Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 922 | 122 | 7,00 | 7,55 | -1,31% |
kolega lojtra ako je navlačenje pisati pozitivno o dionici na 175 kuna koja onda sutra ode na 210 dao Bog da me navuku svaki dan [thumbsup]
kad je hoće kinezi,dobra je i nama [lol]
za njih ništa nije skupo, tko zna koliko će preko nje proturiti svojih u Europu, a tek kod nas, a Trst, a Italija, a sve će požutiti
borism@ nije bolesno za onog tko je uzeo 30% u dva dana….. [yawn] bolesni je za onog koji ne sudjeluje u tome…. [bye]
Ne, nego je bolesno za onog ko ulazi preko 170 kn unutra a najbolesnije za onog ko ulazi sad.
ovo je čista lutrija a u tome ne sudjelujem.
Meni se i naplatilo [thumbsup]
kolega inverter čudi me da vi niste ušli barem 25 posto da uzmete
nisam bil doma pa ne pratim sav žuti tisak al vi? c c c
Ne, nego je bolesno za onog ko ulazi preko 170 kn unutra a najbolesnije za onog ko ulazi sad.
sigurno je sigurnije uložiti u one koje imaju konstantan blagi rast, navedite ih ?
a za sve ostalo tu je HT–?
ajd da u ovom crvenilo ovako možeš zaraditi,hvala ti lkri [thumbsup]
i još da pohvalim see.biz i njihove igrače.Hvala od srca
kolega inverter čudi me da vi niste ušli barem 25 posto da uzmete
nisam bil doma pa ne pratim sav žuti tisak al vi? c c c
osla sredstva u usa….nema se ovdje za sve ,ali lkri mi je medju prvim dionicama koje sam kupio…i ljepe novce uzeo….nostalgija
sigurno je sigurnije uložiti u one koje imaju konstantan blagi rast, navedite ih ?
a za sve ostalo tu je HT–?
[/quote]
ali dok jedni zarađuju, drugi gube, da vam nacrtam. Evo svi se hvalite da ste prodali a ovi koji nisu, će šutjeti. drugi put ćete biti u obrnutim ulogama a zarađivat će samo brokeri.
btw, sigurnije je uložiti u ddjh, jdpl isl. ne dajem više besplatne savjete…