LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 03:02
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,56
922
122
7,00
7,55
-1,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nije da je lkri realno precjenjena ali u usporedbi s ostalim dionicama precjenjena je 100 %. Pitanje je dana kada će balon puknuti i svesti dionicu na cijenu od 100 kn da bude u skladu s ostalima dionicama na ZSE.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-globalna-situacija-sugerira-rasprodaju,78303.html

Ti bokca sad pak Josipović razgovara sa ćileancima a kaj je onda Kinezima mazal oči? Sutra bude razgovaral sa marsovcima. [lol]

Ti bokca sad pak Josipović razgovara sa ćileancima a kaj je onda Kinezima mazal oči? Sutra bude razgovaral sa marsovcima. [lol]

Jadranka Kosor razgovara s čileancima oko naših luka, a to znači da se jako radi na promociji, a interesenata je podosta. To dragi kolega znači da stranci ulaze i vjerojatno tada cijena dionice pada u bezdan, trula dionica, precjenjena dionica ,bježite od nje kolega, evo vam i stotka za brigu za naše forumaše

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

10. kupnja 136 kn..slika govori više od 1000 riječi..

Ajde lojtra još malo nabrajaj, dobro te ide! Ajde ne da mi se skidat s aska, ovako je slađe
[wink]

never surrender

E lojtra jesi čuko! Šta si se sad ušutio, sad su se svi nagurali s nalozima ispred mene. Stvarno nisi u redu.

never surrender

Mislim da sam čuo jutros na vijestima da se Crillon pun kontejnera zabio u terminal na Brajdici i da cijela luka gori?

Lojtra, pomozi mi, ne mogu sam!

never surrender

10. kupnja 136 kn..slika govori više od 1000 riječi..

Mislim da je stota na 0,75 kn, kad se neko razljuti udarat će se i po tome, a osim toga to je i realna cifra, nadam se da se kolega lijtra slaže sa mnom

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Ode cca 350 ko po bidu, mora da se neki kinez iskrcao…

Evo posla za ddjh i Iraku pa dionica ne trza(seebiz). Jedino lkri je umjesto na 120 kn na 190 zbog novinskih natpisa..sve je to marketing..

bravo Lojtra ,evo sutra ja krečem u kupovinu

New Report

Close