Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,55 | 619 | 82 | 6,05 | 7,70 | 0,00% |
Baldasan mislim da preslabo pratiš temu pa ti preporučam da ne kupuješ.
probao sam na brzinu naći pronaći ali nejde. Uglavnom imaš na temi unatrag cca mjesec dana. Molio bih nekog drugog ako zna gdje je link o prodaji dionica radnicima da ga posta. hvala!
Pratim ja temu i te kako, ali službeno očitovanje firme nisam pronašao. U svakom slučaju, hvala ti na informaciji.
[/quote]
Ma kakve šljakerske dionice vidi bida kako jača [lol]
Aug 23rd, 2008
Zanimljivo ali neizvjesno…
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/luka-rijeka-svaki-radnik-trazi-7.000-eura-dionica,83504.html
Zanimljivo ali neizvjesno…
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/luka-rijeka-svaki-radnik-trazi-7.000-eura-dionica,83504.html
I tko je sada blesav da investira u dionice kada svako malo izviru ovakva sranja [angry]
Što su te sindikalno-radničke strukture sve ne dozvoljavaju, koji su to kriteriji kojima se radnik LKRI razlikuje od bilo kojega građanina Hrvarske da bi mu se davali nekakvi "povlašteni" uvjeti, da on ostvari izvanrednu materijalnu korist na štetu proračuna RH a samim time i na štetu svih građana Hrvatske???
Koji je uopče smisao uvrštavanja LKRI d.d. i same ZSE te HANFA-e kada sindikat uz podršku uprave može postavljati ovakve zahtjeve i direktno materijalno oštetiti dioničare koji su na osnovu materijalnih činjenica dionice kupili na "uređenom tržištu " po tržišnoj cijeni?
Ako več mora biti neka povlaštena dionica u svrhu obeštečenja, nagrada, dokapitalizacija…itd, onda neka se dionica tako i zove, neka izdaju LKRI-P-A i uvrste je na tržište pa da vidimo da li ima interesa investitora za takve dionice.
bravo
Dakle, tko je bio u pravu? Stalno vam govorim da će dionice biti po 30 kn a vi ste slušali navlakače i kupovali. Tako to jest u Hr, nažalost.
5 miliona komada po 30 kn…ajoj…..
S obzirom na situaciju na tržištu spuštam target na kojem mislim kupovati na 50 kn sa prijašnjih 120 kn.
LP
Ako nekome nije jasno zašto cijena ne pada, ja ću mu reći. Na burzi je uvijek sve kontra od logike.
Zato recimo padaju brodari a trebali bi rasti. No to je kratkoročno a nije daleko dan da lkri padne u 2 dana 50% a npr. JDPL poraste 50%.
Ove sve dionice na bidu po 170 i kusur kuna su od istoga igrača, čujem iz poudanih izvora..kad on prestane braniti cijenu, onda drži gaće. Da se previše ne umaram počet ću ponovo pisati kad dionica dotakne 100 kn da je još spustim, jer mi je postalo dosadno na ovako visokoj cijeni. pozdrav!
Lojtra,-
isti taj na bidu je i onaj sa 500 komada na asku pokušao spustiti cijenu pa uteče kad smo se odbili, malo je žrtvovo vlastitih dionica al bu kupio do 196kn
Ne se brinuti za LKRI, kinezi je žele više nego onu u Šangaju, hahaha
[wink]