Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 922 | 122 | 7,00 | 7,55 | -1,31% |
Ispričavam se na neslanoj šali. [embarass]
Ti pomalo pretjerujes.
Infrastruktura na prvom mjestu, dečki bi nešto brže dopremali i otpremali, zanimljivo
U jučerašnjim vijestima na radio koprivnici kažu da će se pruga mađarska-koprivnica-rijeka graditi(ako se uopće hoće) 2017-2020 godine. Sretno vam bilo, nemam vremena za link, odoh na maturalnu feštu…..
Gle čuda nije sam, tamo je i gosn Kalmeta, što li tamo on radi?
Velik dio razgovora bio je usredotočen na razmatranje vrlo konkretnih infrastrukturnih projekata za koje je obostrano izražen interes poput ulaganja u luke Rijeka i Ploče, u zračnu luku Zagreb kao i izgradnju nizinske željeznice od Rijeke do hrvatsko-mađarske granice.
Vaš link
Kosorica upravo u dnevniku spominje luku ploče a lkri ništa, banana.
Prvo vas nagovori da kupite a sad je od strateškog značaja samo lkpc.
Još možete u ponedeljak prodati po 190 kn, bit će igra najbrži prst.
Gle čuda nije sam, tamo je i gosn Kalmeta, što li tamo on radi?
Velik dio razgovora bio je usredotočen na razmatranje vrlo konkretnih infrastrukturnih projekata za koje je obostrano izražen interes poput ulaganja u luke Rijeka i Ploče, u zračnu luku Zagreb kao i izgradnju nizinske željeznice od Rijeke do hrvatsko-mađarske granice.
Vaš link
[/quote]
S kime je sve mesić razgovaral pa nikad ništ. A najviše upravo s kinezima i ostalima žutima i nikad nitko nije došao ni uložio a u ovo doba nema šanse.
Kosorica upravo u dnevniku spominje luku ploče a lkri ništa, banana.
Prvo vas nagovori da kupite a sad je od strateškog značaja samo lkpc.
Još možete u ponedeljak prodati po 190 kn, bit će igra najbrži prst.
Bogami kolega ono ipak nije bio plaćen oglas(seebiz-koncesija…itd.),potpredsjednik Kine nije bilo tko,ja sam po toj cijeni na bidu u pon,da pojačam postotak portfelja [lol]