Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 922 | 122 | 7,00 | 7,55 | -1,31% |
Ma može bit da je netko bio čisto zadovoljan jer je prodao po 180, a isto tako netko je zadovoljan jer je kupio po 180. Zašto bi tražili druge razloge? Evo ja se nadam da će se pojavit još netko ko želi prodat po 180, može i 185.
ovo il se netko zaj.ili manipulant namjerno srušio
Ma ne bi me iznenadilo niti da neki lumen ovo uroka na 150, ZSE više nema veze sa zdravim razumom
Ma može bit da je netko bio čisto zadovoljan jer je prodao po 180, a isto tako netko je zadovoljan jer je kupio po 180. Zašto bi tražili druge razloge? Evo ja se nadam da će se pojavit još netko ko želi prodat po 180, može i 185.
Upravo tako kolega,panika čini svoje ,a radnici su ionako u debelom plusu po toj cijeni! [cool]
Dobro da kupujete da imam od koga kupovati po 120 kn. Ako mi i to ne bude previše u datom trenutku…. [shocked]
Dobro da kupujete da imam od koga kupovati po 120 kn. Ako mi i to ne bude previše u datom trenutku…. [shocked]
lojtra, hvala ti na drukanju, molim te sačuvaj nešta i za sutra, jer danas nije baš puno prošlo po 180…
Imate poklon bon na bidu od 195 kn, nije mi jasno što čekate. Hoće li mi netko posuditi dionice da ja spoterem bid? [proud]
Dajte se vi na bidu saberite, pa danas možete kupit po 150 kn, spustite se niže..
Pravila ponašanja na Forumu
Spam – Netematsko i tematsko spamanje na forumu i putem privatnih poruka na portalu je zabranjeno. Namjerna opstrukcija rasprave postanjem besmislenih postova ili istih linkova nekoliko puta dnevno kojima je svrha uništiti raspravu je također zabranjena i spada pod spamanje. Takve će se poruke brisati, a prekršitelji isključiti s foruma.