LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 22:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,56
922
122
7,00
7,55
-1,31%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Moraš ti jesti puno bebi-papa da mene pogodiš u živac. Čemu takvo crnilo i negativnost kolega?
Ljepše je druženje i prijateljstvo, nego napadanje i zavist.

Daj prekinite se prepucavat i paziti na svoj ego.
Ako nemate ništa novo reć ili komentirat nemojte ni pisat.

Daj prekinite se prepucavat i paziti na svoj ego.
Ako nemate ništa novo reć ili komentirat nemojte ni pisat.

Slažem se kolega, pa i napisao sam da je ljepše druženje i prijateljstvo.
I naravno imati dionice LKRI-R-A prije raketnog rasta.

Nego da se vartimo na fjučerse-temelj ulaganja svakog iole ozbilnijeg hrvatskog ulagača.. daj nam splite nabaci jednu TA fjučersa [lol] možeš i na temi TA. Ovdje ipak slavimo odlično izvješće naše najveće luke.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Lkri je daleka budućnost. Sve preko 100 kn je prevelika cijena za nju.

Ne radi se o mom egu, jer za razliku od ovoga drukera nisan pisa nešto da bi se moga blamirat.
Razlog i poanta mojih komentara je način splitovog paranoičnog, neargumentiranog i nesuvislog pisanja koje se redovito manifestira na dionicama kojima on trguje. To mi smeta!
Stavija je graf iz kojeg je on zaključija je LKRI daleko podcjenjenija od LKPC jer u zadnja tri miseca manje narasla za nekoliko postotnih poena. A kad sam ga u tri navrata zamolija da argumentirano obrazloži zašto je u ovom trenutku LKRI bolja kupnja od LKPC, onda se pravi blesav i nabraja nekakve vlastite trejdove i analize drugih dionica.
Pa jel takva rasprava doprinosi kvaliteti ovog foruma?!

Ispričavam se kolega Sandokane, nisam mislio da trebam sve prikazati sve svoje transakcije.
Uostalom moj promet u zadnjih 30 dana je 830.000 kn.
A tvoj?

Nemoraš ti ništa prikazivat ni dokazivat jer oboje znamo da lažeš, a sad su se svi uvjerili u to. Pošto ti komuniciraš na razini diteta i parole čiji je tata jači, moram ti najprije objasnit razliku između prometa i portfelja. Budući da si ti daytrader, odnosno burek investitor, pretpostavljam da nemaš portfelj veći od 100k kn i zato si ti isfrustriran. S druge strane, ja raspolažem portfeljem s puno većim iznosima i neman potrebe, vrimena ni želje buljit u tickere i grafove po nekoliko sati dnevno, već trgujem par puta misečno.
Iako puno manje vrimena od tebe provodim prateći burzu, opet ću imat višestruko veću dobit u kunama od tebe, a razliku vrimena ću posvetit obitelji i prijateljima.

Ja s ovim završavam i izvinjavam se forumašima šta su morali čitat ovakvu raspravu. Mislim kako je najbolje da se sve ovo prebaci u "Bez cenzure".

Lkri je daleka budućnost. Sve preko 100 kn je prevelika cijena za nju.

Ja bih prije rekao bliža prošlost ali uglavnom za one koji nisu kupili na vrijeme. Sad će vas jedino fušersi spasit.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@ Lopina

Na burzi je sve moguće pa i ovakav kut gledanja na LKRI.
Isto tako su meni neki totalno precjenjeni .. npr. DLKV ili PODR (ne bih izdvojio više od 100 kn)

PS: nadam se da si izašao na vrijeme kao iz DKVS ?

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Kolege, samo kratak komentar sa moje strane o rezulatu LKRI u 2009.

Ovaj rezultat koji se možda u kontekstu recesije čini dobar, zapravo je loš. Loš kao i onaj prethodni, i onaj prije njega itd.

Ja sam uvjeren da bi kvalitetan management , ali sa boljom i efikasnijom organizacijom i upravljanjem napravio daleko bolji rezultat od ovog. Barem 5 do 10X bolji.

U luci koja je radno intenzivna djelatnost je i dalje previše zaposlenih, tehnologija rada je ista već 30 godina, management je politički postavljen, projekti se odugovlače do besvjesti (ovdje dodajem faktor Lučke Uprave) itd.

Znači, sve je ovo u biti ništa..ta firma bi morala davati neusporedivio više nego sada..

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ovaj rezultat koji se možda u kontekstu recesije čini dobar, zapravo je loš. Loš kao i onaj prethodni, i onaj prije njega itd.

Ja sam uvjeren da bi kvalitetan management , ali sa boljom i efikasnijom organizacijom i upravljanjem napravio daleko bolji rezultat od ovog. Barem 5 do 10X bolji.

U luci koja je radno intenzivna djelatnost je i dalje previše zaposlenih, tehnologija rada je ista već 30 godina, management je politički postavljen, projekti se odugovlače do besvjesti (ovdje dodajem faktor Lučke Uprave) itd.

Znači, sve je ovo u biti ništa..ta firma bi morala davati neusporedivio više nego sada..

E pa upravo zato ovo i treba imati ….
Kad ovakvo nesposobna uprava ostvari relativno dobar rezultat , onda možeš zamislit što bi uradila dobra …… [lol] [lol] [lol]

smanjuje se minus.......

Možda se odugovlače, ali za razliku od nekih ovdje kreču i to sutra:
Radovi počinju 1. veljače

Obzirom da će se kroz narednih mjesec dana rješavati »papiri« i garancije sa Svjetskom bankom, u kratkom razgovoru s direktorom GP Krka Josipom Purićem doznajemo kako će prvi konkretni radovi na Brajdici započeti 1. veljače 2010. godine. Trenutno su u tijeku pripremni i organizacijski radovi i dogovori sve tri tvrtke koje će raditi na Brajdici. Inače, rok dovršenja je 36 mjeseci, tako da se okončanje radova planira s krajem 2012. godine.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Možda se odugovlače, ali za razliku od nekih ovdje kreču i to sutra:
Radovi počinju 1. veljače

Obzirom da će se kroz narednih mjesec dana rješavati »papiri« i garancije sa Svjetskom bankom, u kratkom razgovoru s direktorom GP Krka Josipom Purićem doznajemo kako će prvi konkretni radovi na Brajdici započeti 1. veljače 2010. godine. Trenutno su u tijeku pripremni i organizacijski radovi i dogovori sve tri tvrtke koje će raditi na Brajdici. Inače, rok dovršenja je 36 mjeseci, tako da se okončanje radova planira s krajem 2012. godine.
[/quote]
Uprave neće više dugo moći biti fikusi nego će morati mnogo više raditi i biti inventivniji ukoliko će i dalje htjeti biti dio tih uprava. Ne govorim samo o luci već i o ostalim državnim poduzećima. Previše je tih lezilebovića uljuljkano i misle da će tako zauvijek biti. To će se vrlo skoro morati promijeniti a ova recesija će biti pokretač promjena. Državi takvi slabi menadžeri nisu potrebni a nadasve nisu potrebni onima koji će privatizacijom doći u vlasništvo istih. Takvima ne gine noga iz poduzeća.
Prostora za napredak Luke Rijeka ima u izobilju. Evo kako to izgleda u Austriji. Luka Roterdam im je glavna luka 11 godina za redom a tu su i Trst i Koper. Rijeka je ko zna koja. Vjerovatno je slična situacija sa ostalim zemljama u okruženju osim možda Mađarske. Sad samo treba liječiti takve anomalije. Uzet im dio kolača. Pa imamo sve predispozicije da luci Roterdam uzmemo bar četvrtinu tih tereta.
http://www.portofrotterdam.com/en/news/pressreleases/2009/20091013_01.jsp

New Report

Close