LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 01:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,55
619
82
6,05
7,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Vani su indexi malo u crvenom inače bi ovo već bilo u blokadi, svejedno do 16:00 smo svejedno u blokadi

Kolega prognoza je za [thumbsup],ali one jučer kamikaze koje su izlazile u panici po 173,xx sada [cry],a to je kada stavlja čovjek stavlja TA ispred vijesti(ako izgubimo 1930,bit će rokavela),vani ide poznati 5-val(u najavi već godinu dana)! [lol]
[/quote]
Tek kada se odabere strateški partner i kada se bude vidjelo što on sve donosi, tek onda će ova dionica doći na mjesto koje joj pripada. Ako je na ovako trul burzovni dan, na ovoj truloj burzi blokirana uz solidan promet onda zaista vrijedi. Ja ju nemam nikakvu namjeru prodavati niti da skoči još 50%
[/quote]
Opa,znači long player ste kao i ja;baš se veselim tom padu Crobija od 15% jer me u četvrtak nije zakačilo na bidu,bad luck [lol]

Vani su indexi malo u crvenom inače bi ovo već bilo u blokadi, svejedno do 16:00 smo svejedno u blokadi

Kolega prognoza je za [thumbsup],ali one jučer kamikaze koje su izlazile u panici po 173,xx sada [cry],a to je kada stavlja čovjek stavlja TA ispred vijesti(ako izgubimo 1930,bit će rokavela),vani ide poznati 5-val(u najavi već godinu dana)! [lol]
[/quote]
Tek kada se odabere strateški partner i kada se bude vidjelo što on sve donosi, tek onda će ova dionica doći na mjesto koje joj pripada. Ako je na ovako trul burzovni dan, na ovoj truloj burzi blokirana uz solidan promet onda zaista vrijedi. Ja ju nemam nikakvu namjeru prodavati niti da skoči još 50%
[/quote]
Opa,znači long player ste kao i ja;baš se veselim tom padu Crobija od 15% jer me u četvrtak nije zakačilo na bidu,bad luck [lol]
[/quote]
Iskreno ne vidim perspektivniju dionicu na ZSE, a uz nju još imam KORF, JDPL i LKPC. KORF je izuzetno potcijenjen, JDPL mora kad-tad narasti zbog BDI-ja, LKPC treba imati dokap. Odavno više ne hranim brokere i iz ovih više nema mrdanja, eventualno dokup.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

@Mcinha,na JDPl bi sačekao na vašem mjestu s kupnjom(pratite skdd dnevno ,nisam pratio cca mjesec dana ali onaj HFP izlazi,imao 43569 sada 20089 pa pri kraju,jer njima je izgleda ono što Škegro kaže da nemaju što tražiti sa par% u d.d-ima pa daj što daš.i dokup svakako na svakom down dayu u ovim drugima;pozdrav!

Zna li netko kad radnici dobivaju dionice? Hvala!

Lojtra prvo nesto OT,samo za tebe, jer vidim da ne koristis google ili ne zelis.
http://www.justfuckinggoogleit.com/

Izvoli Lojtra da rijesimo to jednom vise. Papagaj je mala beba za tebe.
http://www.rijekadanas.com/luka-samostalni-sindikati-za-dionice-nezavisni-za-vece-place/

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Lojtra prvo nesto OT,samo za tebe, jer vidim da ne koristis google ili ne zelis.

Luka: Samostalni sindikati za dionice, Nezavisni za veće plaće

Izvukao si članak koji ti najviše odgovara, star godinu i pol dana !!!
Ima promjena od poslije a prva je ta da će se dionice radnicima prodavati po osjetno nižoj cijeni od nominale što je i nedavno pisalo u službenom očitovanju firme.
Najvjerojatnije će to biti kao i Belje po 30 kn ali razlika je ta što je kod Belja u pitanju 1 milion dionica a kod Lkri 5 miliona dionica, s tim da je broj radnika u obje firme sličan, koliko se sjećam.Oko 1000 ljudi.

Trenutno u Luci-Rijeka je oko 900 zaposlenika,ne biti opterećen kada će radnici dobiti dionice,nego anticipirati kad slijedi vijest koja će biti katalizator za dionicu bez obzira na trenutni sentiment,promet,kretanje indexa vani i tu(TA),OVO VAM JE RAKETA KAD SE SPOJE VIJESTI+FREE FLOAT(MALI)! [lol]

Luka: Samostalni sindikati za dionice, Nezavisni za veće plaće

Izvukao si članak koji ti najviše odgovara, star godinu i pol dana !!!
Ima promjena od poslije a prva je ta da će se dionice radnicima prodavati po osjetno nižoj cijeni od nominale što je i nedavno pisalo u službenom očitovanju firme.
Najvjerojatnije će to biti kao i Belje po 30 kn ali razlika je ta što je kod Belja u pitanju 1 milion dionica a kod Lkri 5 miliona dionica, s tim da je broj radnika u obje firme sličan, koliko se sjećam.Oko 1000 ljudi.
[/quote]

Šjor Lojtra, može linkić o službenom očitovanju firme? [pray]

Baldasan mislim da preslabo pratiš temu pa ti preporučam da ne kupuješ.
probao sam na brzinu naći pronaći ali nejde. Uglavnom imaš na temi unatrag cca mjesec dana. Molio bih nekog drugog ako zna gdje je link o prodaji dionica radnicima da ga posta. hvala!

Lojtra,ajde polako probaj naci link koji ti vise pase od moga, dao sam ti ja google link, ako ga znas upotrijebiti a ne samo lupati i ukucavati bez veze, moze biti mocan alat za pretragu.
Hvala.
Ocekujem od tebe doprinos temi, pa ako treba i negativan, ajde-you can do it!

P.S. Navijam za Njemaču protiv bahatih i za mene arogantnih britanaca.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Baldasan mislim da preslabo pratiš temu pa ti preporučam da ne kupuješ.
probao sam na brzinu naći pronaći ali nejde. Uglavnom imaš na temi unatrag cca mjesec dana. Molio bih nekog drugog ako zna gdje je link o prodaji dionica radnicima da ga posta. hvala!

Pratim ja temu i te kako, ali službeno očitovanje firme nisam pronašao. U svakom slučaju, hvala ti na informaciji.

http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-luka-rijeka-u-tri-dana-uzletjela-12%25,83194.html

New Report

Close