7,00 | 7,55 | -1,31% |
Ne čita mi se ali očito da je Novi list plaćen da druka za Lkri ili sam posjeduju dionice.
kako to da uvijek samo oni nešto napišu?
BTW, kad radnici dobivaju dionice po 30 kn? [cool]
Ne čita mi se ali očito da je Novi list plaćen da druka za Lkri ili sam posjeduju dionice.
kako to da uvijek samo oni nešto napišu?
Slučajno su iz Rijeke i slučajno prate zbivanja u svom gradu i slučajno imaš fotografiju, ali vjerojatno je posjet lažan, fotografija fotomontaža, a za dionice po 30 kn si ti expert, pa ne moraš tražiti pomoć forumaša [tongue]
Vidim da ti čitaš samo ono što ti se sviđa, tako ćeš dalko dogurati..Dionice će radnici dobiti jednog lijepog sunčanog dana,samo se prije tog se treba promijeniti zakon o privatizaciji,odluku treba donjeti uprava,pa potvrditi vlada…Uglavnom za sad samo utopijska želja sindikata. [kiss]
Vidim da ti čitaš samo ono što ti se sviđa, tako ćeš dalko dogurati..Dionice će radnici dobiti jednog lijepog sunčanog dana,samo se prije tog se treba promijeniti zakon o privatizaciji,odluku treba donjeti uprava,pa potvrditi vlada…Uglavnom za sad samo utopijska želja sindikata. [kiss]
[/quote]
O čemu ti pričaš? Odluka o dodjeli dionica radnicima je davno donijeta, pa neću 100 puta iskopavati link.
A evo što ja vama pričam. Za 5 godina ću pročitati izvještaj od Lkri da vidim je li došlo do nekih promjena na bolje pa da eventualno tada kupim dionicu. Inače ništa.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/luke-promet-u-kopru-biljezi-plus-24%2c-u-rijeci-minus-18-posto,85949.html
ovo su loše vijesti za lkri ali ja vjerujem u njih
Vjeruješ u loše vijesti?
Ključna cesta za Luku Rijeka: Hrvatske ceste traže da Rijeka sufinancira izgradnju D-403
Ključna cesta za Luku Rijeka: Hrvatske ceste traže da Rijeka sufinancira izgradnju D-403
U Rijeci se jedino ulaže u mrtvi kapital tipa "Galeb" i očuvanje starih lučkih skladišta iz doba pradjedova te konzerviranje lučkih dizalica a i putnički terminal zjapi prazan. Što to u Rijeci žele nebi znao ni Nostradamus. Čovek bi pomislio da otkrivaju novu granu privrede zvanu "transportni turizam"
Tamo vlast može prditi u vjetar i neće im se ništa dogotiti. Valjda i porezni obveznici vole takvu vrstu ulaganja u njihov grad. [yawn]
Ništa od Lkri, još kad radnici kroz mjesec dana dobiju dionice evo nas u 2 dana na 100 kn. [sad]
Ja ih se spremam kreditirati i zato u cashu 70%,cheers!!!
Kinesko izaslanstvo u posjeti Lučkoj upravi Rijeka
Kineska delegacija koju je predvodio Wang Jiaruia posjetila je jutros "Lučku upravu Rijeka" (LUR) i sastala se s ravnateljem LUR-a Bojanom Hlačom
25.07.2010.
Visoko kinesko izaslanstvo, koje je Hrvatsku posjetilo na poziv Hrvatskog sabora, a pod vodstvom Wanga Jiaruie, direktora Odjela za međunarodne odnose Centralnog komiteta Kineske komunističke partije, boravilo je jutros u "Lučkoj upravi Rijeka", gdje su se sastali s ravnateljem LUR-a Bojanom Hlačom.
"Gospodin Jiaruia jedan je od kineskih ministara, on je, zajedno s partnerima, bio vrlo zainteresiran da čuje sve o poslovanju "Luke Rijeka" te o razvojnim planovima za budućnost. Saznanja i iskustva prenijet će kineskim gospodarstvenicima zainteresiranima za participaciju u projektima "Luke Rijeka", izjavio je nakon sastanka ravnatelj LUR-a Bojan Hlača.
Kinesko gospodarstvo zainteresirano je za riječki prometni pravac (najbrži i najjeftiniji put kineske robe u središnju i jugoistočnu Europu), a ovaj radni posjet bit će doprinos jačoj gospodarskoj suradnji, izvijestila je Lučka uprava Rijeka.
"Lučka uprava Rijeka", "Luka Rijeka" i tvrtka "Jadranska vrata" prije mjesec dana predstavili su se na međunarodnom sajmu transporta i logistike u Šangaju, a odnedavno je redovnu tjednu brodsku liniju iz kineskih luka za Rijeku uveo jedan od najvećih azijskih brodara i kontejnerskih operatera "Hyundai Merchant Marine".
super vijesti, mogla bi LKRI sutra preko 200 kn [thumbsup]