Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,55 | 619 | 82 | 6,05 | 7,70 | 0,00% |
[shocked]
Prestrašan argument!
LKRI je daleko podcjenjenija od LKPC jer u zadnja tri miseca manje narasla za nekoliko postotnih poena?![lol]
splite, količina gluposti koju si u stanju napisat je neiscrpna…
[/quote]
Kolega Sandokan, kad sam govorio kako će Tehnika sa 1450 rasti onda je vama to isto tako bilo glupo. Pa dajte čovječe ne budite takav ogorčeni starac, već naučite komunicirati sa ljudima.
Po dobrom starom običaju opet neargumentirano raspravljaš i iznosiš laži kako tebi odgovara.
Kakve veze ima THNK s LKRI? Ne sićan se baš najbolje pa mi nađi di san ja komentira tvoj post o THNK i izloži ga ode. Al kad smo već kod luka, sićan se da si prije par miseci prognozira kako se na LKPC pri 1550 formira trostruki vrh i da uskoro slijedi pad do min. 1100. Da te podsjetin kako je nakon toga LKPC narasla do 1860, dakle 20%, a i sad je na većim razinama od tvog trostrukog vrha.
Ne kažem da je LKRI podcijenjena odnosno precijenjena u odnosu na LKPC, mislim da su obje luke dugoročno dobra investicija, iako preferiram LKPC. Smeta me jedino tvoj proziran sistem jeftinog i neargumentiranog druka koji se manifestira na svim dionicama koje kupiš. Obzirom da si kratkoročni trejder te da si jučer kupija LKRI, vjerojatno si sad među prvima na prodaji pa triba malo nahvalit dotičnu dionicu da šta prije prodaš. Znan da je vama trejderima najgore kad u nekoj dionici zaglibite duže nego treba i strah te da ti se ne ponovi situacija kao s TEPom.
Kad si se već uvatija usporedba dvaju luka, molim te da argumentirano obrazložiš zašto je u ovom trenutku LKRI bolja kupnja od LKPC.
Kolega Sandokan, ja sam danas bio na prodaji na 195kn sa nekih XXX komada. A isto tako sam bio na kupnji XXX komada i dio sam uspio kupiti. Da ne očekujem rast ne bi ni ulazio.
Trenutno osim LKRI, vidim rast na ZVCV i Veterini (baš kao što sam govorio i o Magmi, uredno digao 14%).
LUKA RIJEKA ponavlja pozitivne rezultate i ostvaruje dobit unatoč recesiji, padu potrošnje i robne razmjene u branši.
Posljednje tromjesečje 2009. završili su s dobiti od 2,00 milijuna kuna uz isti promet kao i 2008.
Bravo uprava !
Možda je to znak da je vrijednost bar 500 kn tj. da je vrijednost neopravdano pala sa 900 na 90 kn ?
Obrnuto proporcionalno nam veliki gubitaši rastu na burzi ?
Možda je to znak da je vrijednost bar 500 kn tj. da je vrijednost neopravdano pala sa 900 na 90 kn ?
Obrnuto proporcionalno nam veliki gubitaši rastu na burzi ?
Nema sumnje, dobro izvješće.
Nikako mi nije jasno da neki kao najvažaniji pokazatelj podcjenjenosti dionice uzimaju njenu ATH vrijednost. Mislim da je pravo pitanje kako je LKRI neopravdano u dvi godine na krilima burzovne euforije narasla sa 100 kn na 999 kn.
Kolega Sandokan, ja sam danas bio na prodaji na 195kn sa nekih XXX komada. A isto tako sam bio na kupnji XXX komada i dio sam uspio kupiti. Da ne očekujem rast ne bi ni ulazio.
Trenutno osim LKRI, vidim rast na ZVCV i Veterini (baš kao što sam govorio i o Magmi, uredno digao 14%).
Od tebe nisan ni očekiva kvalitetniji odgovor na upit da argumentirano obrazložiš zašto je u ovom trenutku LKRI bolja kupnja od LKPC. Sad mi je ža šta san uopće započeja raspravu s tobom, isto ka i na TISK. Ponašaš se ka nekakav padobranac koji na postavljena pitanja odgovara sasvim nešto deseto, a pritom se služiš lažima (dokaži da si na MGMA diga 14% jer si pisa da se radilo o 4-5%) i jeftinim neargumentiranim drukovima. [bye]
Izvješće je jako dobro, a šta će tek bit ove godine kad se očekuje oporavak i rast svega pa tako i prometa u lukama.. ali koga briga ionako ovisimo samo i jedino o američkim fjučersima. Fjučersi su moj temelj ulaganja.
Sandokane, ti si jako zavidan čovjek. Ja tebi nemam šta dokazivati. Lijepo sam rekao da sam kupio Magmu i da ide gore. Dapače 66-67kn je TOPS jer tu se puni GAP. Kad se popuni ode Magma debelo dolje. Svejedno, kupnja 56, prodaja 59, kupnja 56 prodaja 61 daju 14%.
Ja gledam prilike, trenutak ulaza u najboljem trenutku i izlaza.
I dapače da cijena varira u rasponu od 5% može se ostvariti i 15% ako se zna.
Ja se ravnam po TA i znam kad treba kupovati. Osobito pred izvješće koje je odlično.
I u kriznim vremenima zarađuju, nema gubitaka.
Mislim da će proboj preko 195kn u idućih par dana sve dokazati.
I još nešto Sandokane, svaki tvoj post je prepun negativnosti i na svačije pisanje ti sve osuđuješ i kritiziraš. Crn si čovječe! Radije nemoj pisati! Bolje je i ne pisati nego biti ovako mračan i crn.
Pretpostavljam da si izgubio dosta novaca, al čovječe idi se liječi, ne trebaju nama tvoji crnjaci.
Izvješće je jako dobro, a šta će tek bit ove godine kad se očekuje oporavak i rast svega pa tako i prometa u lukama.. ali koga briga ionako ovisimo samo i jedino o američkim fjučersima. Fjučersi su moj temelj ulaganja.
I mene su ti fjučersi upozorili da je Luka Rijeka i još par dobrih dionica, a dugo prikovanih za dno, jedno od najboljih ulaganja na ZSE. U njih sam preselio ovih tjedana lovu iz ATPL, DLKV, PTKM, JNAF, PODR, ADPL, INA … jer koenstelacija odnosa se mijenja …
PS: Uvijek se pitam kako se osjećaju oni zarobljeni ulagači u DKVS ?
Naravno, netko mora izgubiti da bi drugi dobio … [wink]
Sandokane, ti si jako zavidan čovjek. Ja tebi nemam šta dokazivati. Lijepo sam rekao da sam kupio Magmu i da ide gore. Dapače 66-67kn je TOPS jer tu se puni GAP. Kad se popuni ode Magma debelo dolje. Svejedno, kupnja 56, prodaja 59, kupnja 56 prodaja 61 daju 14%.
Vidim da san te pogodija u živac. Priznajem, zavidan san jer nisan toliko uspješan investitor ka ti. Pogotovo san zavidan šta ne trejdan s tako velikom lovom ka šta ti radiš. [rolleyes]
Naravno da nemaš, odnosno ne možeš dokazat jer konstantno lažeš:
14.01.10. | 16:14
+MAGMA
-MAGMA
19.01.10. | 01:03
Profit od LKRI od 9% zajedno s glavnicom sam preusmjerio u Magmu i napravio nekih 6% na njoj.
14.01.10. MGMA min 55kn, max 58kn.
Pa sve i da si kupija na min, a proda na max (vjerojatno jer ipak si ti burzovni Chuck Norris), kad se odbije provizija to je max 4.5%.
Da mi okončamo ovu raspravu predlažem da ode ili meni na private priložiš ta 4 k/p naloga od MGMA u .pdf formatu. Ako su tvoji navodi istiniti, dobit ćeš javno izvinjenje i neću te više napadat. Nemoj opet počet da mi nemaš šta dokazivat, jer san dokaza da lažeš, pa izvoli isprat ljagu sa svog imena.
I još nešto Sandokane, svaki tvoj post je prepun negativnosti i na svačije pisanje ti sve osuđuješ i kritiziraš. Crn si čovječe! Radije nemoj pisati! Bolje je i ne pisati nego biti ovako mračan i crn.
Pretpostavljam da si izgubio dosta novaca, al čovječe idi se liječi, ne trebaju nama tvoji crnjaci.
Ja nastojim šta više realno i argumentirano pisat, a smeta mi kad se pojedinci se služi lažima i neuvjerljivim drukovima u čemu si ti na ovom forumu bez premca. Ne osuđujem svačije pisanje nego većinom tvoje, jer pišeš gluposti bez pokrića u rangu osnovnoškolca. Nisi valjda zaboravija kako si na drugom forumu bija "maskota" i kako su ti se svi smijali. Nek forumaši procjene kome je potrebnije liječenje. Baš san se ponada da ćeš dat kvalitetnu usporedbu LKRI s LKPC…
Ispričavam se kolega Sandokane, nisam mislio da trebam sve prikazati sve svoje transakcije.
Uostalom moj promet u zadnjih 30 dana je 830.000 kn.
A tvoj?