LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 11:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,55
619
82
7,00
7,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Samo da podsjetim kako to može biti ako ekipa odluči… (iako su svi vrištali da nema šanse).

a vidi tek ovo slijedeće godine:

.

Kad radnici dobivaju dionice?

Kad radnici dobivaju dionice?

Nestrpljivo čekam kolega,jer odmah krećem u vrbovanja radnika i penzića bez casha,pa zato sam u cashu 81%,čim budu u igri,šaljem info! [cool]

E moj Lojtra… [sealed]

E moj Zvone, ti si jedini kupac bio prekjučer sa 20 kom a mogao bi biti i danas s ovih 5 komada. Kinezi blijede, dionica pada u zaborav, još kad ja prestanem pisati ode ona u provaliju…Prodajte dok možete dobiti dobru cijenu.
P.S. Nikoga ne nagovaram na prodaju ni na kupnju.

Lojtra, sve govoriš krivo i napamet…
Ne sjećam se kada sam kupovao… davno još.
Ti bi prestao pisati da ti nije zapela za oko…
Ali ne brini se previše, po 120 nečeš kupiti, probaj neku drugu…

btw. LKRI imam cca 18 % u portfelju i ne mislim to dirati neko vrijeme…

Bilo sada na TV u Dossieru.hr Kako su kod Kineza lobirali još Tuđman 1993.g. pa nedavno Mesić pa sada Josipović. Prošlo 17 g. od njihovog obećanja i ništa. Imam 47 komada ostatka naloga što sam prodao po 300 kn i to ću riješiti sutra po bidu.

Bilo sada na TV u Dossieru.hr Kako su kod Kineza lobirali još Tuđman 1993.g. pa nedavno Mesić pa sada Josipović. Prošlo 17 g. od njihovog obećanja i ništa. Imam 47 komada ostatka naloga što sam prodao po 300 kn i to ću riješiti sutra po bidu.

Želiš reći da imaš još 47 komada koje si kupio još po 300 kuna?
Čujem inače da si kupovao i na zadnjem vrhu ( 240 ) a prodavao na dnu ( 170 )…vidim nije ti lako…razumijem te, velik je to gubitak.

Onda bi ti najbolje bilo da se brže rješiš i tih preostalih dionica sutra, prije nego radnici, umirovljenici, branitelji i dijaspora dobiju dionice…

never surrender

Kolega bježite iz ovoga sami znate da nakon radničkih dionica ovo ide na 20 kuna, iskoristite sutra neki poklon bid, makar ćete LKRI vjerojatno s tom količinom bacit u negativnu blokadu ja se nikako ne mogu ljutiti na Vas, dapače sve najbolje na drugim temama [cry] [bye]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Inače, još nam fale Indijci pa imamo čitavo izaslanstvo BRIC zemalja koje su zainteresirane za suradnju s riječkom lukom.

Vaš link
Luka Bebić u posjet je primio brazilskog veleposlanika

Veliko zanimanje privukao je slučaj Riječke luke, preko koje bi brazilska roba brže stizala u Europu, naročito nakon izgradnje nizinske pruge Rijeka-Zagreb

Kolega lojtra, znaš li šta su BRIC zemlje tj kakve su im mogućnosti ulaganja, odnosno kakve su im ekonomske i geopolitičke moći u sadašnja vremena?

Nikad se nije toliko pričalo o luci Rijeka koliko se pričalo upravo zadnjih mjesec dana i to na najvišim državnim razinama, i to s najjačim mogućim potencijalnim partnerima. Lobira se na sve strane, uzduž i poprijeko, na istoku i na zapadu. Sigurno s dobrim razlogom. Očito gdje ima dima ima i vatre.

Naravno, to sada cijena dionice ne pokazuje, al kad se bace prve konkretne cifre na stol…e onda će lojtrica izgleda opet skupljat po 300…

never surrender

Možda zemlje svinje kaj ulože, tj. pigs.
Inače ja sam zainzeresiran za Angelinu Jolie pa ništ. Tak kak su svi oni zainteresirani za lkri, sve je to isti kufer. A barba Luka je tip kome treba vjerovati kak i svima iz HDZ-a. [lol]

New Report

Close