Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 922 | 122 | 7,00 | 7,55 | -1,31% |
Lkri najviše pada od 50-tak dionica koje pratim…očito Kinezi imaju svojih briga, hebe im se za Lkri. A lijepo sam savjetovao da ne kupujte po onim visokim cijenama. ..
Nisam kupio LKRI, naravno, zbog savjeta ovdje na forumu. Išao sam na sigurno i uložio u HGSP- za sigurnu budućnost (istina, dvoumio sam se između Đakovštine i HGspota…..))))))
7. svibanj 2010.
Luka Rijeka smanjila promet 15 posto
Luka Rijeka je u prvom tromjesečju ostvarila dobit od 3,05 milijuna kuna, odnosno 4,8 posto manje prema istom razdoblju lani, što je u skladu s planom.
Ukupni su prihodi bili 55,8 milijuna kuna i smanjeni su 5,4 posto. Promet je iznosio 1,18 milijuna tona, što je 15 posto manje nego u istom razdoblju lani.
7. svibanj 2010.
Luka Rijeka je u prvom tromjesečju ostvarila dobit od 3,05 milijuna kuna, odnosno 4,8 posto manje prema istom razdoblju lani, što je u skladu s planom.
Ukupni su prihodi bili 55,8 milijuna kuna i smanjeni su 5,4 posto. Promet je iznosio 1,18 milijuna tona, što je 15 posto manje nego u istom razdoblju lani.
Jesi sad sretan?
7. svibanj 2010.
Jesi sad sretan?
[/quote]
Još nije, biti će ako cijena padne. Misliti će da mu je druk upalio.
Kada radnici dobivaju dionice? Hvala!
P.S. Mislim na onih 4.500.000 komada koje država ima u svojem vlasništvu..
Kao prvo država nema 4.500.000 već preko 5.000.000 komada u svojem vlasništvu.
Kao drugo, krivo si sve shvatio, pa ću ti pojasnit u par točaka.
1 ) država dio od svojih 5.000.000 komada planira prodat strateškom partneru
2 ) radnici nisu strateški partner
3 ) nema ovdje govora o dokapitalizaciji emisijom novih dionica ( o tome se raspravlja u luci ploče ), ovdje je to nepotrebno za sada upravo iz golemog interesa koji se pokazuje od strane jakih strateških partnera.
Da sažmem sve u jednu rečenicu i da ti raščlanim da ti bude još jasnije:
Država će
strateškom partneru
kroz prodaju dionica
prepustit dio luke na upravljanje ( kooperacija ),
a strateški partner nisu radnici
A tko je moguć strateški partner to se vidi u slijedećem tekstu:
Vaš link
Svi žele u jadranska vrata.
Pa ovo dovoljno govori samo za sebe, nema se tu šta komentirat. Treba li pojasnit značenje riječi divovi? Il ti možda lojtra misliš da će država prodavat dionice strancu ispod tržišne cijene??? Pa ko prodaje neki proizvod ispod cijene ako vlada enorman interes za taj proizvod??
Kažem ti, ovdje će bit kao na aukciji umjetnina.
Čekaj, čekaj dok se oglase prve konkretne ponude. A do tad sretno sa skupljanjem dionica.
Kao prvo država nema 4.500.000 već preko 5.000.000 komada u svojem vlasništvu.
Kao drugo, krivo si sve shvatio, pa ću ti pojasnit u par točaka.
1 ) država dio od svojih 5.000.000 komada planira prodat strateškom partneru
2 ) radnici nisu strateški partner
3 ) nema ovdje govora o dokapitalizaciji emisijom novih dionica ( o tome se raspravlja u luci ploče ), ovdje je to nepotrebno za sada upravo iz golemog interesa koji se pokazuje od strane jakih strateških partnera.
Da sažmem sve u jednu rečenicu i da ti raščlanim da ti bude još jasnije:
Država će
strateškom partneru
kroz prodaju dionica
prepustit dio luke na upravljanje ( kooperacija ),
a strateški partner nisu radnici
A tko je moguć strateški partner to se vidi u slijedećem tekstu:
Vaš link
Svi žele u jadranska vrata.
Pa ovo dovoljno govori samo za sebe, nema se tu šta komentirat. Treba li pojasnit značenje riječi divovi? Il ti možda lojtra misliš da će država prodavat dionice strancu ispod tržišne cijene??? Pa ko prodaje neki proizvod ispod cijene ako vlada enorman interes za taj proizvod??
Kažem ti, ovdje će bit kao na aukciji umjetnina.
Čekaj, čekaj dok se oglase prve konkretne ponude. A do tad sretno sa skupljanjem dionica.
[/quote]
[yawn]