LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 15:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,56
922
122
7,00
7,55
-1,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ma Lojtra ce nam drukovima gadno spustiti crobex, pustite ga neka druka.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Vidim svi ste kupili Lkri, pa pobogu kome ćete prodat? Ne mogu ja od svih kupiti ako ste htjeli meni ponuditi. [wink]

ovdje netko sve čisti [shocked]

Vidim svi ste kupili Lkri, pa pobogu kome ćete prodat? Ne mogu ja od svih kupiti ako ste htjeli meni ponuditi. [wink]

eto, pa nađe se… [rolleyes]

eto, pa nađe se… [rolleyes]
[/quote]
Vidim, iskrcavate se polako a amaterima će ostati bezvrijedan papir u rukama dok se objavi dodjela dionica radnicima. [wink]

inače danas će se do kraja dana moći kupiti lkri po 200 kn ko u priči…
no ja čekam 120 kn a ako prije dobiju radnici onda još puuuuno niže. [cool]

lojtra slabo to drukaš ,daj da više kupujemo po 120

Iz ovakvih postova se vidi da ti logika i inteligencija nisu jača strana. Zanači ti čekaš da padne na 120kn,onda kupuješ,ali očekuješ da će to još puno niže od tih 120. Znači ulažiš da bi svjesno izgubio?Ajde kad drugi put planiraš bacati lovu javi se meni dat ću ti broj računa, rađe uplati meni.

Sad dok vani prepolove minuse ode lkri u minus zajedno sa lkpc ..koja već je u minusu..na cca 190 kn.

Iz ovakvih postova se vidi da ti logika i inteligencija nisu jača strana. Zanači ti čekaš da padne na 120kn,onda kupuješ,ali očekuješ da će to još puno niže od tih 120. Znači ulažiš da bi svjesno izgubio?Ajde kad drugi put planiraš bacati lovu javi se meni dat ću ti broj računa, rađe uplati meni.
[/quote]
Slabo kopčaš. Ako radnici dobiju dionice prije nego što dionica padne na 120 kn u tom slučaju još ne kupujem i čekam niže. A ako najprije kupim po 120 kn a nakon toga dobe radnici onda sam popušil…al tebi treba sve objasniti, sumnjam da ti je i sad jasno.
Dakle ako kupim po 120 a radnici još ne dobiju dionice iskrcavam se na prvom rastu, recimo na 140 kn…

Po ko zna koji puta sam bio u pravu. Još samo 120 komada na bidu na 200 kn. Opet ste ošišani, ne slušate dobronamjerne savjete. drago mi je ako sam nekoga spasio. [thumbsup]

ovaj put su u pravo ,bid se smanjio .Poslušali su te svi konačno i idemo na 120 [thumbsup]

New Report

Close