LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nema tu rasprodaje kolega ,svi znamo da ovo vrijedi i velika su očekivanja

fundamenti ipak igraju ovdje [cool] cestitke imaocima….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

nema ni kupnje..ova dionica ulazi u zaborav a nakon toga zna se što slijedi. Pad pa stagnacija, pad, stagnacija, tako do ispod 100 kn , pa nema likvidnosti, pa prijelaz na posebni režim, pa delistiranje.
nažalost ali istinito.

nema ni kupnje..ova dionica ulazi u zaborav a nakon toga zna se što slijedi. Pad pa stagnacija, pad, stagnacija, tako do ispod 100 kn , pa nema likvidnosti, pa prijelaz na posebni režim, pa delistiranje.
nažalost ali istinito.
[/quote]
samo neka dođe ispod 100 kn kolega ,nije mi jasno što mislite pod delistanje????

Deca, nemojte biti naivni, LKRI I LKPC u ovo trenutku su možda najbolje investicije na zse-u i kratkoročno i dugoročno.

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Lkri opet dokazuje da je trenutni hit na burzi ,imaoci je drže čvrsto u portfelju a kupci jako jako nervozni.Jedna od najsigurnijih dionica na burzi

Lkri opet dokazuje da je trenutni hit na burzi ,imaoci je drže čvrsto u portfelju a kupci jako jako nervozni.Jedna od najsigurnijih dionica na burzi

Hit sa 25 prodanih dionica..dajte, najte kolega Anricom. [sad]

Lojtra@ fundamenti ,fundamenti + ono sto se valja iz brda….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Lojtra@ fundamenti ,fundamenti + ono sto se valja iz brda….

ma daj nam molim te pojasni što je tu fundamentalno tako dobro?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Hit sa 25 prodanih dionica..dajte, najte kolega Anricom. [sad]
[/quote]
pogledajte koliko su ostale pale a LKRI stoji na mjestu

@Anricom, moje dionice su danas porasle u prosjeku cca 6 %, predvođene s atln sa 28% rasta. tu su još ddjh s 7 %, hdel 4 %, itd. 6 dionica mi je poraslo a pali samo dlkv 0,80 % i Pbz 0,08%. Sjednite, 1. [bye]

Vaš link

i iranci bi preko Rijeke, ovo stvarno ništa ne valja [cool]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close