Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,55 | 619 | 82 | 6,05 | 7,70 | 0,00% |
Ako nekome nije jasno zašto cijena ne pada, ja ću mu reći. Na burzi je uvijek sve kontra od logike.
Zato recimo padaju brodari a trebali bi rasti. No to je kratkoročno a nije daleko dan da lkri padne u 2 dana 50% a npr. JDPL poraste 50%.
Evo meni je drago i istodobno žao kolege lojtre, jer je čovjek konačno nakon puno mjeseci odlučio spucat lovu u dionice i ni više ni manje uletio u jdpl ko grlom u jagode. Kud baš u jdpl pitam se…
Nažalost po njega, nije ni slutio da je počeo hvatat padajuće noževe i već nakon samo 2 dana liže rane na 8 posto minusa. Joj, joj, i onda prebacuje svoju frustraciju na forum lkri, gdje je evidentno da su mnogi zaradili s ulascima na oko 170 ( i to u par navrata ).
No dobro je, bar ovdje priča o lkri, za to uvijek ima moju podršku, al samo da ovdje ne počne drobit o jdpl…
[undecid]
400 komada na bidu po 170 kn je veoma slastan zalogaj. Dok ostale dionice idu prema 0 kn i rijetko gdje ima 10 naloga na bidu ovdje se igrači neznam iz kojih razloga postavljaju na 170 kn..svašta se može vidjeti na ZSE… [lol]
Ako nekome nije jasno zašto cijena ne pada, ja ću mu reći. Na burzi je uvijek sve kontra od logike.
Zato recimo padaju brodari a trebali bi rasti. No to je kratkoročno a nije daleko dan da lkri padne u 2 dana 50% a npr. JDPL poraste 50%.
Evo meni je drago i istodobno žao kolege lojtre, jer je čovjek konačno nakon puno mjeseci odlučio spucat lovu u dionice i ni više ni manje uletio u jdpl ko grlom u jagode. Kud baš u jdpl pitam se…
Nažalost po njega, nije ni slutio da je počeo hvatat padajuće noževe i već nakon samo 2 dana liže rane na 8 posto minusa. Joj, joj, i onda prebacuje svoju frustraciju na forum lkri, gdje je evidentno da su mnogi zaradili s ulascima na oko 170 ( i to u par navrata ).
No dobro je, bar ovdje priča o lkri, za to uvijek ima moju podršku, al samo da ovdje ne počne drobit o jdpl…
[undecid]
[/quote]
Gospon Pero, kažeš zaradili u nekoliko navrata na ulasku po 170 kn!!!! A prometi po 1000 kn na dan…10 dionica prodano po 190….. [lol]
A možemo reći i suprotno da je ovaj koji je kupio po 190 kn na tih 10 dionica izgubio..kao što će izgubiti i danas ovi koji kupe po 170 kn…..
e mrak i uzlet i promet [lol] nego ako podjele radnicimi dionice po 30 kn kolko se priča kolika će cijena na kraju završiti [undecid]
e mrak i uzlet i promet [lol] nego ako podjele radnicimi dionice po 30 kn kolko se priča kolika će cijena na kraju završiti [undecid]
cca. 90………… [pray]
Ma kakvih 90, dok se sruši na tržište 5 miliona komada dionica, ode to na 10 kn. Pogledaj ddjh, radnici prodaju po manjoj cijeni nego što su kupili. Nisu za radnike dionice i točka.
Ma kakvih 90, dok se sruši na tržište 5 miliona komada dionica, ode to na 10 kn. Pogledaj ddjh, radnici prodaju po manjoj cijeni nego što su kupili. Nisu za radnike dionice i točka.
Što se onda ti i slični ne iskrcate dok je cijena 18x višlja ili ako nemate LKRI postavite se na 10,01 i ribice same upadaju, nego se javljate s ovakvim postovima(imao bi i pridjev,al vjerujem da ne bi prošao moderiranje)
"Ministar mora Božidar Kalmeta je u svojem obraćanju na ceremoniji otvaranja produženag Gata sv. Duje istaknuo kako će se nastaviti izgradnja infrastruktura i povećanje kapaciteta luka u Dubrovniku, Pločama, Splitu, Šibeniku, Zadru i Rijeci.
"Kroz hrvatske luke na godinu se preveze 17 milijuna tona roba i mi to moramo povećati, odnosno tok roba koji iz Sueza ide u sjevernomorske luke privući u naše luke. Prema studiji Svjetske banke tokovi roba na ovim prostorima do 2020. godine povećat će se za 50 posto i mi to moramo spremni dočekati", istaknuo je, uz ostalo, Kalmeta." http://www.poslovni.hr/vijesti/kalmeta-rh-nastavlja-izgradnju-infrastruktura-i-povecanje-kapaciteta-luka-151736.aspx