LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,65
161
21
7,65
7,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kao što rekoh može i na 1.000 kuna ako se odluči.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kao što rekoh može i na 1.000 kuna ako se odluči.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kam cemo poslije deblokade..nadam se ne ko igh neki dan…

Netko je napisao da je LKRI najskuplja dionica u Europi ali da ima u Kini jedna.
Ja vam kažem da u Americi ima dionica s P/S preko 1000
pa si ti misli sada
fundamenti nisu ključni prilikom ulaganja

Srećom što je kolega Lojtra u svojoj višegodišnjoj praksi bavljenja dionicama stekao nekakvu reputaciju i na forumima, pa njegovo pisanje se uzima sa velikom težinom [wink]

Bio sam ja i drugo ne samo lojtra. Al moderatori su me prisilili da mijenjam nick.
htio sam ustvari napisati da su ove blokade teške gluposti. Nek se ljude pusti da trguju, nek ode lkri i na 1000 kn, kaj se mene tiče. Važi i za druge dionice, burza bi živnula. Koga oni štite s blokadama, nas male dioničare sigurno ne….
I što će sad napisati u očitovanju? Isto što i jučer? Što čekaju? Pa to se riješi za 5 minuta….
a možda upravo potpisuju sa Kinezima pa nemaju vremena….

kam cemo poslije deblokade..nadam se ne ko igh neki dan…

Prodaje: Količina Cijena
31 200,00
5 209,95
189 212,99
100 213,00
86 214,50
112 214,65
90 217,00
4 219,50

marcello

neka dobra duša nam svima zakeljila keca [cool]

Prodaja ošupljila, iako ipak je blokirano, popunit će se malo..

Prodaje: Količina Cijena
31 200,00
5 209,95
189 212,99
100 213,00
86 214,50
112 214,65
90 217,00
4 219,50

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Malo sam se učlanio u društo jučer a sve me strah da ovo nije plaćeni oglas od strane velikih pa da izađu a nas male zarobe

Dali se Hanfa očitala nisam uspio ništa naći

skriveni nalozi sluzili samo "njima" da se iskrcavaju ,blokade neznam kome sluze ????????? [undecid] [shocked] [angry] brokerima sigurno ne ….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kolega skrivenih naloga nema više a blokade bi trebale kao štititi male ulagače od njih samih tj od vlastite gluposti

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Malo sam se učlanio u društo jučer a sve me strah da ovo nije plaćeni oglas od strane velikih pa da izađu a nas male zarobe

Dali se Hanfa očitala nisam uspio ništa naći

Sve je na kugli zemaljskoj plaćeni oglas. Pa i ovo s Grčkom jučer i danas. Tako svijet danas funkcionira nažalost. Koliko dugo se već zna za problem Grčke? I sad nakon tjedana i tjedana rasta dobro posluži za jednu globalnu korekciju zar ne?

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama LKRI-R-A nastaviti u 12:08.

New Report

Close