LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 05:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,56
922
122
7,00
7,55
-1,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Danas su sve pokupovali mali ulagači, to se vidi po transakcijama.
Kada / ako vide da to nigdje dalje nejde opet će se vršiti pritisak na prodaji i cijena će polako padati, a fundamenti biti omča oko vrata.
Nažalost nakon zadnje cijene već se skupilo na prodaji 10 naloga ispod te cijene, što pokazuje da je interes za prodajom veliki na ovim cijenama.

Možda da dragi perica nabaci neku TA analizu, sigurno će ovo sa kinezima biti uključeno u tu TA.
lp

Pa ja sam ti već dao TA analizu prije koji tjedan i često je ponavljao?
Pa jel sam lijepo rekao da mora ići proboj u bilo kojem smjeru?
Pa jesam lijepo rekao da sve što cijena može napravit je ili na 100 kuna ili u masivan rast?
Pa jesam lijepo rekao da će proboj bit praćen izrazitim povećanjem volumena trgovanja?
Pa jel sam lijepo savjetovao ljude da skupljaju po 170 jel se isplati ući u taj rizik?

Al kao i uvijek, bitno da me se sprdalo do besvijesti. I pogotovo je to najviše radio znalački par plavi-barbastari.

I kao što rekoh, plavi će, što je najkomičnije, kupit ovu dionicu po 300 i više kuna i onda drukat kako je dionica super. To je jednostavno tako.

never surrender

Danas su sve pokupovali mali ulagači, to se vidi po transakcijama.
Kada / ako vide da to nigdje dalje nejde opet će se vršiti pritisak na prodaji i cijena će polako padati, a fundamenti biti omča oko vrata.
Nažalost nakon zadnje cijene već se skupilo na prodaji 10 naloga ispod te cijene, što pokazuje da je interes za prodajom veliki na ovim cijenama.

Možda da dragi perica nabaci neku TA analizu, sigurno će ovo sa kinezima biti uključeno u tu TA.
lp

Pa ja sam ti već dao TA analizu prije koji tjedan i često je ponavljao?
Pa jel sam lijepo rekao da mora ići proboj u bilo kojem smjeru?
Pa jesam lijepo rekao da sve što cijena može napravit je ili na 100 kuna ili u masivan rast?
Pa jesam lijepo rekao da će proboj bit praćen izrazitim povećanjem volumena trgovanja?
Pa jel sam lijepo savjetovao ljude da skupljaju po 170 jel se isplati ući u taj rizik?

Al kao i uvijek, bitno da me se sprdalo do besvijesti. I pogotovo je to najviše radio znalački par plavi-barbastari.

I kao što rekoh, plavi će, što je najkomičnije, kupit ovu dionicu po 300 i više kuna i onda drukat kako je dionica super. To je jednostavno tako.
[/quote]

I nažalost prodao si, jer si rekao da tu više ništa ne pomaže.
Ima na ovoj temi sve zapisano.

Kad bih ja kupio ovu dionicu po ovim fundamentima, vjerojatno bih sam sebe proglasio ludim.

Čestitke svim dioničarima, BLOKADA ( TILT TILT ).
[smiley]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi znam da bi ti volio da sam prodao, al ne ide ti to tako.

Ja bi prodao ako i samo ako cijena ode ispod 160 i zaključi ispod te razine.

Naravno u tom slučaju bi target bio 100 kuna. Al cijena to nije napravila već je napravila upravo ono šta sam u prvom redu očekivao a to je proboj prema gore.

Znam da sad nemaš pojma ni da ne razumiješ zašto je to tako i zašto bi ja u nekom trenutku prodao a u drugom ne, al ni ne očekujem da shvatiš kad nemaš pojma ništa o TA, za razliku od mene koji imam te stvari u malom prstu.

I rekao sam ti, bez brige, kupovat ćeš ti ovu dionicu po daleko većoj cijeni ( tamo od 3xx pa nadalje ) i po sasvim drugačijim fundamentima, pa se onda možeš zapitat tko je bio lud a ko nije. To ti je jednostavno tako. A do tad gledaj i uči kako se zarađuje. Svaka škola je besplatna, bar na ovom forumu.

( p.s. barbastari prestani mi slat više poruke na pm, dosadan si, ako imaš nešta za reći reci to na cijelom forumu pa ćemo raspravit )

never surrender

Dragi perice, od radosti ( obzirom na to koliko mi je portfelj danas u plusu ), ne bih nastavljao dalje raspravu sa tobom.
Samo da te ispravim, ima tvojih postova na ovoj temi, pisao si ako padne ispod 170, da tada prodaješ, a ne ispod 160, kako sada pišeš.
Aa ispod 170 je palo, i nakon toga si napisao za LKRI da ovdje više ništa ne pomaže da je fundamentalno skupa i u sličnom tonu, kao i ja.

Ali nema veze, glavno da se mi zabavljamo.

Sretno ( ako si danas opet ušao po skupljoj cijeni, or whatever.. ).

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dragi perice, od radosti ( obzirom na to koliko mi je portfelj danas u plusu ), ne bih nastavljao dalje raspravu sa tobom.
Samo da te ispravim, ima tvojih postova na ovoj temi, pisao si ako padne ispod 170, da tada prodaješ, a ne ispod 160, kako sada pišeš.
Aa ispod 170 je palo, i nakon toga si napisao za LKRI da ovdje više ništa ne pomaže da je fundamentalno skupa i u sličnom tonu, kao i ja.

Ali nema veze, glavno da se mi zabavljamo.

Sretno ( ako si danas opet ušao po skupljoj cijeni, or whatever.. ).

lp

plavi, pa vidim sad imaš problema i s pamćenjem i sa stvarnošću, pa nađi mi taj post gdje sam rekao da sam prodao dionice il to nagovjestio

evo mojih riječi…
6.4.2010
Iz ove situacije zaključujem da ukoliko cijena ode prema 160 i niže, definitivno prodajem sve u posjedu i zatvaram poziciju s oko 10-15 posto minusa.

16.4.2010
Tek probojem cijene ispod 160 kuna i zadržavanjem ispod te cijene ja prodajem dionice koje još uvijek posjedujem ( pa makar i s minusom ) i čekam na novi ulaz tamo negdje oko 100 kuna.

Prije toga sam rekao
22.3.2010.
Da se kojim slučajem ide probijati potpora na 170 potreban je izniman prodavač. I u tom slučaju target je oko 100 kuna. Vjerojatnost za ovakav proboj je po meni manji od 2 posto.
Sve što je cijeni ostalo za napravit ukoliko ode ispod 170 je eventulano kratak izlet ( šta bi se naravno moralo iskoristit za kupnju ) prije snažnog odbijanca.

Eto kome se da provjeravat šta sam pisao može slobodno sve pronaći.. Znači stvarno imaš problema s pamćenjem. Al na takav tvoj stav i hrpu laži i obmana kojima zasipaš ovaj forum su već svi navikli. Čudim se da se još uvijek tolerira tvoje pisanje, al dobro, nije moja briga.

Naravno da nisam prodao dionice, imam ja svoju cijenu po kojoj ih prodajem, sve zahvaljujući znanju iz TA, samo ti ne smijem sada reći tu cijenu da te ne strefi infarkt.

Inače, slobodno se uključi u kupnju, nije grijeh priznat da si krivo procjenio ulaz. Doduše sutra će ti dionica bit možda 20-30 kuna skuplja al nema veze i dalje će to bit pravi posao. A sutra bi mogao bit još bolji promet dionicom od današnjeg.

never surrender

Kao što sam rekao, tehnički proboj mora bit obilježen ( osim oštrom promjenom cijene ) i povećanim volumenom trgovanja.

Pa nema indikatora koji nije pokazao kvalitetu ovog bullish tehničkog proboja, od izrazitog cjenovnog rasta, od izrazitog povećanja volumena, od izrazitih proboja svih negativnih trend linija potvrđenim identičnim probojem istih na svim važnijim oscilatorima, od proboja svih kratkoročnih moving average linija ( 9, 20, 50 ).

Šta se još ima za reći? Možda neće već odmah sutra na 220 kuna, al ni to uopće nije nemoguće. Kako god, trenutno je od čitave domaće burze na ovoj dionici najjači postojeći buy signal ( Naravno ima još solidnih dionica s buy signalima) . Dakle, čestitajmo onima koji su kupovali po 170, a i svima onima koji nisu prodavali kad je bilo "najgore".

never surrender

Koju volju imate vas dvojca, fasciniran sam.

Mirko je rekao, Ivica je rekao, ali nije tako mislio, Mirko ga je krivo shvatio…bla bla

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Neda mi se čitati vaše prepirke ali iz aviona se vidi da je sutra negativna blokada.
Pozdrav!

sve će bit kako bi ti kupio, sve [bye]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Neda mi se čitati vaše prepirke ali iz aviona se vidi da je sutra negativna blokada.
Pozdrav!

Koji si ti biser [lol], misliš opet pozitivna blokada? [smiley]
Kakvi likovi, krivo im je da žele propast u zemlju od muke. Eto kakvih sve susrećemo ljudi.
Neka, neka, treba nam i takvih, ne bi nam u protivnom bilo zanimljivo da smo svi isti.

never surrender

Kineski Cosco ulazi u Luku Rijeka, Kinu zanima i Pleso i željeznica?

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Preuzimanja-i-spajanja/Kineski-Cosco-ulazi-u-Luku-Rijeka-Kinu-zanima-i-Pleso-i-zeljeznica?homesrclink=carousel

Joj , koja dobra i lijepa vijest…
Nije me bilo …Imam LKRI…

Šteta što naši lopovi i barabe kinezima ništa neće dat , da ne bi reda uveli tamo…
Ovako se može krast za osobnu dobit pojedinaca još godinama …
Drago mi je , al nažalost ništa od toga….

smanjuje se minus.......

nemoj biti siguran. nisu samo Kinezi zainteresirani, bit će tu vatre još.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close