LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 14:10
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,55
619
82
7,00
7,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nisu mi jasni oni koji žele kupiti ovu dionicu sam pogledet na fundamente ukazuje da ovdje nema ništa dobro, tehnička analiza pokazuje targete na dole prvi target na 110 a druga tek na 80.
Zarada po dionici 0,5 kuna, da bi se isplatila ova investicija treba čekati 370 godina ne znam tko ima toliko vremena.
Sam P/E 200 jasno govori u kakav rizik ulaze oni koji kupuju .

Dioničarima sve najbolje i puno sreće jer ona će im trebati uz ovakve fundamente biće to jako vruće ljeto.

Tržište nije savršeno, uvijek ima onih koji znaju, i onih koji misle da znaju.
Ovi drugi će kupiti Luku Rijeka.

lp
[/quote]

Joj da, najgori su mi baš ti što stalno kupuju lkri, ja već danima pokušavam pokupit još koju dionicu po 170 kuna pa i niže al mi nitko neće prodat. Kad ste stalno neko gura ispred mene.

A izgleda da ću s tom lovom sreću morat potražit drugdje, neću još dugo čekat na bidu. Možda nekom bude krivo ako dionica krene padat a mene više nema na bidu, možda će si tada mislit da je bolje da su prodali meni po 170 kuna, nego na nižim razinama s većim gubitkom.

Ipak ova dionica više nikad neće značajnije rasti, bar ne u našim životima, pa to je svima jasno. Ipak se radi o 370 godina da bi se isplatila investicija. Pa ko će to dočekat. Zamislite samo, 370 dugih gladnih godina.

Ma neće pomoć ni planiranih milijun TEU do 2016. šta je povećanje 9x ( il 800 posto ) od sadašnjih razina prometa. Ma neće pomoć ni tričavih 50 milijuna dolara zarade godišnje. Ma ne pomaže ni to što je ovaj projekt izgradnje terminala označen kao visoko profitabilni ( velik ROI ). Ma ništa neće pomoć. Ljudi spašavajte novce, poslušajte plavog, prepustite ovu dionicu profesionalcima koji će čekat 370 godina, nemojte se maltretirat s time.

never surrender

Nisu mi jasni oni koji žele kupiti ovu dionicu sam pogledet na fundamente ukazuje da ovdje nema ništa dobro, tehnička analiza pokazuje targete na dole prvi target na 110 a druga tek na 80.
Zarada po dionici 0,5 kuna, da bi se isplatila ova investicija treba čekati 370 godina ne znam tko ima toliko vremena.
Sam P/E 200 jasno govori u kakav rizik ulaze oni koji kupuju .

Dioničarima sve najbolje i puno sreće jer ona će im trebati uz ovakve fundamente biće to jako vruće ljeto.

Tržište nije savršeno, uvijek ima onih koji znaju, i onih koji misle da znaju.
Ovi drugi će kupiti Luku Rijeka.

lp
[/quote]

Evo, kolega Split009jr je živi dokaz za to , on je izgubio u zadnjih par tjedana novaca ko mi svi u prosjeku u cijeloj kobnoj 2008. godini.

Što je najgore neke dionice ne može prodati niti saminusom jer kuopnje nema ( VART ).

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne znam koliko se može izgubiti sa par stotina kupljenih komada???? Možda tisuću kuna?????
Ti si samo propustio unovčiti LKPC na 1800, sad ti je jasno kako klin funkcionira i kako nema spasa od pada na 1000kn. Kako si kupovao na 1800kn vjerujem da ti nije lako gledati silne gubitke i propuštene prilike. BiH pred bankrotom, neće se oporaviti za 20.g. Pa tako ni tvoja LKPC.
A ne brini se, čim cijena poskoči malo ZABA i njima slični će pokazati što je uteg! Jer ipak su kupovali po 650kn.
Dugoročno prvo pozitivno izvješće Varteks će lansirati 70%, o tome na LKPC možeš samo sanjati jer ne vrijedi ni upola!
Presmiješan si Plavi, zar nisi skužio da te Vidra i Peromadjar tako prizemlje da zaboraviš kako se zoveš????
Pa cijeli forum te ne podnosi, stoga najbolje ti je kao VLAD da odeš i ne vraćaš se.
I povedi Lanicu i barbastarog sa sobom.

26.11.2010 - Dan D

Presmiješno je to što pričaš Plavi jer moj portfelj u ovoj godini je na 24% (Varteks malo kvari jer bi bio 25,5). Koliko je tvoj? 0%????

26.11.2010 - Dan D

Evo ja sve čitatelje ovog foruma službeno pozivam na tihi bojkot ove dionice i da je više do daljnjeg nitko ali baš nitko ne kupuje. Ovo nije nagovor, samo prijedlog.

To će bit naš zajednički protest, tako ćemo mi mali dioničari pokazat šta mislimo o ovoj dionici i njenim fundamentima. Maknut ćemo naloge i pustit ćemo cijenu da padne jako jako nisko, a kupovat ćemo tek kad vidimo prve oporavke fundamentalnih pokazatelja p/e i eps. Pa ionako nam ništa drugo ne preostaje jer ćemo za povrat ove investicije čekat 370 godina. Pa šta bi drugo radili u međuvremenu? Mislim da bi to bilo posve razborito od nas. Evo ja ću samo ostavit par naloga na kupnji i to je sve.

never surrender

Presmiješno je to što pričaš Plavi jer moj portfelj u ovoj godini je na 24% (Varteks malo kvari jer bi bio 25,5). Koliko je tvoj? 0%????

Daj ne pričaj gluposti, kada čovjek pogleda što si pisao na forumu pa to je minusetina, a ne minus.
Gdje je Tehnika?
Ambis.
Gdje je Varteks?
Nema kupnje.
Gdje je ZABA?
Navukli te kupnjom trezora a nisi niti primjetio koliko se skupilo velikih naloga te koliko ima zainteresiranih za prodati ZABu, trezor kupio u jednom danu sve, skupa sa tobom, i nakon toga figa.
A još kad te iznenade moguče tužbe koje slijede i o kojima se priča, progooglaj malo Zagrebačku banku i domagoja Margetića, pa ćeš vidjeti šta ima zanimljivo.

Loše, kolega s dudicom, loše je to sve.

Još sad Luka Rijeka, najskuplja dionica na HR tržištu i bližoj okolici, pa ja se pitam može li to gore nego kod vas?

lp i zdravi i veseli bili.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo ja sve čitatelje ovog foruma službeno pozivam na tihi bojkot ove dionice i da je više do daljnjeg nitko ali baš nitko ne kupuje. Ovo nije nagovor, samo prijedlog.

To će bit naš zajednički protest, tako ćemo mi mali dioničari pokazat šta mislimo o ovoj dionici i njenim fundamentima. Maknut ćemo naloge i pustit ćemo cijenu da padne jako jako nisko, a kupovat ćemo tek kad vidimo prve oporavke fundamentalnih pokazatelja p/e i eps. Pa ionako nam ništa drugo ne preostaje jer ćemo za povrat ove investicije čekat 370 godina. Pa šta bi drugo radili u međuvremenu? Mislim da bi to bilo posve razborito od nas. Evo ja ću samo ostavit par naloga na kupnji i to je sve.

Perice, ma nemoj si sam sebi štetu raditi, pa mali su jedini koji i kupuju ovu dionicu, vidiš da je nitko neće od kada su shvatili investitori da je počeo prodavati Hypo skrbnički iz top 10.
Mora da one u Hypo glava boli kako to prodati, kad se nema kome.

Ali ima način, potuči po bidu 20-tak posto i vjerojatno bi se skupilo kupnje.
Ma sigurno bi.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi@ steta nemas s kim popricati na svojoj temi kad su svi zbrisali ,ne samo s s teme [bye] ali neka ….bar si nam ozivio nasu temu LKRI….samim tim nam se i povecala likvidnost , [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

čitam malo topic o LKPC, malo ovaj o LKRI i mislim da većina od vas nije normalna, idete jedan drugome na topic dionice koju nemate i onda tamo sraćkate protiv nje, a "svoju" luku veličate.
imam ja prijedlog za sve vas, kao prvo: ako nemate što pozitivno napisati onda preskočite pisanje (sraćkanje) na topicu dionice koju nemate. kao drugo, kupite si neku xy količinu dionica i one druge luke pa ćete se smiriti jer obje luke su vrlo dobar potencijal i odlična kupnja na ovim cijenama.

pozdrav i NHF

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Sada će bit zanimljivo,evo neki su me poslušali i maknuli svoje naloge, još malo pa će se vidjet nalog na 160. Tako treba! Nek se zna ko je ovdje glavni. Svi postavimo svoje kupovne naloge niže, jer šta niže kupimo bit će nam bolje!

Recite kolega plavi, koliko ste se vi nisko postavili?

never surrender

Perice, ma nemoj si sam sebi štetu raditi, pa mali su jedini koji i kupuju ovu dionicu, vidiš da je nitko neće od kada su shvatili investitori da je počeo prodavati Hypo skrbnički iz top 10.

Ma sigurno bi.

lp

[/quote]

Ja se posve slažem s vama u ovoj izjavi da Hypo nema kome prodat. I ja također savjetujem istresanje po bidu. Vidi se da ih svrbi, pa nek se počešu o bid! Šta je tu je.

Ipak neće bit povrata od ove investicije još 370 godina kako ste lijepo izračunali, a ko zna kada su i po kojoj cijeni tek oni kupovali! Ne smijem ni mislit o tome.

Evo kolega plavi nam indirektno poručuje: ne gurajte se na bidu ako mislite kupovat, spustite još niže naloge, za nekih 10-20 posto, neće vam bit žao, Hypo očajnički želi van! Ni slučajno skidat ni jednu dionicu s aska!

never surrender

Ma sigurno bi.

lp

[/quote]

Ja se posve slažem s vama u ovoj izjavi da Hypo nema kome prodat. I ja također savjetujem istresanje po bidu. Vidi se da ih svrbi, pa nek se počešu o bid! Šta je tu je.

Ipak neće bit povrata od ove investicije još 370 godina kako ste lijepo izračunali, a ko zna kada su i po kojoj cijeni tek oni kupovali! Ne smijem ni mislit o tome.

Evo kolega plavi nam indirektno poručuje: ne gurajte se na bidu ako mislite kupovat, spustite još niže naloge, za nekih 10-20 posto, neće vam bit žao, Hypo očajnički želi van! Ni slučajno skidat ni jednu dionicu s aska!
[/quote]

Kolega nikome ja ništa ne preporučujem niti da kupi niti da proda.
O povratu investicije za 370 godina, koji je vjerujem točan, vam je izračun dao netko drugi, a ne ja.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close