Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 922 | 122 | 7,00 | 7,55 | -1,31% |
Ako je suditi po dosadašnjim obrascima prodaje dionica radnicima iz nekih drugih firmi koje su to već imale, onda se obično prodaje 25% – 1 dionica, a potražnja za radničkim dionicama je u pravilu nekoliko puta veća od ponude, jer ne zaboravimo da su i direktori radnici.
Ako je suditi po dosadašnjim obrascima prodaje dionica radnicima iz nekih drugih firmi koje su to već imale, onda se obično prodaje 25% – 1 dionica, a potražnja za radničkim dionicama je u pravilu nekoliko puta veća od ponude, jer ne zaboravimo da su i direktori radnici.
To da su direktori radnici ne slažem se. Oni imajupravo na puno više dionica i to po povlaštenijim uvjetima ako ne i badava, nažalostpo našim zakonima.
A najgore za LKRI je to što postoji velika opasnost da država počne svakodnevno jednostavno prodavati dionice preko burze. Pozdrav i također sretno svima!
Lojtra zar si toliko zagrizao za ovu dionicu ,po čemu ti ona vrjedi više od ostalih .Toliko si postova napisao na ovoj temi da si je jednostavno zatrpao ,skoro svaki drugi post je od tebe.Imaš i drugih dionica osim lkri .Jako si ne skroman ,evo ja bih bio prezadovoljan ako je uspijem još kupiti po 190kn.
Lojtra zar si toliko zagrizao za ovu dionicu ,po čemu ti ona vrjedi više od ostalih .Toliko si postova napisao na ovoj temi da si je jednostavno zatrpao ,skoro svaki drugi post je od tebe.Imaš i drugih dionica osim lkri .Jako si ne skroman ,evo ja bih bio prezadovoljan ako je uspijem još kupiti po 190kn.
Znači tvojih je ovih 10 komada na 190 kn?
Tema nam na stranici 200 danas a cijena……
Zadnje transakcije: Cijena Količina Iznos Datum
200,03 5 1.000,15 11.5.2010 10:00:00
200,03 10 2.000,30 11.5.2010 10:00:00
200,03 1 200,03 11.5.2010 10:00:00
Lojtra, dodaj malo gasa…..keš mi curi iz čarape [yawn]
Hmm… uskoro smo opet na 225
Što za tebe znači uskoro? 5 godina? [lol]
"Opet" a kad smo bili, prije 2 godine?
52 week high LKRI-R-A 309,00
52 week low LKRI-R-A 154,00
Predsjednik Josipović (na Kapital Network-u): Ulaganjem u željeznice i izgradnjom ravničarske pruge Rijeka – Zagreb, transportom roba u pravcu zapada i sjevera Europe, Rijeka bi dobila važnost jednog "novog Hamburga".
Evo kupio ja danas, kad baš Josipović kaže, onda je to to. [thumbsup]
Šta si kupio, sladoled?
Dionicu sigurno nisi, jer trenutno nema ni jedne transakcije.
Uostalom cijena je na 200 kuna, to nije dobro za tebe, radije pričekaj kad bude na 300 da uđeš, što je sigurno je sigurno, a treba netko i onda kupovat.