LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 17:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,56
922
122
7,00
7,55
-1,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

U hebote pa lojtra pogodio si, ode to na 120, mozda i nize. Svaka cast, ti si meni zakon!

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Po ko zna koji puta sam bio u pravu. Još samo 120 komada na bidu na 200 kn. Opet ste ošišani, ne slušate dobronamjerne savjete. drago mi je ako sam nekoga spasio. [thumbsup]

Mislim da je lojtra pobrkao lkri i snho.

Ne znam samo otkud mu to da će se dionice dijelit radnicima, pa nije to sladoled.
Dionice idu strateškom partneru ( po masnoj cijeni ), a ne radnicima.

Al dobro, razumijem čovjeka da želi niže kupit. A kad shvati da neće dočekat onda će lupat po asku i skidat dionice po cijeni 250, 300… kuna. Pa treba netko i onda kupovat, zašto ne bi to bio lojtra.

never surrender

Tak se i za DDJH mislilo da se neće dijelit dionice. Još ako izbori budu blizu biće jeftinije od sladoelda. Šala, nemojte zamjerit. [lol]

Only God, Muammar and Libya!

Država ima tako puno dionica da će bit dosta i za radnike i za branitelje i za strateškog partnera (ako se uopće pojavi), za nas male dioničare a možda i za IPO po 25 kn. Sjetimo se samo da su dionice ponuđene lani na javnoj dražbi po 25 kn ( i Belje isto) i da ih nitko nije htio. A sad bi ih po vašem netko plaćao 250 kn. [lol]

Po ko zna koji puta sam bio u pravu. Još samo 120 komada na bidu na 200 kn. Opet ste ošišani, ne slušate dobronamjerne savjete. drago mi je ako sam nekoga spasio. [thumbsup]

Mislim da je lojtra pobrkao lkri i snho.

Ne znam samo otkud mu to da će se dionice dijelit radnicima, pa nije to sladoled.
Dionice idu strateškom partneru ( po masnoj cijeni ), a ne radnicima.

Al dobro, razumijem čovjeka da želi niže kupit. A kad shvati da neće dočekat onda će lupat po asku i skidat dionice po cijeni 250, 300… kuna. Pa treba netko i onda kupovat, zašto ne bi to bio lojtra.
[/quote]

@pero

vrati se na izvorni tekst u kojem se navode svi zainteresirani i dobro pročitaj, lijepo piše da će radnici dobivati dionice po povlaštenim cijenama.

@pero

cijena ispod 100 kn, pola od sadašnje cjene..

kolega Lojtra, nemogu shvatit Vašu žar za pisanjem. Pa čemu toliko interesa za dionicu koja Vam je preskupa? Čemu toliko riječi da bi te nekom dokazali kako to nevrijedi? Čemu takva briga za nas kolege sa foruma? Pa ne ulažemo Vaše novce da se brinete. Pustite Vi nas da pogubimo NAŠE novce, a Vi kupujte nešto što ćete fino u stostručit i uživajte!!

Za sutra ću ostaviti najcrnje slutnje za lkri tak da još noćas mirno spavate.Podsjetite me na private ako zaboravim da vam napišem od čega vreba najveća opasnost da sruši dionicu. [sad]

Koja je uopće onda poanta ulaska strateškog partnera u lkri?

Ja mislim da je državi najbolje poslušat lojtru i podjelit sve dionice radnicima po 20 kuna, a potencijalne strane partnere ko šiša. Bolje da to rastrajbaju na radnike.

Kolega lojtra, bez brige ja ti svoje dionice prodam kad budu daleko skuplje, a ti ih čekaj na 20 kuna skupa s radnicima.

never surrender

lojtra će možda i biti u pravu,ali ljudi su u pravu kad kažu da te ne žele na ovim stranicama…….

odbij od kazana………… [sealed]

@pero

vrati se na izvorni tekst u kojem se navode svi zainteresirani i dobro pročitaj, lijepo piše da će radnici dobivati dionice po povlaštenim cijenama.

U pripremi je plan da radnici imaju mogućnost kupit dionice lkri po beneficijama i to po cijeni ispod 100 kuna, al to isto znači da će ti isti radnici sigurno imat nekakav lock-up period na više godina kako bi se izbjeglo nekontrolirano prodavanje dionica. A kako ionako radnici neće količinski kupit puno dionica, utjecaj ovoga na konačnu cijenu dionice će bit mizeran.

Pa da ama baš svaki radnik od njih 900 uzme dionice u vrijednosti 10.000 kuna pa da ih dobije i po 50 kuna, to je sve skupa u igri 180.000 dionica ( ulog 9 milijuna kuna ), a na trenutnih gotovo 6.000.000 dionica, šta je to, 3 posto? Uh strašno.

A znači na trenutnu tržišnu kapitalizaciju od cca 1200 milijuna kuna "podebljanu" s tim pretpostavljenim 36 milijuna kuna svježeg novca ( izvedenih iz 9 milijuna kuna ), pa to će srušit cijenu, čekaj da izračunam, vau, čak za 6 kuna!

I ti si mi lacoste druker. Ne znaš to malo bolje drukat? Gori si od lojtre.

never surrender

@pero

ha,ha nisam druker -niti želim drukati i ne mislim ju kupovati prije kraja godine-tako da nemaš brige za to ,jer me ova dionica ne zanima na ovim razinama,niti u ovom trenutku, napisao sam u poruci da u tekstu piše i da je navedena ta mogućnost, želim svima dobru zaradu na ovoj dionici.

New Report

Close