LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 06:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,55
619
82
6,05
7,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako nekome nije jasno zašto cijena ne pada, ja ću mu reći. Na burzi je uvijek sve kontra od logike.
Zato recimo padaju brodari a trebali bi rasti. No to je kratkoročno a nije daleko dan da lkri padne u 2 dana 50% a npr. JDPL poraste 50%.

Evo meni je drago i istodobno žao kolege lojtre, jer je čovjek konačno nakon puno mjeseci odlučio spucat lovu u dionice i ni više ni manje uletio u jdpl ko grlom u jagode. Kud baš u jdpl pitam se…

Nažalost po njega, nije ni slutio da je počeo hvatat padajuće noževe i već nakon samo 2 dana liže rane na 8 posto minusa. Joj, joj, i onda prebacuje svoju frustraciju na forum lkri, gdje je evidentno da su mnogi zaradili s ulascima na oko 170 ( i to u par navrata ).

No dobro je, bar ovdje priča o lkri, za to uvijek ima moju podršku, al samo da ovdje ne počne drobit o jdpl…
[undecid]

never surrender

400 komada na bidu po 170 kn je veoma slastan zalogaj. Dok ostale dionice idu prema 0 kn i rijetko gdje ima 10 naloga na bidu ovdje se igrači neznam iz kojih razloga postavljaju na 170 kn..svašta se može vidjeti na ZSE… [lol]

Ako nekome nije jasno zašto cijena ne pada, ja ću mu reći. Na burzi je uvijek sve kontra od logike.
Zato recimo padaju brodari a trebali bi rasti. No to je kratkoročno a nije daleko dan da lkri padne u 2 dana 50% a npr. JDPL poraste 50%.

Evo meni je drago i istodobno žao kolege lojtre, jer je čovjek konačno nakon puno mjeseci odlučio spucat lovu u dionice i ni više ni manje uletio u jdpl ko grlom u jagode. Kud baš u jdpl pitam se…

Nažalost po njega, nije ni slutio da je počeo hvatat padajuće noževe i već nakon samo 2 dana liže rane na 8 posto minusa. Joj, joj, i onda prebacuje svoju frustraciju na forum lkri, gdje je evidentno da su mnogi zaradili s ulascima na oko 170 ( i to u par navrata ).

No dobro je, bar ovdje priča o lkri, za to uvijek ima moju podršku, al samo da ovdje ne počne drobit o jdpl…
[undecid]
[/quote]
Gospon Pero, kažeš zaradili u nekoliko navrata na ulasku po 170 kn!!!! A prometi po 1000 kn na dan…10 dionica prodano po 190….. [lol]
A možemo reći i suprotno da je ovaj koji je kupio po 190 kn na tih 10 dionica izgubio..kao što će izgubiti i danas ovi koji kupe po 170 kn…..

Da li su radnici dobili dionice, kad se ništa ne piše? [yawn]

po30kn?

dobar uzlet LKRI +5.72%

e mrak i uzlet i promet [lol] nego ako podjele radnicimi dionice po 30 kn kolko se priča kolika će cijena na kraju završiti [undecid]

e mrak i uzlet i promet [lol] nego ako podjele radnicimi dionice po 30 kn kolko se priča kolika će cijena na kraju završiti [undecid]

cca. 90………… [pray]

Ma kakvih 90, dok se sruši na tržište 5 miliona komada dionica, ode to na 10 kn. Pogledaj ddjh, radnici prodaju po manjoj cijeni nego što su kupili. Nisu za radnike dionice i točka.

Ma kakvih 90, dok se sruši na tržište 5 miliona komada dionica, ode to na 10 kn. Pogledaj ddjh, radnici prodaju po manjoj cijeni nego što su kupili. Nisu za radnike dionice i točka.

Što se onda ti i slični ne iskrcate dok je cijena 18x višlja ili ako nemate LKRI postavite se na 10,01 i ribice same upadaju, nego se javljate s ovakvim postovima(imao bi i pridjev,al vjerujem da ne bi prošao moderiranje)

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

"Ministar mora Božidar Kalmeta je u svojem obraćanju na ceremoniji otvaranja produženag Gata sv. Duje istaknuo kako će se nastaviti izgradnja infrastruktura i povećanje kapaciteta luka u Dubrovniku, Pločama, Splitu, Šibeniku, Zadru i Rijeci.

"Kroz hrvatske luke na godinu se preveze 17 milijuna tona roba i mi to moramo povećati, odnosno tok roba koji iz Sueza ide u sjevernomorske luke privući u naše luke. Prema studiji Svjetske banke tokovi roba na ovim prostorima do 2020. godine povećat će se za 50 posto i mi to moramo spremni dočekati", istaknuo je, uz ostalo, Kalmeta." http://www.poslovni.hr/vijesti/kalmeta-rh-nastavlja-izgradnju-infrastruktura-i-povecanje-kapaciteta-luka-151736.aspx

marcello

Da li se zna točan datum kada radnici dobivaju dionice po 30 kn? Hvala!

New Report

Close