Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,55 | 619 | 82 | 6,05 | 7,70 | 0,00% |
Da li se zna točan datum kada radnici dobivaju dionice po 30 kn? Hvala!
Daleko je tu do realizacije,sve je to u povojima,ništa od toga ove godine [wink]
Daleko je tu do realizacije,sve je to u povojima,ništa od toga ove godine [wink]
[/quote]
Varaš se, sve loše stvari za dioničare se događaju velikom brzinom a na dobre stavri čekamo iz godine u godinu. Ovo će biti jako brzo riješeno kao što je bilo za ddjh i za Belje.
Lojtra, daj više sjaši…. Znamo da bi rado kupio jeftinije ali kad već neide daj odustani, utroši energiju za nešto drugo.
Citirati cu samo najbitniji dio članka iz novog lista u kojem se govori o dodjeli dionica radnicima, a to je:
"– U ovom trenutku to nije moguće učiniti prema Zakonu o privatizaciji i to je problem. Operativno cijelu priču vode predstavnici sindikata, a mi ideju podržavamo. Međutim, u ovom trenutku ne mogu prognozirati kada bi se sve moglo i realizirati, ističe Vukorepa. "
Znači da bi se dionice mogle uopće podijeliti radnicima treba prvo mijenjati zakon o privatizaciji. Čisto sumljam da će si država priuštiti još jedan ovakav gaf zbog glasova 2000 radnika. Mislim da radnici ovdje nemaju šanse.
Ove sve dionice na bidu po 170 i kusur kuna su od istoga igrača, čujem iz poudanih izvora..kad on prestane braniti cijenu, onda drži gaće. Da se previše ne umaram počet ću ponovo pisati kad dionica dotakne 100 kn da je još spustim, jer mi je postalo dosadno na ovako visokoj cijeni. pozdrav!
– ovo je izjava od 30. 06. !
– prekršeno !
– toliko o vjerodostojnosti !
[/quote]
Varaš se, sve loše stvari za dioničare se događaju velikom brzinom a na dobre stavri čekamo iz godine u godinu. Ovo će biti jako brzo riješeno kao što je bilo za ddjh i za Belje.
[/quote]
Kolega ja sam jučer primjetio nervozan bid,ne znam da li ste vi izašli jučer po bidu sa 47 po 178, ako jeste zaheb dana! [lol]
Lojtra samo nastavi….dobro djeluješ na cijenu! Up 4,91%…..
Zadnje transakcije: Cijena Količina Iznos Datum
189,98 5 949,90 6.7.2010 10:01:45
189,98 7 1.329,86 6.7.2010 10:01:45
186,99 45 8.414,55 6.7.2010 10:01:45
Lojtra samo nastavi….dobro djeluješ na cijenu!
Zadnje transakcije: Cijena Količina Iznos Datum
189,98 5 949,90 6.7.2010 10:01:45
189,98 7 1.329,86 6.7.2010 10:01:45
186,99 45 8.414,55 6.7.2010 10:01:45
jel to kinezi ulaze…………….? [shocked]
jel to kinezi ulaze…………….? [shocked]
[/quote]
[lol] [lol] [lol]
U najboljim danima prije 2-3 godine HFP je prodavao lkri po 25 kn pa nitko nije htio kupiti.
Na burzi je cijena bila cca 700 kn
Mislite li da Kinezi nisu znali za to? Naravno da jesu.
Zaključak: bilo im je preskupo pa sad ako će ponuditi neku cijenu vjerujem da će to biti "Todorićevska cijena" tj. 1 kuna.
Prijatno i LP!
P.S. Ne nagovaram nikoga ni na kupnu ni na prodaju dionica i nemam nikakav interes o ovoj dionici, niti dotičnu posjedujem.
Zaključak
[/quote]
Evo si malo pročitaj neke stvari:
Nakon utvrđivanja potencijalnih strateških partnera slijedi zaprimanje
pretkvalifikacijske dokumentacije, zatim će u Luci Rijeka početi njihova
analiza i evaluacija, a potom će se napraviti kraća lista potencijalnih
strateških partnera. Završetak ovog dijela projekta se očekuje do kraja
lipnja ove godine a konačni odabir strateškog partnera u zadnjem kvartalu
2010. godine.
, pa zatim link
Vaš link
dobro se i držimo kako izgleda sve ostalo
odlično….uopče se ni ne trguje….možda je i tako najbolje za našu luku…..