Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,55 | 619 | 82 | 7,00 | 7,70 | 0,00% |
Bilo sada na TV u Dossieru.hr Kako su kod Kineza lobirali još Tuđman 1993.g. pa nedavno Mesić pa sada Josipović. Prošlo 17 g. od njihovog obećanja i ništa. Imam 47 komada ostatka naloga što sam prodao po 300 kn i to ću riješiti sutra po bidu.
Ajmo lojtra čekamo, pljuni po bidu…minus je minus, al pregrist ćeš već to, bolje prodat po 180 nego po 100 kuna…
A da vidimo šta ima novog od korporativnih vijesti ( osim što se svaki dan naveliko lobira po svijetu ):
– od idućeg tjedna kreće redovni kontejnerski blok željeznicom od Rijeke prema Budimpešti
– od idućeg tjedna kreće nova redovita linija iz Azije za sjeverni Jadran, uključivo Rijeku ( suradnja sa Hanjin Shipping , Hyundai Merchant Marine, Yang Ming, United Arab Shipping Company ), što znači kontejnera ko u priči
Bilo sada na TV u Dossieru.hr Kako su kod Kineza lobirali još Tuđman 1993.g. pa nedavno Mesić pa sada Josipović. Prošlo 17 g. od njihovog obećanja i ništa. Imam 47 komada ostatka naloga što sam prodao po 300 kn i to ću riješiti sutra po bidu.
Ajmo lojtra čekamo, pljuni po bidu…minus je minus, al pregrist ćeš već to, bolje prodat po 180 nego po 100 kuna…
[/quote]
Ma pusti ga vidiš da je gaće ostavio na građevinarima, nikada nije imao pravu dionicu u portfeju pa i ne zna jadan kako izgleda imati perspektivnu dionicu i kako je to kada se investitori tuku za nju.
Lojtra, jel’ onih 8 kom. po 182 u 10 h tvoje lupanje po bidu ?
Imaš li sada još 29 za igru ? [wink]
Izgleda da je bilo njegovih 8 kom, napravio je pravi nered s tim…a sad će malo razmišljat kad je najbolje opet za ući nazad…pa će razmišljat i razmišljat, kao prof Baltazar…a onda će, kad zaključi da je vrijeme, opet lupit po bidu po 240…
Datum objave: 2.6.2010 u 08:59h
Hrvatske tvrtke na sajmu u Kini
Luka u Ningbou potiče suradnju s Lukom Rijeka
Od 8. do 11 lipnja na sajmu će se predstaviti 45 tvrtki, a osim nastupa na sajmu u Ningbou, iskazan je i interes njihove luke za suradnju s riječkom lukom
http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/luka-u-ningbou-potice-suradnju-s.aspx
Nisam mislio ali moram se javiti. Nisu mi jasni kupci koji sada kupuju a zna se da će radnici kad dobiju dionice srezati cijenu dionice na pola. 7 godina sam na burzi ali takvu nebulozu još nisam vidio. Sorry na smetnji ali da mi je vidjeti toga i sve ostale koji kupuju iznad 150 kn dao bih im još toliko novaca samo da ih upoznam.
P.S. Za 10. mjesec baba Vanda je prognozirala smak svijeta a ako mislite da ćete dotad prodati skuplje, gadno se varate. [shocked]
Lojtra teško možeš sada prodat svoje dionice koje si nedavno pribavljao ha? A vidim ne lupa ti se po bidu?
Koliki ti je bio ulaz? 210? 200? Samo ti zazivaj 150, možda ti iznenada dođe i koliko ćeš onda bit na gubitku?
Lojtra, zašto te muči cijena ako će smak svijeta ?
Koga briga onda ?
PS:
– babi je ime Vanga !
– opet sve krivo pričaš !
– katastrofe već traju i još će ih biti, ali do smaka svijeta će još mnogo, mnogo vremena će proći…
Ti Kinezi su se cijeli moj radni vijek vrzmali po Podravci pa nikad ništ nisu kupili. Glavno da se svaki put badava najedu i napiju, tak bude čini mi se i s LKRI. [lol]
Lijepo sam vam govorio da prodate. 170 kn vam je isto jako dobra cijena za prodati. Kasnije kupite po 85 kn, kako sada stvari stoje….
Rekli su u dnevniku da od Kineza ništa ali jasno moderator neće pustiti moj post….